AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kızların hepsi neden kendini güzel sanıyor? Delireceğim. Vallahi bağırarak öleceğim şimdi.
Bak bak laflara bak.
Ya ben farklıyım ama elhamdülillah yni yüz hatlarım falan çekik
İnsanın nazarı en çok kendisine etki eder. Dikkat et o zaman.
Bazı erkeklerin de büyük penis havasına girmesine benziyor
O da doğru. Cevap bulamadım buna.
Allah nazardan korusun mevlam hiçbir zarar gelmez inşallah bana amin
Sinirim bozuldu. Amin amin, hadi yorum yapmayalım da bildirim gelmesin. Yoksa yarın haberlerde çıplak koşarak bağırırken öldü manşetlerini okuyacaksınız gazeteden.
Erkekler konusunda da ben o tarz şeyler yaşayan biri değilim ama flörtüm bana Fake hesaptan gelip şeyim büyük 20 cm diye hava atmıştı hakkaten sanki paradan önemli gibi bi havaları var
SMDMSKJCKDLCL
La abi kendimi övdüğümden değil ben çok dua eden bir insanım inşallah ve maşallahı çok kullanırım sen ne anlarsın sosyalist
Lan ne ara sosyalist oldum ben?
Duadan şeyden anlamıyorsun ondan sjsjeb
Anlıyorum olum, havas ilmiyle uğraştım ben, cinlerle güreştim yıllarca. Birbirimize el ense çektik. Kime sosyalist diyorsun sen, kominist!
İnsana en çok nazar değdiren kendisi midir?
Nazardan ölüyo bir çok kişi. Hadis var hadis!
@UluGökKurt LDLFLDŞDLCLCPFPFV
Kız @. soran ulugökkurt abimi sinirlendirme
Bence tipsizin tekisin Türk kızları hep ter kokuyor tipsizler hep makyajla düzeliyor tampon sadece deliğiniz var o nada ilişkiye girerken güzel bir rus hayal ediyoruz
Ben Rus kızlarına benziyorum makyaj yapmam
Bende yedim
La özelliğim o zaten mavi göz beyaz ten ince yüz hatları maşallah
Özelliğin öyle olabilir ama egon şişmiş kendini beğeniyorsun hava civa sende
Yo kendimi seviyorum
Insallah olur amin amin amin ya allah yarabbi bana verdigin dertler gibi suna da ver kendini ustun goren yaratik bu kiz yarabbi nazar degdir bana degdirdigin gibi amin amin amin
İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
Yani senin hicbir duan kabul olmayacak demek ki 😃
Ben beddua etmem itler havlar beddua eder
Yoo bu beddua degil ki sen kotusun kotu oldugun icinde bunu hakediyon kimse guzel olmayi secmez senin elinde de degil ee bundan ego mu olurmus mk
Sen insanlari tipsiz guzel diye ayiriyorsundur da
Bundan dolayı egom olmuyor ki. Kendimi seviyorum sadece. Ki bundan dolayı ego yapan kızlarla bile arkadaşlık yapmayan insanlar var onlara da bi şey olmuyor. Ama sen kötü olduğun için bedduan sana döner
Lan zaten bana nazar degmis daha ne olcak dhdjsjj
Hak etmişsin işte
Cocukken olan bir sey asla egonun e si yoktu bende cocukken ne hakettim haketmeyle olsaydi sana olmasi gerekirdi
Yo böyle bi karaktere sahipmişsin işte ben kimseye beddua etmedim edecek karakterde değilim bana zarar vermediyse. Çocukken noldu?
