@xİstilacıTürİnsan Türkçede A1'in bile yok, nokta virgül, hiçbir şey bilmiyorsun ve utanmadan cevap veriyorsun, yazıklar olsun sana bu yaşına kadar öğreten öğretmenlerine, sana hiçbir şey öğretemediler.🤡
@m_oguzd7 Sizce böyle bir şey olur mu, Oğuz Türkçesi bile yok olur mu? cahille konuşmaya çalışıyorum şimdi anlamıyor utanmadan halen cevap verebiliyor asdjasjas 🤦♂️
@xİstilacıTürİnsan Hakaret ettiğimi düşünmüyorum ama yine de siz öyle düşünüyorsanız buyrun lütfen şu testi çözüp sonucunu bizimle paylaşır mısınız senin gibi virgül vb katmadım daha rahat anlarsın :) quiz-facts.com/en/play/E66ICZ/question/607402
Ben uzatmıyorum ''IQ'nuz bunu düşünemeyecek kadar düşük değildir'' Bunu söyledim hakaret diyor utanmadan cevap verebiliyor velet diyor bu yaşta yaptığım başarıların 1000/1'ini yapamadı kendisi profiline girince görebiliyorum o kızın.🤦♂️
@xİstilacıTürİnsan ama ben baktım şimdi sizin mesaj kutunuz kapalı. 😁 yani eğer bu durumu böyle arafat dağını savunur gibi savunuyorsanız, mesaj kutunuz açık olmalıydı diye düşünüyorum. 😁
hakaretin ne olduğunu bile anlayamayacak kadar düşük zekaya sahipsin yazım kurallarına bu kadar takık birinden de anca bu beklenir zaten konuyu çarpıtma peşindesin ama ben buna müsaade etmem
@xİstilacıTürİnsan Neyse ki iyi günler, keşke size bunları yazana kadar borsada vakit geçirseydim, keşke biraz daha para kazansaydım, haklısınız deyip engelleyin, umarım bir daha karşılaşmayız. 🙌
Ama ben haklıyım melina asjdsajkajk kız daha Türk Ceza Kanunu bilmiyor nokta virgül katmayı bilmiyor dünyanın en saçma fikirleri ile haklı çıkmaya çalışıyor mantıklı bir şey dese haklısın diyeceğim jasdjasjks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
22Görüş
Ne kadar çirkin bir soru sorabilirim diye düşünüp uzun süre buna mesai harcadıklarını düşünüyorum
O kadar işsizler işte…
en son Suriyeli bi kızla evlenen türk erkeği vardı mutluluğu 2 hafta sürdü diyordu dnfnfk paraları almış kaçmış
😁😁
Çözümü basit, rahatsız oluyorsan dm kutusunu kapatacaksan yoksa bu lafları sevdiğini sanacaklar, hatalı sizsiniz. 🙌
ha yani önüne gelene yazanda hiç hata yok
@xİstilacıTürİnsan Kapatırsanız yazamazlar, çözümü basit, umarım IQ'nuz bunu düşünemeyecek kadar düşük değildir.
umarım sende o mantıkla insanlara rahatsızlık veren yılışık tiplerden değilsindir o zaman
sizin IQnuz da buna yetmiyor demek ki
mesajların açık olması önüne geleni saçma sapan mesajlarla rahatsız edebileceğin anlamına gelmiyor
@xİstilacıTürİnsan Türkçede A1'in bile yok, nokta virgül, hiçbir şey bilmiyorsun ve utanmadan cevap veriyorsun, yazıklar olsun sana bu yaşına kadar öğreten öğretmenlerine, sana hiçbir şey öğretemediler.🤡
IQ savaşları başlayacak gibi görünüyor 😁😁
bilerek koymuyorum iki saat yazım kurallarıyla uğraşamam edebiyatçı değilim
laf bulamayınca konuyu değiştir sen
kendi ismine bakmadan benim yazımı sorguluyor
@m_oguzd7 Sizce böyle bir şey olur mu, Oğuz Türkçesi bile yok olur mu? cahille konuşmaya çalışıyorum şimdi anlamıyor utanmadan halen cevap verebiliyor asdjasjas 🤦♂️
hakaret etmeden konuşmasını bilmeyen véletle işim olmaz zaten
@xİstilacıTürİnsan Hakaret ettiğimi düşünmüyorum ama yine de siz öyle düşünüyorsanız buyrun lütfen şu testi çözüp sonucunu bizimle paylaşır mısınız senin gibi virgül vb katmadım daha rahat anlarsın :)
quiz-facts.com/en/play/E66ICZ/question/607402
Tamam uzatmayın ikiniz de… Gereksiz konular için… Oğuz sende ortalığı karıştırma 😁
Ben uzatmıyorum ''IQ'nuz bunu düşünemeyecek kadar düşük değildir'' Bunu söyledim hakaret diyor utanmadan cevap verebiliyor velet diyor bu yaşta yaptığım başarıların 1000/1'ini yapamadı kendisi profiline girince görebiliyorum o kızın.🤦♂️
@xİstilacıTürİnsan ama ben baktım şimdi sizin mesaj kutunuz kapalı. 😁 yani eğer bu durumu böyle arafat dağını savunur gibi savunuyorsanız, mesaj kutunuz açık olmalıydı diye düşünüyorum. 😁
hakaretin ne olduğunu bile anlayamayacak kadar düşük zekaya sahipsin yazım kurallarına bu kadar takık birinden de anca bu beklenir zaten konuyu çarpıtma peşindesin ama ben buna müsaade etmem
ee bunun gibi insanlar yüzünden kapalı zaten kutum
@xİstilacıTürİnsan Bana Türk Ceza Kanunu öğretecek en son kişi olabilirsiniz hanımefendi daha çok rezil olmadan gidin rezil oluyorsunuz gidin :D
@xİstilacıTürİnsan O da doğru, bence ikinizde kendi çapınızda haklısınız 😁
Oğuz sen sus 🤦🏼♀️😁
İkisinin de gerçekten kendine göre haklı yönleri var.
