Havalar sizi üşütecek kadar soğudu mu? Dünyaya bir defa geldim, yansın dünya, açarım dibine kadar diyebiliyor musunuz? Yoksa Kayserili mantığı ile biraz daha sabır diyenlerden misiniz? 😂
Kombi, klima, elektrikli soba gibi ısıtıcıları kullanmaya başladınız mı? Yeteri kadar havalar soğudu mu?
Dahaca yakmadık evde 3 kişiyiz ikisi ihtiyar kurt bi ben tazeyim ama sanırım bu gece soğuk olursa yakacaklar kombiyi, amaa faturalar koooool gibi gelecek herkesin bilgisine 😀
Dış şartlara uyum sağlamak ev içi şartlarda olmaz ki. İnsanlar mağaralarda daha ilkel şartlarda buna karşı geliyorlardi. Evrim bunun için kıl ve tüylerimizi bize armağan etti. Teknoloji gelişip barınma icad edilip, ısınma şartları geliştikçe gelişen evrimsel yönlerimiz körelmeye başladı.
Ha soğuğa karşı dayanıklı olmak evet, güzel ama köpeğim var. Üşümesine dayanamam.😃😃
Sıcak Adanam bile buz kesiyor ben kazak kaban moduna girdim yakmak üzereyim evde ama pencere kapalıyken ve kalın pofuduk pijamayla şimdilik idare eder. Evin dışı buz gibi sabah ve akşamları.
Gral ben yaş kış vantilatörle yatarım evde; olaki elektirik gitse sanki ağzından oksijeni kesilmiş hasta gibi gözlerimi açarım, elektriğin gelmesini beklerüm 😁
Valla ben donuyorum hayır anlamadigim önceden kışın buz tutuyordu arabaların üstü bile ben kısa kolla bile sıcak başardı smdi azıcık serjnlesjn donuyprim annem tutturmuş daha erken açmıyorum doğalgazı
Z kuşağı çok şanslı. Gerçi benimle aynı dönemin çocuklarında da şans vardı. Ben 18 imde üniversite diye bir ayrıldım. Gidiş o gidiş. Ondan sonra hep kendimleydim. 😂 Kıymetini bil😜
Ben köpeğim üşür diye gündüzleri bile açık bırakıyorum. Belki ben fazla merhametliyim. 😃 Dağ gibi olduğuna şüphe yok, 1.75 hatun kisisini düşününce...🤣