Genç olsun bakıyorum sap sarı 2 dakikalık iş diş fırçalamak. Dişleri temiz kişi yok. 10 kişiden 6-7 tanesinin dişleri fırçalanmamis çok belli niye.
Ben sabah akşam düzenli fırçalarım. İp de kullanırım
Genç olsun bakıyorum sap sarı 2 dakikalık iş diş fırçalamak. Dişleri temiz kişi yok. 10 kişiden 6-7 tanesinin dişleri fırçalanmamis çok belli niye.
Ben sabah akşam düzenli fırçalarım. İp de kullanırım
Kişisel hijyenine dikkat etmeyen insanın kendine saygısı yoktur. Zorunlu alışkanlık olması gereken bir konuda tembellik yapanlarla muhatap olmaktan kaçınır ve direk olumsuz yaklaşırım, kötü bir izlenim bırakır. Insan içine çıkıyorsan ona göre davranacaksın, kendine gereken özeni göstereceksin. Görüntü dışında ağız sağlığı açısından çok önemlidir bu yüzden de günde en az bir kez dişleri fırçalamaktan aciz olunmamalı. Özellikle sigara, kahve veya çay tüketenlerde sararmalar yoğun görülür, bunlar daha da dikkat etmeli. İnsanın kendisi için yapabileceği en güzel yatırımdır uzun süre kocaman gülümseyebilmek için.
O kadar güzel yorum yaptın ki. Her şeyi netleştirdin.
Kesinlikle insanın kendine bı saygısı olması lazım. Nasıl yaşarsan nasıl alisirsan öyle gidersin.
21 yaşındayım. Bakıma dikkat ediyorum düzenli spor yapıyorum ki ileriki yaşlarda dusmeyeyim. Dişleri sap sarı ya nasıl rahat ediyorsun böyle anlamış değilim. Duş etmez dış fircalamaz kıllarını almaz daha ne olsun
Belli bir spor alt yapısı da oluşturduğun zaman bıraksan bile vücut hafızaya kaydediyor. Vucut salmiyor kendini.
Teşekkür ederim. Kendine bakarsan çökmezsin tabi. Böyle devam. 👏
Ben teşekkür ederim.
30-35 de bakımlı birisini görmek zor.
Merak ettim kaç yaşındasın
Doğru yaşım. Bakım yaşa bakmaz delikanlı. Okul öncesi eğitim de bile öğrenirsin bazı şeyleri en basiti diş temizliği. Hadi eski insanlar bilmezdi. Şimdiki gençler de yapmıyorsa bazı şeyleri, bu tembellik ve iğrençliktir.
Kesinlikle yasa bakmaz. İnsanın kendi sorumluluğudur bu.
Bizde kendi yasitlarima vs bakıyorum hadi özel durumu da yok. Yine de yapmıyor. Hele yaşça büyüleri görünce.
Bu yüzden size şaşırdım
Siz bize gerek yok 😂 30 um bu arada. Doğru olanı yapıyorsun. Dişleri çürüyüp dökülünce pişman olurlar. Herkes kendinden sorumlu. Bence güzel bir gülüş müthiş özgüven katıyor. Karşındakini daha farklı algılıyorsun. Kimse oyuncularda olduğu gibi bembeyaz olmasını beklemiyor ama sapsarı dişler mide bulandırıyor. Yüzüne bakası gelmiyor insanın.
Evet dogru. Bı tane diş macunu var bem beyaz yapıyor colgate optik beyaz. Aynı bem beyaz. Tavsiye ederim. Cidden öyle gülüş diş çok önemli.
Yaşın büyük saygıdan dolayı siz yazdım 🤣
Saygılı çocuk, eyvallah. 😂 resmiyeti sevmediğim için öyle söyledim bende. O beyazlatıcı içeren macunlar dişin minesini aşındırıyor ve diş eti hassasiyeti yapıyor, aklında olsun, dikkatli kullan derim.
Normal sıradan diş macunu işte.
Evet düzgün kullanmakta fayda var kesinlikle. Sana teşekkür ederim o zaman 😅 bakımlı bayan bende sevmem öyle şeyi de kimisi yanlış anlıyor
Estağfurullah, rica ederim. Selametle.✌️
Cevap
2Cevap
Hergün fircalarim rahat edemem dislerim beyaz ve temizdir
100 puan aldım benden 31 yaşındaki bayan
Tesekkur ederim 👍
bende fırçalıyorumda başkan bu iki dişin ortasının sarıları çıkmıyor. ipmi kullanacaz. akşama kadar çay kahve sigara takılıyorum
Başkan ip ise yarar evet.
Çay kahve sigara zaten dişlerin baş düşmanı hele şekerli de içiyorsan. Mümkün olduğu kadar az içmeye bak
resmen bağımlısı gibi birşeyim reis. 10 kupa çay 5 şekerli 3 kupa kahve içerim 3+1 minimum.
5 tane şeker mi atiyorsun cidden bir kupaya
azalttım reis. önceden 8 atıyordum
Başkan kendine yapma bunu
Ben hiç şeker atmam. Bı tane şeker atsın birisi çaya midem bulanır icemem onu
alışkanlık reis.49 yıl yaşamışız. şekerli. bundan sonra şekersiz yaşamakta zor yani
Sağlığa zarar be başkan. Zararın neresinden dönersek kardır bizim için :))
8 den 5 e çektim reis alışınca 5 ten 3 e düşürecem öyle öyle sıfırlarım kesin
Şeker hastalığı kötü hastalık aman başkan dikkat et.
Fazlalık kilo göbek var mı
191 boy 98 kg. göbek yok
Vayy super
KEyif :D
Senin nasil
Pis insanlar işte 🤢
Ben de iğreniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?