Ne zaman bir başlıkta MUHABBET kelimesi görsem "aha muhabbet kuşundan bahsedecek galiba" diye kısa bi heyecan geliyor. Görüyorum ki sadece muhabbet etmek istiyorsunuz... Duygularımla oynamayı kesin! Bana muhabbet kuşlarınızı gösterin derhal!

Ne zaman bir başlıkta MUHABBET kelimesi görsem "aha muhabbet kuşundan bahsedecek galiba" diye kısa bi heyecan geliyor. Görüyorum ki sadece muhabbet etmek istiyorsunuz... Duygularımla oynamayı kesin! Bana muhabbet kuşlarınızı gösterin derhal!

Etimolojik olarak ablamları birbirine yakın ve ikisi de Arapça kökenli. Dostluk, arkadaşlık anlamı ikisi için de geçerliyken, muhabbet kelimesi sevgi anlamına da gelmektedir. Dostluk ve arkadaşlık anlamı itibariyle muhabbet yerine sohbet kelimesi kullanılabilir tabi ki. Lakin muhabbet kelimesinde de sevgiyle arkadaşlık anlamı bence daha güzel. Pekiştirme olarak kullanıyoruz genellikle "hadi biraz sohbet muhabbet edelim" şeklinde ama birini kullanmak yeterli. Hadi görüşürüz
Tamam kızmayın. Buyurun muhabbet kuşum. 😳
He şöyle 😌
😃🤷🏻
Teşekkürler @ Junİchi
Ben teşekkür ederim
Rica ederim ne demek...

bizim ufaklık bu
Güzeldir ama gıcıktır ablası
Senin var mı at bakayım sende :)
Neden?
tamam ortalık yerde paylaşma o zaman sende, at bakayım kapalı kapılar arkasından :D
Uğraşırsın ama bulaşamazsın söyliyim 😏
Cevap
13Cevap
Benimkini göstermek isterdim de askerdeyken kaçmış Limonum :/ :D
Kafesini temizlerken bir anlık dalgınlıkla kaçırmış bizimkiler. Onlara da kızmanın anlamı yok şimdi Yaşlandılar :D
olmuşla ölmüşe çare yok maalesef 3-4 ay geçmiş gelmişim kalplerini kırsam kuşu geri getiremem.

,……
nie senin için değiştirelim çok mu özelsin
Sohbet de mantıklı 😂
eskiden 6 7 tane muhabbet kuşum vardi
Kelimeyi dikkatle seçmek lazım 👍
Genelde sohbet diyorum zaten
Göstereyim ama evde küsmüştür o şimdi bana
Onu bırakıp işe gittim ya
Ben ötemiyorum
Chat bird
Sohbet iyidir.
Çok daha iyi olur