Vapurdayım karşımda bi kız var, çay aldı dedim kesin şimdi bu foto falan çeker. Baktım çayı havaya kaldırdı foto çekiyo 1 saat uğraştı çay buz gibi oldu zaten. Sonra çantadan lokum çıkardı çayla onu yiyo falan, sonra çantadan kocaman ıslak mendil paketi çıktı mk nasıl bi çantaysa😂 yedi bitirdi sonra kalktı gitti başka bi kız oturdu karşıma, oda çantadan krem çıkarıyo ellerine sürüyo falan telefonu çıkardı kendini çekiyo baktım çantadan ruj çıkardı onu sürüyo çaktırmadan. Gözlüğün altında da bana bakıyo bakıyomuyum diye ahahaha. Ya 2 dk normal oturup denizi seyrederek gidemediler var ya ne kdr boş iş varsa onlarla uğraşiyolar 😂😂
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kadın erkek diye ayırmadan söylüyorum insanlar çok tuhaf anlayamıyorum nedense tin tin giden arabayi sollamak istedim bugun adam sollanmamak için gaza yüklenmeye basladi madem gidebiliyordun gitseydin ya işte tuhaf insanlar
Ahaha aynen bide öyle tipler var araba kullanmayı bilmiyorum ehliyetim de yok. Ama dediğin gibi arkadaşlarla giderken falan çok denk geliyo öyle cinsler, önü bomboş gitmiyo ve sol şeritte gidiyo 😂😂
Of neler var neler 🤣 abla yolun ortasina atladı önüne baksana dedim istemsizce ben seni görüyorum diye azar yedim bi de ya bana uymuyor bu davranışlar ya da insanların yaşam tarzı bu olmuş
Valla ben hep diyorum m. l insan çok, he bu anlattıklarim belki kadınların çoğunun yaptığı normal şeyler ama ne bileyim abi 2 dk normal oturamadılar ya sürekli biseyler yapma derdi çanta karıştırma halleri bide aşırı diken üstüne gibi duruyorlardı ahahaha. Hastanelerde de yaşlılara ayar oluyorum ben bide
Habire kendilerini düzeltme istekleri var kat kat ruj fondoten sürmeleri falan yemin ederim nefret ediyorum benim makyaj anlayisim olmadigi icindir belki de ama calistigim yer sigara kolik ve makyaj bagimlisi yemek yerken bile kurtlu gibi davranan insanlar cok fazla
Valla ne kdr makyaj yaparlarsa yüzleri okdr mahvoluyo makyajsız aşırı kötü duruyo hasta gibi görünüyorlar. Sigara bende kullanıyorum ama dediğin gibi arkadaşlar falan da sigara manyağı bildiğin birini söndürüp birini yakıyolar. Sen ne işle meşgulsün ki yemek yerken sigarayı nasıl içiyorlar yani dışarı çıkmadan ahaha
Muhasebeciyim ben yemek alanımız cam balkon tarzı gibi peşpeşe tutuşturuyorlar 🤣 garipliklerini dillendirmeye kalksam bir kitap yazarim saçmalıkları en dipde yaşayan hem cinslerim fesatlıktan modadan ve abazalıktan uzak olsun inşallah
Ahaha merak etmedim desem yalan olur he :D hem fesat hem modadan uzak hem abazamı demek istedin? 😀
Evet 🤣abazalıktan kastım dikkat ćekme çabaları
Ya emin ol kadınları çok iyi biliyorum hele o fesatlıkları özellikle de birbirlerine yaptıkları fesatlıklar. Dikkat çekmek için olduğundan farklı görünme çabaları falan, güzel bi kız varsa mesela iş yerinde ona otomatik olarak kin güderler 😂😂 sigara olayı artık zaten erkekler kdr fazla içiyo kadınlar da
Şu an Kadıköydeyim mesela vapurdan indim, otobüs durağının orada 2 tane 20 li yaşlarda çift birbirine sarılmış yarım saattir o şekilde duruyo hiç kıpırdamadan 😂😂
Sende gözünü ayırmamışsın sorun kadında mı
Heh bekledigim gereksiz yorum da geldi. Full dikkat onları izledim aynen tamam 😂
Haklısın
İyi bari yalandan yere kadın savunması yapmadın ya da sen niye bakıyosun düşüncelerine girmedin 😀
Yo niye gireyim herkese açık alan isteyen istediğine bakar
Hayır yani sanki dersin sapıklık anlamında bakmışım gibi boş boş sende gözünü ayırmamışsın diyo bitanesi. Ne boş bi düşünce anasını satayım
Hayatında kız görmedin sanki salla