Tamam o zaman deneme sen ona sürekli sorular sor burclar takimlar aileden aile hatıraları komik anlar sıkıcı anlatma emoji olsun sürekli neleri seversin yemek falan işte
Çocuk oyuncağı falan değil sevme muhabbetine de bizim yaslarimizdaki insanlara ben pek inanmıyorum sevdiklerine falan hem suanki ilişkinin durumuna bakınca seven insan böyle davranmaz sen sevmiş olabilirsin ama belliki o pek sevmiyor sadece hoşlanmış sevgili olmuşsunuz sonra sıkılmış bariz yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
beğenmiyorsanız ayrılın özel sohbet dersi veremeyiz
Gamsız ooo kendi cinsinden biriyle dost olmalısın iyi gelir sanada hem
Aşırı umursamaz sinir bozucu
Sende umursama derim ya da dediğim gibi biriyle dost olmalısın psikolojik açıdan sanada iyi gelir
Karşı cins arkadaşım olmasını istemiyor hemcinslernini tanıyormuş
Gizli yap olmasını istemiyor çünkü taktiklerini söylerler vs diye istemiyor erkek sonuçta uyanıklık
O başka konuşmak istiyor onu denemek amaciyla s*x sohbeti dene nasıl tıpış tıpış ediyor anlarsın
Öyle denesem her erkek tıpış tıpış eder, her erkek ister gay değilse
Tamam o zaman deneme sen ona sürekli sorular sor burclar takimlar aileden aile hatıraları komik anlar sıkıcı anlatma emoji olsun sürekli neleri seversin yemek falan işte
Soruyorum sıkılıyor kendisi beni tanımak için çabalasın artık Bi şey yapmicam
Bencede bir şey diyemem ama bı istek atabilirsin arkadaş olalım
Aynı durumu yaşıyoruz 🤦🏿♂️
Sevgilin pek sevgilin gibi değil sanırım
Değil
Ayrıl o zaman ne anlamı var daha birlikte olmanın
Birini sevmek o kadar kolay değil ve biz birbiriimizi sevdik tabi sizin için çocuk oyuncağı
Çocuk oyuncağı falan değil sevme muhabbetine de bizim yaslarimizdaki insanlara ben pek inanmıyorum sevdiklerine falan hem suanki ilişkinin durumuna bakınca seven insan böyle davranmaz sen sevmiş olabilirsin ama belliki o pek sevmiyor sadece hoşlanmış sevgili olmuşsunuz sonra sıkılmış bariz yani
Kendini boşuna kandırma bu yüzden boşuna da üzme biliyorum sert konuşuyorum ama gerçekler bunlar yani
Bitirmek istediğimde bitirmiyor ama
Yoo kafanda bitir ona da söyle biter yani bu kadar basit ama bir o kadar da zor
Bitirmek kolay ama duygularla başa çıkmak zorlayacak seni o da zamanla geçer
Kafamda bitti zaten hissim yok diyebilirim soğuttu
iletişimi zayıf demek ki
Aman konuşma hiç daha iyi
Neden
Bu sefer konuşacak bir şey bulamıyoruz
Ayrıl boş ver
Böyle erkleri nasıl buluyorsunuz
Yazık :D
Odunu bulmuşsun