Eşim o gazino ya gitmiş sadece eğlendim diyor ama orda karı kızda var dir ben çok merak ediyorum orda erkekler ne yapar ve mesela biriyle birlikte olmak istese orda bu mumkunmu
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılAşağıda biri yazmış bir şeyler ama ne kafası anlamadım. l*n evli bir kadınla konuşuyorsun adam ol biraz. İsim vermiyorum bebe gibi şikayet ediyorlar sonra.
Ablam tavrını net koy ortaya. Gerekirse ayır odanı iyi bir ders ver. Aile büyükleriyle anlaşabiliyorsanız durumu kontrol altına al onlarla beraber, adamdan söz al gitmeyeceğine dair ve cezasını mutlaka ver. Atıyorum 10 gün salonda yatsın gibi. Siz daha iyi bilirsiniz. Detaya girmeme gerek yok evli insanlarla bir seviye olmalı konuşurken.
Hepimiz insanız o yüzden hata yaparız ama ipin ucunu kaçırırsan çok kötü olur. Yuvan dağılabilir. Eğer büyükler dahil olursa iş ciddileşir, korkar adam. Ama öyle anne babalar var evlatlarının bu tarz şeylerini yüzsüzce normal karşılarlar. Öyleyse durum bulaşma. Ve kocanın bu tarz şeylerine göz yumma.
(Bu arada kocana süpriz yap cart curt geç o işleri. Ağırdan al. Erkeklerin 95%'i ulaşılması zor kadını sever. Hem yanlış yapan o, o sana süpriz yapacak.)
Allah yardımcın olsun.15 Yorumla
Soran+1 yılEşim kendi babasından çok çekiniyor onlarda memlekette ona söylemem istemiyor bende zaten ondan korkarak bıraksın istemiyorum benim için bıraksın istiyorum süpriz gelince akıllı telim yoktu çok istiyorum aldı arada gezmeye yemeğe götürüyor ya aslında muhabbetimiz iyi tek sorunum geç gelmesi gazino olayını üç gün önce öğrendim her geç gelişinde ordamiydi bilmem haftanin dört günü nede gazino da olmaz heralde ya pek eşime tavır yapamıyorum gönlümü alıyor her seferinde işte en son ayrı yatmaya kalkistim onada izin vermedi ayrı yatamassin. dedi
Soran+1 yılBelki inanmazsınız ama yemin ediyorum bir gün dediki kuran el basicam erken gelicem dedi çok söz verdi ama pek fazla tutamadı arkadaşlarına da güvenmiyorum onlara da bişey diyemiyor hani şey vardır ya oğlum laytmisin sen derler kaldırılmış olabilir öyle biri değildi eşim çünki
- +1 yıl
Ablam diyorsan durum iyi şu an bozmak istemiyorum, kural koyabilirsin. Geç gelme diyebilirsin. Bir dahaki sefere babişkoyla konuşursun diye korkutabilirsin. Bence ipin ucunu kaçırma. Benim de arkadaşlarım var. Erkek adamın arkadaş ortamı çok önemli. Bir dakika aklın kayar karıya da gidersin adama da. Çok sağlam duraydı gazinoya zaten gitmezdi. Demek ki arkadaşlarından da etkileniyor. Tavsiyem o ipi tut. Ağırlığını koy.
