Evet size yardimci olan hocalarimiz kimler
adnan oktar
beyaz hoca
yasar nuri ozturk
cübbeli ahmet hoca
nihat hatipoglu
mustafa karatas
ihsan senocak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer adnan oktar kendini mesih ilan etti nihat hatipoğlu işi paraya döktü mustafa karataş isa hz isa ölmüştür diyor (kuaranı kerimde mevla isayı göğe kaldırdık diyor ölmüş olsa ALLAH öldü derdi:)) yaşar nuri ise kadınlar hayız halinde oruç tutar namaz kılar diyor oysaki resurullah hayızlıyken namaza yaklaşmayınız buyurmuştur sasih buharide zekeriya beyaz a ne diyelim :) oda horozdan kurban olur kabir azabı yoktur gibi fetvaları vardır:)
cübbeli ahmet hoca ben alim değilim hoca değilim naakilim diyortyani benim hiç bir ilmim yoktur ben papağanım geçmiş büyük alimlerin fetvalarını karıırıp katmadan naklederim onlar ne dediyse papağan gibi onu derim diyor sonuç olarak cübbeli hoca candır
<3 aynen oyle guzel yorumladin
+ 1
Rica ederim
A9 Tv de 24 saat araliksiz teblig yapiyor Adnan Oktar ve hic reklam yok. Zaten teblig icin kurduklari ozel bir kanal ve tek kurus geliri yok samimiyeti daha buradan belli. Kuran okumak dini anlatmak icin sizden para talep edenleri , bunu ticaret ve gecim sebebi olarak gorenleri dinlemeyin..
Cübbeli Ahmet Hoca'dır beni kendine çeken, ara ara izleten. En çok onun yorumlarını severim. Bence en iyisidir.
Nihat Hatipoğlu ise daha çok sakin ve efendiliğiyle dikkat çeken bir hocadır kanımca. Oda işini iyi yapan hocalardandır. Ama yinede Cübbeli kadar dinlemem, bilmem. Hatta hiç dinlemem...
Birde Adnan Oktar'ı bilirim. Listedekilerden başka birini tanımıyorum.
Adnan Oktarı ise kedicikleri sayesinde tanıdım ve kedicikleri için girer dinlerim YouTube'da...
Cubbeli Ahmet hoca tabiki de insanlara televizyon almayin deyip evinde plazma olan insanlara kiz cocuklarinizi opmeyin deyip mayosuyla jet ski keyfi yapan Hayat kadinlariyla cinsel iliski oncesi imam nikahi kiyip iliskiden sonra bosayan Cubbeli Ahmet hoca tabikide insanlari kandirip Allahi kandiramayacagini unutan Cubbeli Ahmet hoca tabikide
Bu kadar gözünle gormus kadar emin konustuguna göre seni de imam nikahı kıyıp indirmis
Siz böyle haberlere kör oluyosunuz nedense
Mustafa karataşın sohbetini begenerek dinliyorum anlatısı yuzde tebessum birakior :)
feyiz al biraz aferim :)
Cevap
36Cevap
Edip Yüksel, Emre Dorman ve Yaşar Nuri Öztürk
Gerisi 5 para etmez, sahte fetvalar vererek milletin aklını yıkıyor, alayı putperest müşriktir. Kur'an'dan hiç bahsetmez insanlara açın Kur'an'ı okuyun ve anlayın demezler. Kur'an'ı siz anlamazsınız derler ama kendileri Hâdislerden bahsederler. Allah hâdisleri mi indirdi yoksa Kur'an'ı mı önce bunu bir sor kendine ve de ki ; Allah bana anlamayacağım bir kitabı neden indirsin? Kur'an tılsım değildir, Kur'an yol göstericidir. Artık uyanın gerçek inanç Kur'an'dadır.
cübbeli hoca bilgisiyle kuran ve hadis dışında uydurma ve yorum katmadığı için tek tuttuğum adamdır bu alanda. Kimse o adamla çene yarıştıramaz din konusunda
Adnan oktar'a gelince. Bu adam da dindar görünmeyen bay ya da bayanların da dinle alakalı olabileceğini göstermek istiyor sanırım. Hatta sitesinde söylemiş bizim yaptıklarımızı örnek almayın kitaplarımızda ne yazılmışsa o şekilde yaşayın falan demiş. Tv deki olaylar izlenebilirliği arttırmak için yapılan şeyler
cubbeli hoca..