boş ver ya anlatmaktan biktim olan oldu iste cok buyuk bir sanssizlik ve kotu oldum anlatsam da dermanim yok sizde lutfen sevmdiginis konudan dolayi ego yapmayin kimseyide asagilamayin benim gibi travma yasarsaniz intihara kadar bile gidersiniz
Bana anlatsana ben kimseyi aşağılamam
Son kez anlatiyorum daha da anlatmam zaten belki yaptigim hep sacma 9 yasinda okulda yuz ustu bayildim burnuma da darbe aldim buyuk ihtimalle cunku sert zemindi okul bahcesi yani taslar var bilirsin zaten uyandigimda 1 disim kirilmisti onden ve ust disim babam ilgilenmedi 3 yil yaptirmadik 3 yil yani 1 dis eksik yasiyorsun gulmem bile sorunlu oldu sonrada 3 yilin ardindan doktora gittik yasim kucuk ve 1 dis eksik oldugu icin damagim daralmis ust damagim bir sey taktilar ama duzelmedi 5 yil da tel tedavisi gordum yine duzelmedi doktorlar kotu niyetli pek ilgilenmediler hem alt hem ustu daraltmislar uyumlu hale getirtmisler bende kucugum tabi aklim ermedi Şu an cenem dar yuzume gore buda orantisiz yapiyor tabi dis sorunum da var babamlar dusmeden once iyi diyorlar resimlerim var iyi orantiliymis yuzum bunlardan sonra kotu oldu boyle iste 1 dis bile cok onemli cocuklukta eger darbe alirsan gercekten daha kotu hemen yaptirmak gerekli bunlar olmasa bende iyi olurdum zaten agzim gozum falan iyi ama bu olay bitirdi beni
Maxilla kemigini arastir istersen ne kadar onemli bi kemik gorursun
😞 çok büyük bir şey değilmiş Allahtan ben de yüz kazası falan sandım. Senin de hayatta imtihanın bu demekki, paran olsa yaptırılacak bi şeydir çene estetiği var. Benim kardeşim de yüzüne çenesi arkada olduğu iÇin maske takıyordu
Coo buyuk degilde yani insanlar yargiliyor gorenler coo cirkinmisim gibi bakiyor sadece bu da degil bu travma cocukken bide cildimde cok guzeldi beyaz tenliyim boyle bembeyazdi saclarimda dalgali tarayinca falan iyiydi iki yerde de egzama cikti chuky gibi oldum simdi 2016da sacimda 2019da yuzumde basladi Şu an iki yerde de yayildi keske onlar olsa tek derdim :(
Ya kusura bakma ya valla psikolojim iyi degil zaten bunlari yasayan kimse benim gibi olur hatta beter olur ozur dilerim yine de oyle dedigim icin sana yani orada diyorsunuz ya guzelim diye ego yaptiginizi dusunuyorum beni realde gorsen belki miden bulanir belki igrenirsin yani ama ben istemedim sonucta bunlari :( ve cok sanssiz hsisediyorum bu beni toplumdan disladi kucuk bir olay degil :(
Egzama da halledilir. Ailen yeterli parayı ayırmıyor diye düşünüyorum.
Ailem fakir zaten kendilerine hayirlari yok bana surekli calis sen duzelt diyorlar anasini satim sanki ben bilerek dustum zamaninda ilgilenmedi babam onu asla affetmicem
Egzama duzelmez kolay kolay cok sıkinti bir durum kaslarimda bile var ve dökuluyor
Babalar öyle olabiliyor Brnim erkek kardeşimde de işitme engeli var kulağın içine takılan cihaz almıyo babası çocuğa umrunda değil çocuk da cihaz görünmesin istiyo ama dışa takılanka geziyo işte
Off off ne bicim kader bu ya millet az da olsa hayati yasar biz hep surunuruz
Ben beyaz tenli ela yesil arasi goz kasi falan iyi dudaklari da biraz kirmizimsi hafif sekilli ve kalin kumral 182 boyundayim yani niye bunlari yasadim sence bu ozellikler cok mu igrenv
Yo boyun falan gayet iyi Kısa boylu erkekler de intihar etmeyi düşünüyor ona kalsa
Boyla olmuyor ya 5 yil once boyle degildi sansimi zkim simdi yuze bakmaya basladiniz :(
Yüzünde egzama mı var
Evet
😁😁😁😁 yüzüne zaten her an bı şey oluyor. Sana ait olmayan bir şeyi ne kadar da benimsemissin
ne zaman anlayacaksınız güzelliğin çok da önemli olmadığını beyin var mı akıl var mı bunlar önemli sen güzel olsan ne olur olmasan ne olur kimin umrunda:)
valla benide cok ovuyolar da öyle bi havalara girmiyorum
evet cin çarpmışa dönersin: )
Ne alak sksknen
Çok fazla bunu yansıtırsan evet
Yok be ben kendimi kendim olduğum iÇin seviyorum
O zaman iyi.
Olur
O zaman Afra Saraçoğluna da olması gerek
Smkaksdl
O kız doğal güzel baya
Kendine tarz katmış şimdi mükemmel olmuş
Yani knk güzel olduğu iÇin havalı da hissediyordur ona neden bir şey olmaz
Nazar değer
Değmedi işte ona
O zmn sana da değmez güzel kızçe takma gafana
Görmek gerekk
Olur bak gor
Diğer kızlar nasıl havalanıyo güzelliklerinden Hatta arkadaş bile olmuyorlar kızlarla
Allah muhafaza