Klasik giyimden nefret ediyorum ama arkadaşlarım daha sade ve klasik giyimin spor giyimden daha çok yakıştığını söyleyenler çogalinca size de sormak istedim hangi tarz gider sizce 😹

Klasik giyimden nefret ediyorum ama arkadaşlarım daha sade ve klasik giyimin spor giyimden daha çok yakıştığını söyleyenler çogalinca size de sormak istedim hangi tarz gider sizce 😹
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bence hepsi iyi erkenci kuş Can vibe veriyosun zengin ama genelde baska hobileri olan şirketle arası olmayan birisi gibi
2 ve 3 iyi ama sondaki gibi giyinme dar ve yirtik pantolonlar erkekte cidden cok itici oluyor
Kanka öyle şimdi çoğunca sevilmiyor ama en çok dikkat çeken bu tarz kombinler yani hiç tanımadığım insanlar bile bakıyor sade giydiğim zaman yokmuşum gibi birileri için yaşamıyorum ama böyle bişey var
İkinci fotoğraf daha senlik doğayla da uymuş
Valla secemedim hepsinde farklı bir karakter var 😂 ama ağırlıklı olarak bir diyorum ben
her sene değisirim kanka yeni arkadaşlar yaparken eskileri silerim kimsede taniyamiyo djsjsjs
Ama cidden birinden ağır abi birinde efendi düzgün çocuk her gün başka biri ol 😂
izdivaç programını trolleyen adam gibi olacam ama ben bir gün holding sahibi babanın playboy oğlu mod bir gün fakir ama onurlu genç bir gün saf temiz el değmemiş anadolu delikanlısı hahahah
Ahhhaa 😂
Konuşasım gelmiş benim sjsjsj
arkadaşların haklı, klasik
Klasik iyi
Klasik iyi
Mesela şisme mont+ sweat yerine kaşe mont boğazlı kazak giyen erkek mi daha iyi sence?
Pantolon gömlek giymek erkeklere daha çok yakışıyor bana göre bir de yırtık ve dar pantolonları hiç yakıştırmıyorum
Sweet giyebilirsin ama desenli sweatleri yerine sade bir Sweet tercih etmeni öneririm boğazlı kazak yırtık olmayan bir pantolon ve altına bot gayet şık olur
En iyisi 2 ve 3
En son iyi
2 numara