Spor yapıyorum, boyumdan da kilomdan da oldukça memnunum. 25 yaşında birinin epifiz plakları kapanmıştır dostum, boy uzaması olmaz yani :D Ben memnunum kendimden
Doktorun statüsümü oluyormuş. benim amcam galerici bir range Rover alım satımı yapıyo tık 300 bin kâr cepte. doktorun 2 yıllık kazancını bir araba da kazanıyo ona niye kadınlar bakmıyo. doğru doktora ve üniformalı meslek (subay, polis, pilot) yapanlara kadınlar bakıyo. ama bu meslekler para kazanmayıyo. yani şimdi mantıken sabahtan akşama kadar milletin ağzıyla koluyla gotuyle başıyla uğraşmanın neresi havalı. hadi askeri polisi anlarım erkeksi meslekler doktor ne alaka yani. öğretmen gibi normal bir meslek bence bu kızları fukaraya ziktirmek lazım
Dostum canını hangi doktor yaktı bilmiyorum ama üzüldüm senin adına. Havalı demedim, sırf doktorum diye yazanlar oluyor ve bu noktamın özellikle dikkatlerini çektiklerini ve yazmalarında etkili olduklarını kendileri ifade ediyorlar. Ben mesleğimi çok seviyorum ve sevdiğim için yapıyorum. Havalıymış değilmiş, maaşı azmış çokmuş bunlat benim için ikinci planda kalan şeyler. Parayla statü satın alınamaz bu arada, ben kazandığım saygıyı parayla değil yaptıklarımla kazanıyorum. Normal bir mesleğim var evet, aksini iddia etmedim zaten 😄 Tekrardan geçmiş olsun, belli ki bu yorumların yaşadığın kimi şeylerin sonucu zira son derece agresif ve ofansifsin :D
Sen milletin gotuyle başıyla uğraşmaya devam et dostum. doktor larla kötü anılarım var benim. işte trk kızlarının çoğu yüzde 95 i karaktere kişiliğe değilde mesleğe düşecek kadar ucuz. sense bu ucuz kızlarla takıl
Ahahahshs takılıyorum mu dedim kafan mı güzel 😂 Ben mesleğimi severek, aşkla yapıyorum. Hastamın neresi ağrıyorsa orasıyla ilgilenirim, bana asla angarya gelmiyor bu (: Mesleğimin değerinin de kudsiyetinin de gayet farkındayım, kompleksli insanlar çamur atmaya çalışsa da tek yapabildikleri o çamurla kendi ellerini kirletmek oluyor. Nefretle, köpürerek yazıyorsun ve yazdıklarının akla mantığa sığar yanı yok, tek amacın pislemek ancak onu da başaramıyorsun dostum. Umarım hayatta çok iyi yerlere gelebilir, bu ülkeye fayda sağlayabilirsin.
Sonunda mantıklı bişey söyledin son cümlede. yarabbi şükür. bana dua etmiş sayıyorum ve seni affediyorum. yazdıklarım için de özür. senin bana karşı olumlu bişey yazacağını tahmin etmiyorum hiç beklemiyordum. bu huyunu sevdim. inşallah sondaki ettiğin dua kabul olur bende faydalı bir insan olurum. evde yazılımla oyun yapmak başka bir işe yaramıyodum. son yazdığın olmasaydı ben sana hırsım devam ederdi. son yazdığın dan sonra şok oldum çünkü ben sana salladım sen benim iyiliğime bir istekte bulundun. olaylara karşı hep böyle olumlu yaklaşırsan çok taktir toplarsın. şu an sana sallamaktan pişman oldum. özür...
Hiç sorun değil, doktorlarla kötü anılarım var demiştin ve belli ki bunlar da onların birikip bana patlamasıydı. Zira birbirimizi hiç tanımıyorduk, kalp kırmaya da gerek yok. Yazılımda çok iyi yerlerle gelmen dileğiyle, kendine iyi bak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
180 bence
Kısa
190 a yakın erkek estetik olarak daha iyidir
Ben 192 civarıyım
İyimi yani
180'im gayet memnunum memnun olmayanlar gidebilir 😊👍
180 kısa ama
183 cm
İdare eder
186 is better bro
Boy kaç
180.
Ben 192 kötümü
Karşı cinsine sor knk
Sence
Karşındaki insanla orantına bağlı.
170 altı için fazla uzun kalırsın
Karşımdaki cinsin boyunu napıcan sen onu önemseyen mi var şöyle dışardan bakınca 190küsür boy nasıl durur sırık gibimi görünürüm hani
Aga sırık gibi görünmenin boy kilo orantısı ile alakalı olduğunu bilmiyorsan boş ver sen yorma kendini
İçimi rahatlattın. Spor filan yap 4cm daha uzar boyunu 180 biraz ortalama gibi
Spor yapıyorum, boyumdan da kilomdan da oldukça memnunum.
25 yaşında birinin epifiz plakları kapanmıştır dostum, boy uzaması olmaz yani :D
Ben memnunum kendimden
Bu boyu uzatmanın başka yöntemi varmıdır plakları kapananlr için
Bunun için ortopedik ameliyatlar var.