Evet mesaj kutumuz açık olunca maalesef böyle mesajlar alabiliyoruz.
Ama evet kız da haklı çünkü, mesaj kutumuzun açık olması bize saygısızca mesaj atma hakkı vermiyor…
@melina_97 tamam zaten ben de aynı şeyleri dedim 😁😁
Ayrıca arkadaşlar tamam, yeter kıza iki de bir zart zurt bildirim geliyor 😁 olmaz böyle 😁
@xİstilacıTürİnsan Neyse ki iyi günler, keşke size bunları yazana kadar borsada vakit geçirseydim, keşke biraz daha para kazansaydım, haklısınız deyip engelleyin, umarım bir daha karşılaşmayız. 🙌
konuyu hep çarpıtma peşindesin ve süreli konu dışına çıkıyorsun haklı olmadığının gayet farkındasın kendini savunamıyorsun zaten
Kuşko ben bunu yazarken senin yorumu daha görmemiştin neden bozuyorsun beni 😁
@m_oguzd7 Evet çok fazla bildirim geliyor benimde konumda kavga etmiştir 2 kişi 90'ı geçik bildirim geldi sadjsajasj
İkisi de inatçı asla biri diğerine hı tamam haklısın diyip geçmiyor 😂
Ama ben haklıyım melina asjdsajkajk kız daha Türk Ceza Kanunu bilmiyor nokta virgül katmayı bilmiyor dünyanın en saçma fikirleri ile haklı çıkmaya çalışıyor mantıklı bir şey dese haklısın diyeceğim jasdjasjks
Ya tamam sen haklısın 😂 @lawwedll ben söylüyorum onun yerine tamam mı sus n’olur 😂😂
@melina_97 çok da iyi gidiyordun aslında bozmamalıydım 😁 birleştirici bir görev üstlenmiştin 😁🙂
Kuşko ben barıştan yanayım biliyorsun😂😂
Aşko niye ben savaştan mı yanayım 😁😁 öyle bir anlatıyorsun ki sanki kaostan besleniyorum imajı yaratıyorsun 😁
@m_oguzd7 sana demek istediğim (!) https://youtu.be/ZctRGywDpi4
Kuşko sen kaos seviyorsun, oynama şimdi burada 😁
Senin soruna gelirsek amacı bilmiyorum. Onların sorduğu soruyo gelirsek evet var, ne var bunda hahah
Ekmek düşer mi diye heveslenen beyni olmayan insan mesajı 🤗 genelde boş beleş takılıp dururlar engelle gec
Suriyeli oduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
😂
Ağlanıcak halimize gülüyoruz :*)
Banada türk erkeğimi Kürt erkeğimi diye mesaj gelmişti
😂
O mesaj çok kişiye gelmiş. Mesaj kutumu kazara açık bıraktım aynı soru gelmişti. Ama illaki yapan vardır.
O mesaja cevap alacaklarını sanıyorlar galiba…
Sadece iki SK açık kalmıştı. Saçma bir şey.
boş beyinlilerin amacı olur mu. bunları yazan da boş beyinli bir suriyelidir kız ya da erkek
Yazanlar Suriyeli mi vay be buraya da mı girdiler
Her yere türediler ne diyorsun😁
Yetoo
Khcnkgbl hayatında duyduğum en saçma soru
😁 Bunu soran en az 3 kişi oldu yemin ederim şaka gibi
Ne düşünüyorsun bu konu hakkında yfxojg
Madem bu kadar merak ediliyor
Dikkat çekmek için yapılmış seyler
Evet beyinsizlikleriyle dikkat çekiyorlar gerçekten.
Bizimde kalitemizi düşürüyolar
2-3 basit kız yüzünden her kız kalitesiz olmadığı gibi, 2-3 beyinsiz erkeklerden dolayı da sizler kalitesiz olmuyorsunuz…
Tespit gibi tespit teşekkur ederim
Heriflerin hayal dunyasi ne kadar garip..
Öyle böyle değil…
Engelle gec..
Öyle yapıyorum zaten… Cevap dahi vermiyorum
Kiz olmak zor..
Sevenler var ama :D
Olabilir de olmaya bilir de
süryeliler işte idare et
Amaç her kıza yavasamak şeref...
Boş insanların boş soruları, sal gitsin.
10 yaşında olabilirler
Bir burada eksikti suriyeliler ya ahshah
Maalesef 😁
KS cennat