İslam ya uydurmaysa gibi içe gelen şüpheler vesvesemidir?

Evet Şeytan tarafından verilen vesveselerdir. Döneminde "ben Allah'ım" diye gezinen ve sonsuz saltanata sahip olan Firavun'un şu aciz halini gör ve ibadetlerine devam et.
Zaten ediyorum ibadetlerime devam
Bu gerçekten firavunmu
Kafirler bunu inkar ediyor fakat evet gerçekten Firavun'a ait. Musa (a, s), asası ile Kızıldeniz'i ortadan ikiye yardığı zaman orada boğulup bu şekilde secdeye kapanan fakat korkudan iman ettiği için imanı kabul edilmeyen Firavun'a ait ceset. Mumyalanmadığı halde yıllardır böyle duruyor, ayette belirtildiği gibi Allah, ibret olsun diye onun cesedini saklıyor. Şimdi ateistler sırf ayeti boşa çıkartmak için inkar ediyorlar başka birine ait diyorlar vs. sakın inanma, onlar da bu Firavun gibi geberip cehenneme yuvarlandıkları zaman elbette yaptıklarının karşılığını bulacaklar.
Allah razı olsun
Cümlemizden kardeşim. Şeytan ara sıra böyle vesveseler verir, önemli olan bunun Şeytan'dan olduğunu bilip ona izin vermemektir. Allah'a emanet.
Görüş
3Görüş
Olur arada öyle şeyler bana da oluyor. Ya aslında her şey yalansa dediğim dnndndj vesvese yani herkese oluyor merak etme (งᓀ‸ᓂ) ง
Kime göre neye göre inanmak istemiyorsa değil inanmak istiyorsa öyle
Hı İslamcılar ona vesvese der biz düşünmek, sorgulamak diyoruz
ölünce görürsün öyle mi değil mi. D
Vesvese.
değildir.
değil
En İyi Görüş