Büyüttüm baktım ki gözlerim iyidir hiçbir şey anlamadım. Ojeler, iki renk saç, yüzdeki o özellikle gözdeki 1980 model maskara falan . Beynim pişmaniye oldu.
Saol deyze de asıl senin ki ne iş mezardan 100 yaşında kolay kolay çıkmaz bir insan noldu yerini mi yadırgadın hayır toprak altı ısıtmalı da olur derler ama hayret😅
Alsa degil altı altı 100 yaşında olunca işte duymuyo da. d Allah korusun deyze de 100 yaşına gelmişin tek ayağını geç iki ayagın çukurdadır senin be 😅 daha ne sörf yapıyon internette 😄😋
100 yaşında olabilirsin ama daha hala burdaysan bizim gibi 10 tane daha cebinden çıkarırsın sen ha 😅 Senin ruhun genç biraz da hala cildin fotografına bakılırsa bir kaç sene daha gider sana ajda pekkanda aynı merak etme yalnız değilsin 😋😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Bu saate ise mi gelinir keşke öğlen başlasak hava kararmadan bitirsek işi harika olur
Kahve içiyorum
aaa niye kaldırdın ki?
😂
Hiç can sıkıntısından çekmiştim:)
e tatlıydı be. neyse artık.
O pp ne öyle? Günoo oldu
Ne ne oldu 😂;)
Büyüttüm baktım ki gözlerim iyidir hiçbir şey anlamadım. Ojeler, iki renk saç, yüzdeki o özellikle gözdeki 1980 model maskara falan . Beynim pişmaniye oldu.
😂 kıyamam
Bu benim günlük halim
Özel bir şey yapmıyorum canısı
İş işte 😒
Kolay gelsin
Saol deyze de asıl senin ki ne iş mezardan 100 yaşında kolay kolay çıkmaz bir insan noldu yerini mi yadırgadın hayır toprak altı ısıtmalı da olur derler ama hayret😅
Toprak alsa mı Allah korusun:(
Alsa degil altı altı 100 yaşında olunca işte duymuyo da. d Allah korusun deyze de 100 yaşına gelmişin tek ayağını geç iki ayagın çukurdadır senin be 😅 daha ne sörf yapıyon internette 😄😋
100 💯 he oldum mu okadar 😬
100 yaşında olabilirsin ama daha hala burdaysan bizim gibi 10 tane daha cebinden çıkarırsın sen ha 😅
Senin ruhun genç biraz da hala cildin fotografına bakılırsa bir kaç sene daha gider sana ajda pekkanda aynı merak etme yalnız değilsin 😋😅
İşe gidicez yine mecbur
İnce iş
Okulaa