Güncellemeler
+1 yıl
olgun seven yok mu
sizi mutlu etmek için çabalayan biri
Olgun zeki tatlı sempatik
Sizi çocuk gibi şımartan,
Canınızın her istediğini yapan,
Maddi manevi yanınızda olan,
bol bol seyahat edeceğiniz
farklı mekan ve kasabalarda fotoğraflarını çekecek,
en lüks mekanlarda konaklayarak eğleneceğiniz,
Sizi özel hissettiren biri çıksa karşınıza çıksa ister miydiniz?
mature_director_ist sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
olgun biriyle evliyim ve mutluyum kadından anlıyor ve mütevazi
çok güzel senin adına inan sevindim
aramızda yaş farkı var karşı çıktılar ama şimdi görünce kimse konuşamıyor. o genç kız istiyor bende beni bebek gibi seven koruyan birini..
çok güzel
sevilmezmi güzel minnoş kadınlar, bence çok şanslı ve sende çok şanslısın,
eve gelsin üzerine atlarım öperim gezerim kucağında odaları. kilom az fitim memem iri bayılıyor bana. daha özele girmeyeyim
minyonsan süper
bu kadar yeter. kısa bir evliliğim olmuştu yatakta ondan kat kat iyi. bu son olsun
:) nasıl istersen
ben size yorum yaparım başka sorunuzda. iyi adamsın ben yanılmam. başkası olsa böyle davranmazdı. benim boyum uzun ama zayıfım karnımda kaslı eşim öyle seviyor kısa kadın sevmez.
çok teşekkür ederim nazik yorumuz için, istediğin zaman yazabilirsin konuşabilirsin, iyi bir sırdaş, iyi bir dinleyiciyimdir, çok güzel bir kadın olduğunuza eminim,
sizin gibi birini herkes bulamaz :)
bulamaz çünkü çoğu kadın anlayışsız görüyorum.. adamda beni boşuna seçmedi hemşireyken tanıştık hastanede
yaaaa çok güzel ama, hikayeni dinlemek isterim çok da sevinirim :)
aslında kadınların çoğu ön yargılı, olgunları bir tanısalar ergenleri bırakırlar,
ilk kocam çok sinirliydi bilseydim hiç evlenmezdim. aynı yaştaydık. genç erkekler kadınları tanımıyor
kadının ruhundan anlamak erkeğin en önemli görevli, günümüzde dijital platformlar tüm saygıyı alıp gitti
Kendimden büyük seviyorum ben
çok güzel bence
kadının ruhundan anlar olgunlar
yukardaki gibi birini istermisin
İsterdim evet
bende bunu isteyeni isterdim