8-10 cm uzama sağlanabiliyor tek operasyon ve devamında fizik tedavi süreciyle
Bu ameliyatı olmayı düşündünmü hiç
Hayır, yaptırmayı değil yapmayı düşünüyorum daha çok 😂
Gerek duymuyorum kendi adıma, memnunum halimden
Tıp okıyon kesin
Bitirdim, doktorum şu an
Doktor olduğun için yürüyen kız oldumu
Veya tıp okuduğun için
Oluyor elbette, ülkede sadece statüye ya da mesleğe bakan çok insan var ne yazık ki.
Doktorun statüsümü oluyormuş. benim amcam galerici bir range Rover alım satımı yapıyo tık 300 bin kâr cepte. doktorun 2 yıllık kazancını bir araba da kazanıyo ona niye kadınlar bakmıyo. doğru doktora ve üniformalı meslek (subay, polis, pilot) yapanlara kadınlar bakıyo. ama bu meslekler para kazanmayıyo. yani şimdi mantıken sabahtan akşama kadar milletin ağzıyla koluyla gotuyle başıyla uğraşmanın neresi havalı. hadi askeri polisi anlarım erkeksi meslekler doktor ne alaka yani. öğretmen gibi normal bir meslek bence bu kızları fukaraya ziktirmek lazım
Dostum canını hangi doktor yaktı bilmiyorum ama üzüldüm senin adına.
Havalı demedim, sırf doktorum diye yazanlar oluyor ve bu noktamın özellikle dikkatlerini çektiklerini ve yazmalarında etkili olduklarını kendileri ifade ediyorlar.
Ben mesleğimi çok seviyorum ve sevdiğim için yapıyorum.
Havalıymış değilmiş, maaşı azmış çokmuş bunlat benim için ikinci planda kalan şeyler.
Parayla statü satın alınamaz bu arada, ben kazandığım saygıyı parayla değil yaptıklarımla kazanıyorum.
Normal bir mesleğim var evet, aksini iddia etmedim zaten 😄
Tekrardan geçmiş olsun, belli ki bu yorumların yaşadığın kimi şeylerin sonucu zira son derece agresif ve ofansifsin :D
Ayrıca üslubun son derece bozuk, bu şekilde konuşacaksan yorumumu silebilirsin.
Son cümlen mağara adamının klavyesinden çıkmış gibi.
Sen milletin gotuyle başıyla uğraşmaya devam et dostum. doktor larla kötü anılarım var benim. işte trk kızlarının çoğu yüzde 95 i karaktere kişiliğe değilde mesleğe düşecek kadar ucuz. sense bu ucuz kızlarla takıl
Ahahahshs takılıyorum mu dedim kafan mı güzel 😂
Ben mesleğimi severek, aşkla yapıyorum.
Hastamın neresi ağrıyorsa orasıyla ilgilenirim, bana asla angarya gelmiyor bu (:
Mesleğimin değerinin de kudsiyetinin de gayet farkındayım, kompleksli insanlar çamur atmaya çalışsa da tek yapabildikleri o çamurla kendi ellerini kirletmek oluyor.
Nefretle, köpürerek yazıyorsun ve yazdıklarının akla mantığa sığar yanı yok, tek amacın pislemek ancak onu da başaramıyorsun dostum.
Umarım hayatta çok iyi yerlere gelebilir, bu ülkeye fayda sağlayabilirsin.
Sonunda mantıklı bişey söyledin son cümlede. yarabbi şükür. bana dua etmiş sayıyorum ve seni affediyorum. yazdıklarım için de özür. senin bana karşı olumlu bişey yazacağını tahmin etmiyorum hiç beklemiyordum. bu huyunu sevdim. inşallah sondaki ettiğin dua kabul olur bende faydalı bir insan olurum. evde yazılımla oyun yapmak başka bir işe yaramıyodum. son yazdığın olmasaydı ben sana hırsım devam ederdi. son yazdığın dan sonra şok oldum çünkü ben sana salladım sen benim iyiliğime bir istekte bulundun. olaylara karşı hep böyle olumlu yaklaşırsan çok taktir toplarsın. şu an sana sallamaktan pişman oldum. özür...
Hiç sorun değil, doktorlarla kötü anılarım var demiştin ve belli ki bunlar da onların birikip bana patlamasıydı.
Zira birbirimizi hiç tanımıyorduk, kalp kırmaya da gerek yok.
Yazılımda çok iyi yerlerle gelmen dileğiyle, kendine iyi bak.
Sağol yazılımla ilgili sorunun olursa gelebilirsin bana ben profesyonelin bu işten para da kazanıyorum
Tamamdır aklımda, sağ olasın
180 boyum
Kısa değimi
Belki
Bence sen 176 filansın
1.86
Boyun kaç
1.76
Sana 190lazım bitopuklu giysem 186yı geçersin bidekızlar uzun duruyo
Giysem*
Giysen*