Soran+1 yılHep soruyor babalara anlatın mi diye yok diyorum ondan çok çekiniyor testinde ediyorum tabi babasına söylemekle ayrılmakla falan oda ne ayrılması diyor bende öyle düşünüyorum arkadaşlarında payı var gerçekten böyle biri değildi eşim bu seneye kadar geç gelme ler yoktu yani
- +1 yıl
ben 2009 ilk defa gazinoya gittim hayatımın hatası oldu düzenli giden evli 1 cocugum var canım sıkıldı mekana hiç gitmeyen biriydim 2009 yılında can sıkıntısından akşam mekana gittim kons oturdu etkilendim içim bir hoş oldu neyse bayanla çıkmaya başladım aşırı derece bağlandık evdekinin haberi yoktu ilişkimiz tam şu an 8 yıl oldu halen devam ediyor eşim olayı 2 yıl önce öğrendi akrabası dışarda gördü benim olay patladı okadar büyükler girmesine rağmem daha halen bırakmadım şu an o kadar zor durumdayım onu çok seviyorum oda çok seviyor eğer cocum olmasa eşim boşıcaktı ama birgün bırakıcak diye oda umut ediyor hafta iki gün onla kalıyorum eve gelmiyorum nediyim hiç güzel şey değil hayatım düzeni kaçtı bu olayın sonu ne olur hiç bilmiyorum
+1 yılBen gitmişti iki kez orada bayanlar istersen oturur masana içerler içki anlaşırsan çıkan olur masana oturan bayanla opuşur elleşirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılDedigim yeremi gittin sen yaaaa offf yaparım acaba erkeklere güven olurmuki
Soran+1 yılAy bu telde akıllı tel sanki yanlış yazıyor hep yaparmi acaba
- +1 yıl
Bende bursadayım şu var ama gerçekten seni seviyorsa arkadaşları ile giymişse o yanına bayan almamış da olabilir sadece içki içmiştir bayan oturtmak şart değil
Soran+1 yılBende hemen onu sordum zaten çocuklarımızın üstüne yemin etti ottturmadik dedi meraktan gittim dedi müzik falan dinleyip eğlendim dedi ama yinede bayanlar var ya onlara bile bakması ki erkek kesin bakmistir o fikre bile alisamiyorum
- +1 yıl
Bayan kaynar kesin bakmıştır da gerisini bilemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Oooooooo oooooooo bahsettmeseydin keske anilar gozumde canlandi
016 Yorumla
Soran+1 yılBiliyormusunuz orayı nasıl bir ortam anlatirmisiniz
Soran+1 yılYaa Aaaa offfffffff mumkunmu öyle bişey yaaaa
Soran+1 yılNekadar ödeniyor mesela yok ya yapmamış tir öyle bişey çok paraysa okadar zengin deyiliz
Soran+1 yılOkadar para vermez yapmaz bekar olsa belki veririm parayi ama oraya neden gittiğine hala anlam veremiyorum bir tane arkadaşı var o ısrar etmiş oda merak ettiğinden ggittiğini söylüyor
Soran+1 yılGelmediğide oluyor 4 de kadar kahvede yim diyor ordanda eve gelmeye değmez deyip araba da uyudum sabahtan ise gittim dedi en son tabi bende ozaman bu gazino olayını bilmiyorum şüphelendigimden tartıştım ayrı yatmaya karar verdim zorla yanına getirdi öyle ayrı olmaz dedi
Soran+1 yıl.:(((((( Allahü erkeklere akıl fikir versin offfffffff neyapiyor ya şaşırdım yemin eferim
Soran+1 yılEve geldiğinde duş almıyor
Soran+1 yıl:((((( neyapayim allahım aklıma mukayyet ol şimdi çok acı bir şekilde yıkıldım
+1 yılKardes gecmis olsun kocan seni coktan aldatmis
026 Yorumla
Soran+1 yılYaa aaa çok güzel moral oldu teşekkür ederim rus bayanlar varmış orda birlikte olmaları mumkunmu nasıl bir ortam anlatirmisiniz
- +1 yıl
Bana ulassana bir zahmet
Soran+1 yılNiyeymis o
- +1 yıl
Bekliyom
Soran+1 yılNe söyleyeceksen burdan soylermisin
- +1 yıl
Kocqni etkiliyemiyonmu
