çocukluk arkadaşım pis işlere bulaştı
bende kestim irtibatı, o da Fransa'ya taşındı ama abimle hala konuşuyordu
vizesi yenilensin diye geri geldi, geçen hafta abimle birlikte gece geç saatte geldi sabah olunca kalktı gitti birde birlikte yemek yediler
bir gün önce de gece 11-12 gibi kapıyı çaldı "geliyim mi" dedi bende "git abimin yanına" gibisinden bir şey dedim ama gece kalacağını bilmiyordum, abim döşek getir dedi verdim gittiler yattılar ve sabah olunca bu erken kalkıp annemden 200 lira istemiş annemde "yok" demiş bu da gitmiş başka bir şehire ve geri geldi
dün gece amcam ile birlikte eve sarhoş geldiler (o kadarda kötü değillerdi ama) sonra arkadaşım "yarın gidicem" diyip çantasını aldı çarşıdan, bizde kalacak yeri yoktur diye bişi demedik yine sonra sabah kalkıp bilet baktılar ama ertesi güne
arkadaşım birden "200 liramı kaybettim" dedi, hafif aradık ortalıkta yoktu abim "tamam gidelim annem bulursa verir" demesine rağmen "hayır bulmayana kadar gitmiyorum" dedi ve belli ki yalan söylüyordu çok belliydi, annemde sinirlendi "al çantanı git" dedi biraz bağırdı falan
şimdi ise kendimi enayi gibi hissediyorum, çocuk kaç gün geldi kaldı birde üstüne para istemiş ertesi günü de param kayboldu diye yalan söylemişti
siz olsanız ne yaparsınız, şu an cidden kötü hissediyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir guzel rezil etmek bir daha eve sokmamak. Ayrica kim olursa olsun yabanci bir erkek yatili sizde ne işi var. Sonucta evde bir bayan annen var. Birdaha muhatap olma evin yanindan bile gecmesine izin verme
hep abim yüzünden, benle konuşsa kalamazsın derdim
akşam gelip çantasını alıcak ve otogarda yatıcak sonra fransa'ya
ben her yerden engel attım çantasını toplasın s*kt*rs*n, annem bağırdı çağırdı rezil etti zaten ben muhatap olup canımı sıkmayayım diyorum
bi daha türkiye'ye döneceğini de sanmıyorum, gelirse de bizim sokaktan geçemez
Isterse amcanin oglu olsun ama erkek olan biri sizde kalmasin. Duzgun efendi bile olsa herkes başinin caresine baksin. Dogran anne baba cocuguna bakip sahip cikmiyorsa sizi ilgilendirmez sokakta bile kalsa. Zaman kötu bir zaman. Fransaya gitme hayali varsa önceden pilanini yapmaliydi kimseyi rahatsiz etmeden. Ki biliyorumii böyle tipler fransaya gidince başka insanlara yuk olucak bu seferde
haklısınız
zaten fransa'daydı şimdi vize yenilensin diye gelmiş (öyle dedi) abim yüzünden de bizde kaldı, abimin odasındaydılar annemde acıdı ellemedi ama sabah böyle bişi yapınca kadın patladı şimdi gitsin otogarda yatsın bi daha da gelemez bu eve
annem çocuğun annesiyle arkadaş birde beraber büyüdük o yüzden en başta biraz merhamet gösterdik birde abim yüzündendi ama bu misafirlik uzadı onunda g--t* kalktı
Valla annen hakli ayni şekilde kim olsa patlar. Defol git ailenden para iste. Ac köpeklik bu işte anne baba dogurup atiyorlar bir köseye aciyan merhamet eden insanlar bakiyor. Zaten bunu hic anlamiş degilim anne baba cocugunu başka ulkeye göndermesi kadar sacmalik yok. Kendim avrupada yaşiyorum gelip bizim başimiza bela oluyorlar burada surekli
annesi fransa'da babası burada yaşıyor ama feci kavga ettiler o yüzden hiç konuşmuyorlar (polis geldi, kanamalı falan kavga)
babası çok iyi bir insan arada görüşüyorum ama oğlu çok pis birisine dönüştü, küçükken tanıdığım kişi ile bu bir değil
Genelde öyle oluyor ne yaziki. En iyisi eve kimseyi artik almayin sokakta kaliyorsa kalsin. Herkes başinin caresine baksin