Lütfen yardım edin, ne yapmalıyım?

çocukluk arkadaşım pis işlere bulaştı

bende kestim irtibatı, o da Fransa'ya taşındı ama abimle hala konuşuyordu

vizesi yenilensin diye geri geldi, geçen hafta abimle birlikte gece geç saatte geldi sabah olunca kalktı gitti birde birlikte yemek yediler

bir gün önce de gece 11-12 gibi kapıyı çaldı "geliyim mi" dedi bende "git abimin yanına" gibisinden bir şey dedim ama gece kalacağını bilmiyordum, abim döşek getir dedi verdim gittiler yattılar ve sabah olunca bu erken kalkıp annemden 200 lira istemiş annemde "yok" demiş bu da gitmiş başka bir şehire ve geri geldi

dün gece amcam ile birlikte eve sarhoş geldiler (o kadarda kötü değillerdi ama) sonra arkadaşım "yarın gidicem" diyip çantasını aldı çarşıdan, bizde kalacak yeri yoktur diye bişi demedik yine sonra sabah kalkıp bilet baktılar ama ertesi güne

arkadaşım birden "200 liramı kaybettim" dedi, hafif aradık ortalıkta yoktu abim "tamam gidelim annem bulursa verir" demesine rağmen "hayır bulmayana kadar gitmiyorum" dedi ve belli ki yalan söylüyordu çok belliydi, annemde sinirlendi "al çantanı git" dedi biraz bağırdı falan

şimdi ise kendimi enayi gibi hissediyorum, çocuk kaç gün geldi kaldı birde üstüne para istemiş ertesi günü de param kayboldu diye yalan söylemişti

siz olsanız ne yaparsınız, şu an cidden kötü hissediyorum

Lütfen yardım edin, ne yapmalıyım?