Yok bilmem şeker koması , çikolata yemem lazım ya bı işine bak ya
Instagram a bı bakıyorum millet konuşmaya utandığı şeyleri artık rahatça konuşuyor?(regl hakkında konuşmuyorum sadece )
Yok bilmem şeker koması , çikolata yemem lazım ya bı işine bak ya
Instagram a bı bakıyorum millet konuşmaya utandığı şeyleri artık rahatça konuşuyor?(regl hakkında konuşmuyorum sadece )
Yaşarsan anlarsın anca. Hani benim canım şeker çekmiyor ayrı ama acile giden arkadaşlarım vardı ağrıdan kolay mı sanıyorsun bazıları cidden acı çekiyor. Ayrıca kemiklerin çok ağrıyor sürekli dinlensen bile ağrısı geçen bir şey değil! Uzandın ya o konforlu yerde bile kemiklerinin içi sızlıyor resmen. Belin tutmuyor ayakta da dursan uzansan da b*k gibi hissediyorsun. Her b*ka hisleniyorsun ulan kolay mı sanıyorsun cidden ne ise çokta yükselmicem ama az bile yapıyolar. Yani sayacak çok şey var
Hahahaha sana suni sancı verseler bile ağlarsın kusura bakma biz onun yanında halsizlik ishal kanama şeker düşmesi üşüme odaklanamama zor hareket etme gibi sorunlar da yaşıyoruz.
Tabi o internettekiler abartıyor bir şey demiyorum da sadece kan akmasindan ibaret sanmayın
suni sancıyı nası veriyolar merak ediyom
İnternetten bak banane
he baktım kulaktan dolma bilgi yerine öyle yapmam daha iyi oldu. Tşkler müjgan
Aybüke diyeceksin iyi öğren Allah'ın gagamemesi
allahın gagamemesi değilim müjgan. Beğenmiyosan sil yorumu alla alla
Sen defol
Cevap
3Cevap
Bizdede testis ağrısı var ondan haberiniz var mı kızlar
Olm içleri kan ağlıyo kan :'(
Sanane olm
Ahahaşhggğld