Burcum aslan. Bir oğlak erkeği ile tanıştım.
Kısa bir süre beraberdik. Ama artık nasıl zıt insanlarsak artık olmadı. Ben onu bırakmak istedim o bırakmadı. Ben ona alıştım o gitmek istedi falan.
Bu adam bastı gitti ama gittiği yerde de hep hatıraları hatırlatıp durdu arayıp sorup. Ama sürekli.
Bu sene yine görüştük, yalvardı. Tatlı tatlı konuştuk ama sonrasında ilişkiyi yine olduramadık.
Olay iyice toksik bir noktaya vardı. O sürekli aklımda. Ben de onun sürekli aklındayım. Ama kafa yapılarımız çok ayrı. O kadar tabuları var ki hayata karşı, dedemle çıkıyormuşum gibi hissettiriyor.
Özetle, ben ne b. k yemeliyim?
Bir şey yapmam lazım ki hem unutayım hem unutturayım.
Kısa bir süre beraberdik. Ama artık nasıl zıt insanlarsak artık olmadı. Ben onu bırakmak istedim o bırakmadı. Ben ona alıştım o gitmek istedi falan.
Bu adam bastı gitti ama gittiği yerde de hep hatıraları hatırlatıp durdu arayıp sorup. Ama sürekli.
Bu sene yine görüştük, yalvardı. Tatlı tatlı konuştuk ama sonrasında ilişkiyi yine olduramadık.
Olay iyice toksik bir noktaya vardı. O sürekli aklımda. Ben de onun sürekli aklındayım. Ama kafa yapılarımız çok ayrı. O kadar tabuları var ki hayata karşı, dedemle çıkıyormuşum gibi hissettiriyor.
Özetle, ben ne b. k yemeliyim?
Bir şey yapmam lazım ki hem unutayım hem unutturayım.
Güncellemeler
+1 yıl
İlk tanışmanın üstünden iki yıl geçti, düşünün..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oğlak burcuna güven ver sonra hayatını yaşa. O zaman tabuları yıkacaktır.
İşte onun güvensizlik olarak gördüğü şeyler benim normalim.
Herif gelmiş 6 senelik arkadaşım ve aynı zamanda en yakın arkadaşımın kocası olan erkek arkadaşımı kıskanıyor trip atıyor daha iki hafta tanışıyorken. Pardon da, sen kimsin derler adama 🙂
Bence güven aramaya çalışmasın, magarasında yaşasa aklımı karıştırmasa yeterli 🤙
Biraz ergenlik gördüm ma emin ol bazı şeyleri oğlak burcu bir insan ile baştan konuş. Net tavır koy. Oğlaklar kıskançtır aşırı derecede ama güven arttıkça kıskançlık 2. Plana kalır. Ama sen yinede olur dersen herşeyi baştan tam ve net konuş. Göreceksin oğlaklar mutlu etmeyi çok sever
Oğlaklar bir kere sevdimi kolay kolay bırakmazlar.
Oğlak burcu candır ama aslanla uyumlu değiller
Valla ilk ev arkadaşım da oğlaktı. Hayatımda tanıdığım en büyük. rospuydu kendileri :)
İnsanları dolandırırdı, bol bol yalan söylerdi.
En yakın erkek arkadaşımın toksik sevgilisi de oğlaktı. Baya varoştu. Gereksiz tripler, buluştuğumuzda kıskanma krizleri, susmayan telefonlar..
Uzaktan kuzenim oğlak. Geçen ay öğrendik : herkese abilik taslayip adamlık öğreten ama bir yıldır metresi olan birisiymiş.
Yetmedi mi?
Şu anki flörtümün babası oğlak. Herif yukarıdaki yazdığımla birebir aynı. Ama bu adam, bir de utanmayıp metresi ile çocuklarını ailesinin evine getiriyor, öyle yaşatıyor bir yıl.
Oğlak can man değil. O "can"lik enn sonn oglagin nasibi. Çok kalın kafalı ve varoşlar, kadını erkeği. Din iman para.
Biraz ağır oldu hayatım. Ben de bir oğlağım :)
Oğlak erkeğini anlayışlı ol
Biz oğlaklar yine şaşırtmıyoruz.
Başka biri olsa belli unutabilirsiniz.
Engelle