Hic dugundr birini begenip istediginiz filan oldumu? ya da kizlar sizi istiyen? ya da begendiginiz?
Ay bizde hep ayni yüzlerrr
Hic dugundr birini begenip istediginiz filan oldumu? ya da kizlar sizi istiyen? ya da begendiginiz?
Ay bizde hep ayni yüzlerrr
hayatımda düğüne gitmedim. bundan bir kaç sene önce kuzeniminki hariç. o da neden? anne baba ayrı olduğu için, bende sonradan tanışma etme olayları oldu. orada herkesle yeni yeni tanıştığım dönemlerdi. evde herkes hazırlandı etti, mecbur kaldım gittim. herkes süslenmiş etmiş oynuyor ediyor ama benlik değil ya öyle şeyler. oturdum kenarda çay içtim bitmesini bekledim.
Bence harika
Cevap
8Cevap
Ben çok seviyorum. Gözlerim kamera, bende kameraman gibi herşeyi kayıt altına alıyorum. Çok eğlenceli oluyor.
Bende cok seviyorum sen neye bakiyoaun okadar kamera gobi
Heeee sen her dugunde olan o dedikoducu naciyelerdensinn
Nerelisin
Sevmem. Hayatımda hiçbir zaman düğüne gitmedim. Karşı cins bulmak için düğüne gitmek çok ezikçe ve varoş bence.
Karsi cins bulmak icinngitmiyorum. Gitmisken bunuda buluylmusunuz diye sordum
Dediğim gibi düğünlere gitmediğim için hayır.
Nedenngitmiyon
Çok varoşça geliyor. İşim var gücüm var düzgün ortamlarda takılabilecekken niye düğüne gideyim?
Varosca olan ne? Duzgun ortam dedigin ne? Dugun disco mu? Millet ehleniyor sende mutlu gununde yaninda oluyosuns adece
Düğün yapmayı düşünmüyorum. Nikah yaparım en fazla, onda da yakın arkadaşlarım yanımda olur zaten. Ne gereği var tanımadığım dıdısının dıdısının göbek atıp beni borca sokmasına?
Ya erkekler hepiniz böylesiniz dimi hic esinizi dusunmuyosunuz ya aylesi kalabaliksa? Ya dugun ypamak istiyosa hayatnda 1 kez evleniyor kiz niye sade nikah yapsin sa
Hayatımda bir kere evlenip, birkaç saat gösteriş yapacağım diye niye hayat boyu borca gireyim? Siz kızlar niye böylesiniz kafanız mı çalışmıyor? Bu borcu hayat boyu ödeyecek eşinizle beraber siz olacaksınız.
Gosteris degil kendin icin yapiyosun egleniyosun hatira kaliyor fotograf cekiyosun video var ilrrde cocuguklarina gosteriyosun. Gercekten hic duygusal bakmiyosunuz olaya
O parayla güzel bir yerde güzel bir balayı ile de fotoğraf çektirirsin. (Fotoğrafa alakasız kişiler salça olmadan sadece sen ve sevdiğin kişi ile) Duygusal biri olarak bu konuda en son ders vereceğin kişi olabilirim.
Ne diyimki eşini cok kiricaksin
Eşimi büyük ihtimal gösteriş meraklısı olmayan biri olacağı için sanmıyorum. Düğün ve gösteriş meraklısı birisi kendini belli eder zaten sonra kırmızı kart ve out.
Dugun istemek gosteris meraklisi demek degildir.
Valla düğünleri hic sevmem ama gidinceye halaydan çıkmam ben değil ama annem gil deli gibi bakıyor
Hahaha bende cok seviyom halay nerlisin
Yaa annen bakiyo peki buldumu birini
Neye gore bakuyo anneler hangi kriterlere bakiyolar fizige mi
Karsliyim ohoo onlara kalsa hergun birini söylüyor Esra Erol'a taş çıkartır oyle bir istihbaratı var 😁 valla neye bakıyorlar bilmiyorum sorarsam başımın etini yerler o yuzden sormadım da hiç
Haahahajajaj koptum annen efsaneymis 😁😂😂
Fazlasiyla 😁 birde şaşırdığım nokta bi kadar kızın fotoğrafını nasil buluyorlar
Ahahaha arastiriolardir
Hemde nasil her yolu deniyorlar 😁
Sen nuye istemiyon
Bilmem ki nasip olmuyor
Hayrlisi
Amin bana diyon sen niye evlenmedin
Aday yok benim
Benimde
İlkellik akan iğrenç bir şey düğün. Hayatımda 1 kere gittim ve cringelikten ölüyordum.
Niye
Dedim ya yukarıda
Bence öyle degil insanlar egleniyo
Eğlence anlayışın buysa ben daha fazla bir şey demem sana saçma sapan müzik bile denmeyeck rezillikte oyun havaları açıp popiş kıvırtıyorlar. Ben sürekli beddua ediyorum onlara inşallah yuvaları yıkılır diye. Rahatsız etmeye hakları yok gecenin bilmem kaçına kadar rahatsız ediyorlar.
Bence beddua etmemelisin bu agir bisey
Sizin ira nere bilmiyorum ama biz salon tutuyoruz
Salonda yapanlara lafım yok zaten ben sokak düğününden bahsettim
Yakın kız arkadaşımı düğündeyken görüp beğenmişler istemeye gittiler evlendi şu an gayet mutlu
@PembeŞalvar ile katılmak isterim düğünlere 🤣🤣
Annem buluyor da gerek yok diyorum 😏
Niyeki
Anladim anliyorum
Cok olmadi zaten hep ayni kisiler var bizil dugunelrde
Sanmiyom ki
Nwden
Hiç gitmem mümkün olduğunca
sevmem gitmem de saçma geliyor
Niye
Ya bunda ne var disco degil ki
Evet oluyor isteyen