Soran+1 yılKocamla cinsel açıdan bir sorunumuz yok o konudan dolayı biraz rahatım onlarla birlikte olsa bana yanasmaz di diye düşünüyorum yanlısmi düşünüyorum
- +1 yıl
Bence. Sen ejsik buseyler anlatiyosun bu yuzdende diyomki sana ozele gel konusp dertlesrlim
Soran+1 yılHiç eksik bişey yazmıyorum neyse o özelden konuşacak birseyim yok
- +1 yıl
Kadinligini kullan bu arada kocana izn ver evde icki icsin
Soran+1 yılIki icmiyor sanırım ağzı kokuyor ama enerji içeceği içtim okadar diyor enerji içeceği nasıl kokar onuda bilmem
- +1 yıl
Gazinoya gitcek ve icki icmicek seni saf yerine koyuyor kusra bkma
Soran+1 yılKeskin bir koku oluyor ya aslında herseyin farkındayım saf değilim ama iki çocuğum var inanmış gibi yapıyorum
- +1 yıl
Bana ulas pisman olmazsin soz tm
Soran+1 yılSana niye ulaşacak misim onu anlamadim
- +1 yıl
Bni dinle
Soran+1 yılBen burada derdimi paylaşıp biraz akıl almak fikir almak istedim okadar onun ötesinde birsey aslaaaa olamaz
- +1 yıl
Bnde sana akil veriyom, ya fazla kurcalama gormemezlkten gel ya da hayati akisina birak
Soran+1 yılBak bunu doğru dedin
- +1 yıl
Kac yillik evlisin
Soran+1 yıl9 yillik
- +1 yıl
Kilona dikkat et bakimli ol suprizler yap ozellkle geceleri veya sabaha dogru uyanirken cilgnlklar yap
Soran+1 yılEvet biraz kilo aldım 6 kilo kadar stresten oda dedi kilo aldın dikkat et diye bende şu an iştahı yok 2 kiloya yakın gitmiş kilom bir erkek olarak dediklerini dikkate alicam degisiklik iyi olabilir
- +1 yıl
Sen bnmle konusarak daha iyi olucgna emin ol bna herzqmn ulasabilirsin. Aklnda olsun
Soran+1 yılTam tsk ederim
- +1 yıl
Sana simdiden hayirli geceler iyi uykular bn ise gitcem malum gece vardyasi :)
Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Gazınonun ortağı Benım
011 Yorumla
Soran+1 yılHadi ordan kocası gördünmu bari
Soran+1 yılKocami gördünmu bari
Soran+1 yılAy allah korusun orda ne işim olur anlat ozaman oranın ortamını ve kadınlarla en fazla neler yapılabilir masada içki içmeyle bitiyormu
Soran+1 yılRus kızlar varmış Dogrumu
Soran+1 yılEşim dedi merak etmiyorum öyle bir ortamda ne işim olur allah korusun
Soran+1 yıl:))) güldürdü beni peki misal masaya bayan almadılar sadece meze ve içki nekadar ücret odenir
+1 yılKons yapmiştir.! ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani yanına otutturmustur mu diyodun
- +1 yıl
evet çok para yedirdiyse çok ismarladiysa gece evinede davet etmiştir.
Soran+1 yılPara yedirmez ya sanmıyorum öyle izlemekte kafi gelmezmi acaba
- +1 yıl
yedirmicek ne cinleri yerler orada :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef..
02 Yorumla- +1 yıl
ben 2009 ilk defa gazinoya gittim hayatımın hatası oldu düzenli giden evli 1 cocugum var canım sıkıldı mekana hiç gitmeyen biriydim 2009 yılında can sıkıntısından akşam mekana gittim kons oturdu etkilendim içim bir hoş oldu neyse bayanla çıkmaya başladım aşırı derece bağlandık evdekinin haberi yoktu ilişkimiz tam şu an 8 yıl oldu halen devam ediyor eşim olayı 2 yıl önce öğrendi akrabası dışarda gördü benim olay patladı okadar büyükler girmesine rağmem daha halen bırakmadım şu an o kadar zor durumdayım onu çok seviyorum oda çok seviyor eğer cocum olmasa eşim boşıcaktı ama birgün bırakıcak diye oda umut ediyor hafta iki gün onla kalıyorum eve gelmiyorum nediyim hiç güzel şey değil hayatım düzeni kaçtı bu olayın sonu ne olur hiç bilmiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne