Marlboro touch blue içiyordum sonra çok hafif gelmeye başladı parlamente geçtim tadını beğenmedim şimdi mavi lark içiyorum uzun zamandır mavi larkdan devam ediyorum.
Ya ben bir ara farklı farklı sigaralar denedim Camel gibi beyaz Camel içmiştim birkaç paket Murat da içmiştim chester içmiştim sanırım ama ne bileyim lar hoşuma gitti ondan devam ettim sen ne içiyorsun bana da fikir olur belki denerim.
Vallahi ben şimdiye kadar dişlerime sarardığını hiç görmedim neden kaynaklandığını da bilmiyorum yani sararmamasının karanfilli diş macunu kullanıyorum ondan olabilir mi dedim de şimdi alakası olduğunda düşünmüyorum açıkçası ama dişlerimi sararmıyor bilmiyorum vallahi ben kahveyi de çok tüketiyorum hiç diş sararması yaşamadım.
Ay İnan ki azen diyorum ki kendime acaba diyorum Çok mu içiyorum ama kendimi mi kaptırıyorum anlamıyorum İnşallah 3 pakete kadar çıkartmam bunu çünkü sabahları aç karnına 3-4 tane içiyorum sadece uyanır uyanmaz ondan sonra kahvaltıdan sonra iki tane üst üste içiyorum tekrar Ben sigara yaktım da iki tane üst üste içmediğim de hiç anlamıyorum içtiğim sigarayı
Çok içiyorsun inanın banaa. Kaç yaşındasın merak ettim. Günlük hayatını etkiliyor mu? Örnek merdiven çıkarken vs yorulma oluyor mu? Bir gün dene kendini koşu yap tikanirsin bu kötü bişey. Bu yaşlarda güzel fit sağlıklı olmak lazım. Ben içmiyorum ama şimdi kafa arkadaşlarla birliktesin güzel de sohbet var 1 tane yakıyorum öyle işte 😅 Dişlerinin sararmamasi çok güzel bişey bu genetik olabilir sanslisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Marlboro touch blue içiyordum sonra çok hafif gelmeye başladı parlamente geçtim tadını beğenmedim şimdi mavi lark içiyorum uzun zamandır mavi larkdan devam ediyorum.
Lark nasıl iciyorsun kağıt gibi tadı
Ya ben bir ara farklı farklı sigaralar denedim Camel gibi beyaz Camel içmiştim birkaç paket Murat da içmiştim chester içmiştim sanırım ama ne bileyim lar hoşuma gitti ondan devam ettim sen ne içiyorsun bana da fikir olur belki denerim.
Kent d range
Touch blue
Parliamet falan ben düzenli içen birisi değilim. Gunde maksimum 1
Benim gunde 2 paket Garanti bitiyor ya o yüzden hoşuma giden bir tat olması gerek
O kadar nasıl içiyorsun?
Ben dişlerim sararır diye çok korkuyorum
Sararmasa da o kadar icemem
Vallahi ben şimdiye kadar dişlerime sarardığını hiç görmedim neden kaynaklandığını da bilmiyorum yani sararmamasının karanfilli diş macunu kullanıyorum ondan olabilir mi dedim de şimdi alakası olduğunda düşünmüyorum açıkçası ama dişlerimi sararmıyor bilmiyorum vallahi ben kahveyi de çok tüketiyorum hiç diş sararması yaşamadım.
Ay İnan ki azen diyorum ki kendime acaba diyorum Çok mu içiyorum ama kendimi mi kaptırıyorum anlamıyorum İnşallah 3 pakete kadar çıkartmam bunu çünkü sabahları aç karnına 3-4 tane içiyorum sadece uyanır uyanmaz ondan sonra kahvaltıdan sonra iki tane üst üste içiyorum tekrar Ben sigara yaktım da iki tane üst üste içmediğim de hiç anlamıyorum içtiğim sigarayı
Çok içiyorsun inanın banaa. Kaç yaşındasın merak ettim.
Günlük hayatını etkiliyor mu? Örnek merdiven çıkarken vs yorulma oluyor mu? Bir gün dene kendini koşu yap tikanirsin bu kötü bişey. Bu yaşlarda güzel fit sağlıklı olmak lazım. Ben içmiyorum ama şimdi kafa arkadaşlarla birliktesin güzel de sohbet var 1 tane yakıyorum öyle işte 😅
Dişlerinin sararmamasi çok güzel bişey bu genetik olabilir sanslisin
Keşke sadece merdiven olsa biraz yokuş çıksam bile hemen yoruluyorum
İşte bu iyi bişey değil ya
Kaç yaşındasın
23 yaşındayım
Ohoo çok da genç nasıl o kadar alistin sigaraya
12 yaşında başladım textilde 😂😂
O gün bu gün aralıksız devamke yani 😅
Marlborodan başlayabilirsin hafif bir sigara çok baş dönmesi yapmaz.
Winston slender blue. Ciğerlerine çekeceksin.
bu fiyatlar nolmuş ya en son baktığımda 20 liraydı 29 liraya çıkmış nereden sokacaklarını şaşırdılar
Bir de mentol topları satılıyor. Al sigarayı mentollü yap onla.
Sigaranin iyisi yoktur
İçme :D
Hafiften başla.
İçme bence zararlı ya
Zararli knk sana niye iciyon
İçme
Kent d range
İçme