gider yapmasından dolayıda fethullah
www.yeniakit.com.tr/.../...-tepki-cekti-33164.html
Abdulaziz bayındır'ın listede olmaması isabet olmuş zira aynı kefeye konması hoş olmazdı :) Bunlar hoca mı kukla mı sorabilir miyim? Abdulaziz hocatyı iyi araştırın iyi tanıyın anlamaya çalışın kuransız islam olmaz , burdaki hocalar hadis manyağı hadisi kuranın üzerinde tutuyorlar
Hocamcamcamcamamammmmmm
encrypted-tbn1.gstatic.com/images
Estgrllah
cübbeli ahmet hoca kuranda ne yazıyorsa onu anlıyor gerçekci geliyor bana diherleri kafalarından uydurma var herkesin dinlemesini tavsiye ederim zaten birazda komik adam konuşurken dinleyenleri neşelendirmesinide biliyor.
cübbeli ahmet ünlü hoca, diğerleriyle kıyaslanamaz bile...
zaten zekeriya beyaz hoca da değil... şaklaban... islamı yozlaştırıp , yanlış aktaran şerefsizin teki...
adnan oktar - kafa adam benim tarzda birisi :D
cübbeli ahmet hoca - çok asabi buluyorum ama genellikle dinlerim
nihat hatipoglu - en güzel şekilde anlatan bence bu
diğerleri hakkında zaten ufak bir bilgim yok.
Ayyyuu adnan hocamm bana bisiler oluyooooo... yetisin hocam yaniyorummmm.
... yahu canimin icii adnanii hoca dye yazdigin ic8n kiniyorumm seniiii
Haklisin ama onu yazmamdaki amaç burada bu sitedekilerin gerçekten onu hoca olup olmadigini görmek içindi merak ediyorum
Aynen
En iyi hoca camide ezani okuduktan sonra evine giden hocadir. Tvde maymunluk yapan degil.
şu saydıkların arasnda en iyisi ihsan şenocaktır. cübbeli ahmette iyidir. gerisi boş.
Cübbeli hocamizi seviyorum sohbetlerine gittim sert espirili bir dili var ama her zaman doğrudan yana ihsan hocayida takip ediyorum guzel hoş bilgili ilimi yuksek bir hocamiz
ihsan şenocak-nureddin yıldız-cübbeli ahmet iyidr. ama cübbeli ahmet tarikat konularında uçuk şeyler konuşuyor. dikkat etmek gerekir. hatta tarikat-şeyh konularını dikkate almamak gerek. bazı sohbetleri çok sapıkça. ama diger ilmi yönü çok kuvvetli dinlenilir. sapık olan tarafı sadece tarikat-şeyh konuşmları.
Sayın Adnan Oktar Hocamız ve kediciklerini severek takip etmekteyim
e seçeneği bence biraz iktidar taraftarı olduğunu düşünüyorum ama en iyisi kulaktan dolma değil okusak kendimiz daha hoş olmazmı
Lisede ki din hocası bile daha iyi
Hatip oglunu tek dinlerim cubbeliyi bir ker dinledim oda memnun kaldim
Yanlışlıkla oya tıkladim benim hocam Fettullah hoca...
Saygim var size ama kendimi bildim bileli zorla dinletildiği de olmuştur hic bir şey anlamiyorum onun sohbetinden
nıhat hatıpoglu ıyıdır ıyı
Cübbeli ahmet ve adnan oktar. Adamlar king :D
Adnan baba, gonlumuzun fatihi :)
Mustafa karatas ve nihat hatipoglu
Adnan Oktar
Candır :D ♥
Adnan Oktar'ın o mini kedicikleri...
cübbeli Ahmet hoca tabikdie
Cübbeli Ahmet hocayı severim.
Ahmet mahmut ünlü
Cemil ipekçi oda hakim böyle konulara :D
Fatih cıtlak