İnternetten 1,5 yıl önce biriyle tanıştım. Ara ara muhabbet ettik bi ara 4 ay kadar iletisimimiz yoktu sonra mesaj attı yine devam etti vs. Internette forumdan yazışıyoruz. Mesajlaşma gibi değil de mektuplaşma gibi günde 1-2 kez uzun mesaj atıyoruz, bildirim gelmediği için girdikçe mesaji görebiliyoruz. Ben bu kişiden hoslaniyor muyum bilmiyorum ama sohbeti iyi ve sohbet etmek güzel geliyor. Derin sohbetlerimiz de oldu ama beni ne olarak görüyor anlamıyorum. Yani arkadaş olarak ya da sadece sohbet ettiği biri gibi mi tam bir adlandirma yapamadım çünkü hiçbir zaman arkadaşımsın demedi. Şu an bildiğim kadarıyla ciddi bir şeyi yok, flörtü varsa da bilmiyorum. Zaten ülkeden de ayrılmak istiyor başka planları var.
Ben asıl olarak neden numaramı istemiyor anlamadım. En azından arkadaşlık dahilinde bilse olsa daha düzenli sohbet kurulur.
Sizce numarasını istemeli miyim ya da nasıl istemeliyim? İstesem nasıl anlaşılır? Durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Internetten cok iyi bisi degil biriyle tanışmak onerim.. he bulusursan da sey yapman lazım kalabalık yerde bulus asla eve yanliz gitme
Yok buluşmak konusu yok. Sadece numaramı neden istemedi hiç onu anlamadım.
Fake olabilir ya da gizli islwri vardır baska sebep yok
Çekinme ihtimali var mı bir erkeğin
Yahu gizli isleri var. ya da fotodaki o kisi degil. Inanma buna. Bi cv sine baktir. Numara atsin zorla
Gördüm bazı bilgilerini de zorla numara da kimse atmaz yq
Bisey sakliyor. Elbet atacak
Bnce bu olay böyle ilerlesin bozma
Bu şekilde de sonu yok gibi. Böyle arkadaş da olunmaz.
Her ilişki ayni sekil olacak diye kaide yok. Buda bi arkadaslik mektup arkadasligi gibi düşün. İlla kanki illa flört degil olay buda mektup arkadaşlığı. Bu haliyle cok tatli bence akışına birak
Haklısın sanırım da böyle bir yerde iletişim biter gibi düşünüyorum bir de numaramı istemiyor acaba birisinden mi çekiniyor yani bir şeyler mi gizliyor diye düşündüğüm de oldu
Bitmez boyle ilerler bnce cok guzel bu halide 😊
Bende güzel olduğunu düşünüyorum da insan karşılıklı bi sesli sohbet de olsun istiyor bazen 😀
İste bence
Neden istemeliyim sence
Artık isteyebilrisin çoktandır konuşmuşsunuz zaten
O benden neden istemedi onu anlamadım. Çünkü bu konularda erkekler genelde daha girişimci olur..
Belkide utangaçtır veya yavaştır bu konuşarda uzatmaya gerek var mı
Erkekler ister diye düşünüyor kadınlar o yüzden kadınlar numara isteme konusunda çekinir genelde
Çekinme niye çekineceksin
Bilmem ki ben o istesin istiyordum, kızların istemesi pek hoş gelmiyor
Bunun hoşu yok belki birbirinizin hayatının aşkısının bu fırsatı kaçıracaksınız krndiniz bilirsiniz
Ama o da kaçırmış oluyor demek istediğini anladım bu arada
Aynen ama birinizden biriniz atak yapacaksınız
Evet de erkeğin pasif olması çok sıkıntılı bir şey
Aynen öyle ama yapacakta bir şey var mı
o kaç yaşında
Yasitiz ikimizde 27
iste bence
Kizlar genelde isteme diyor