Hayat bizi 4 işlemle sınar. Gercekler ile çarpar, ayrılıklar ile böler, insanlıktan çıkarir. Sonunda da topla kendini der. Siz hangi işlemle sınandiniz? Sonuç?
Beşinci işlem sınamak olsun 🤔 yapılan işlemin bizim için iyi mi kötü mü olduğunu sınasın. Kötüyse işlemi geri alsın 😂😂
Mesela 5 ile negatif olan - 2 çarpılacak olduğunda sınama işlemi devreye girip "bu işlemin sonucu daha büyük negatiflik getireceği için işlem iptal edilmiştir" deyip olaya el atsın. Beşinci işlem koruyucu meleğimiz olmalı 😂 İnşallah hepimizin koruyucu meleği tez zamanda göreve başlayıp korumaya başlar bizleri 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Ben o kadar sınanıyorum ki saymadım bakmadım dahi artık ölme sıramı bekliyorum usluca
Uzuldum
Bence de üzücü
Matamatige 5. İşlemi getireceğim. Onu deneyelim
Hangisini 😂
Arayistayim. Henüz kesfedemedim.
Takipteyim o zaman
Tabi
😂🌹
Beşinci işlem sınamak olsun 🤔 yapılan işlemin bizim için iyi mi kötü mü olduğunu sınasın. Kötüyse işlemi geri alsın 😂😂
Mesela 5 ile negatif olan - 2 çarpılacak olduğunda sınama işlemi devreye girip "bu işlemin sonucu daha büyük negatiflik getireceği için işlem iptal edilmiştir" deyip olaya el atsın.
Beşinci işlem koruyucu meleğimiz olmalı 😂 İnşallah hepimizin koruyucu meleği tez zamanda göreve başlayıp korumaya başlar bizleri 😂
Ayyyy hiçbişi anlamadım off
Nasıl anlamazsın 😱 Anlayana kadar tekrar tekrar oku 😂
Offf
Çok sıkıcı
@AKaKesKinKa bayildim buna.
Ben seni bayıltacak fikirlerle geleyim sen ben hariç herkesin görüşünü sev 🥺 yakıştı mı sana gözlerimden yaş akıtmak 🥺
@AKaKesKinKa gordunmu kardesim
Yalnızlık ile. sanki herkesin mutlu olduğu bir filmi izliyormuşum gibi. ama film bitene kadar çıkamıyorum gibi.
Hayat değil de kendim kendimi sınıyorum. Bakalım sınavdan geçebilecek miyim 😂
Buradayım 🥺 hani bana 😍 emojşsi 😭😭
Takip etmediğin için yazamiyorum sana sen yazar mısın rica etsem?
Hiç biriyle
İyiymiş valla
İyi değil
Niye, bence iyi
Beni yoklukla sınadı
Hım anladım. Umarım bulursun
Çarpma ve bölme ile
Sonuç peki
Eksiye düştüm 😅
Kötü olmuş * şöyle düşün (-1)+(-1)=
Olsun bakalım.
Hepsi ile de sınandık dönem dönem