Magenta. Radyoda epey dalga geçtikler bugün çok güldüm. “İzzet Yıldızhan takım elbiselerinden aşina olursunuz”dedi biri. Hayal ettim hahaha harbiden haklıydı 😹

Magenta. Radyoda epey dalga geçtikler bugün çok güldüm. “İzzet Yıldızhan takım elbiselerinden aşina olursunuz”dedi biri. Hayal ettim hahaha harbiden haklıydı 😹

Bunu giyen erkek vurduruyordur. Net
Optik konusunda çomçok duyyodum. Optik fizik çokseldi lan. Gölge sorularının allah b*lasını versin ama. Renkli optik soruları çosseldi.
Teşekkürler eig için biricik torunum
Cyan rengi bilmiyordum ama iki renk karışılmasana merak etmişsindir 😂 güzel renk bence
Bir kapta mi kardırırım sürersin boşa gider karıstıracagına o rengi bulup alıp sürsen daha iyi olur
Saçmalık resmen saçmalık o kadar paraya bir hiç uğruna harcamak saçmalık
Gerçekten sana ne katıyor ki bu objeler falan gereksiz bence
Ama erkekler de başlamış oje sürmeye geçen gördüm kiz sandım birde erkekler tuvaletine giriyordu uyaracaktım baktım uzun saçında var baktım sakalında hafif var gaymıcır topmudur nedir bilemedim
Cevap
3Cevap
Bilmiyordum
Magenta güzel renk
Doğru yerde doğru rengi kullanırsan tüm renkler güzel. Mesela koyu renk arabadaki küçük magenta ayrıntılar hoş durur
Mesela araba komple mat siyah ince bir magenta çizgi ön çamurluktan başlayıp bagaj kapağına kadar uzanacak. Ön panjur içine de magenta neon ama böyle çok parlak değil loş bir ışık vericek. Yine iç döşeme siyah, emniyet kemerlerinde magenta çizgi, magenta renk çıtalar güzel durur
Anlatırken yükseldim valla. Güzel bir kombin olur durduk yere para harcatacaksın bana
Faturanın yarısına ortak olacaksan böyle bi değişim yaparım arabama
Evet biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?