FM oynuyan var mı bir şey sormak istiyorum da FM 2007 oynuyorum bu arada sol bek transferi yapmam lazım ama adamın orta yapması hızı yüksek lakin top kapma ozelliği çok düşük bunun sebebi nedir sizce?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben oynuyorum oyuncunun profiline göre değişiyor sanırım o aldığınız adam hücumcu bektir. Defansif beklerin de hücum özellikleri zayıf oluyor.
Evet bir şey soyliyebilirmiyim peki?
sor
Ya kardes bana bu bek transferini açikliyabilirmisin peki
neyini açıklıyacağım ki tam olarak? oyuncu rolleri var onları iyice oku ona göre adam alacaksın oyuncuya ne rol vereceksen o rolden adam al
Tam olarak Bek özelliği top kapma su düşük ama hiz ve orta açması yüksek bir bek var ama DL nin görevi nedir tam burada?
Defansif anlamda da Top kapma özelliği yüksek orta ve hızı düşük
Bu durum da da ise bek transferi yaparken neye dikkat edeceğiz ne alacağız neye göre adam alacağiz peki?
taktiğinde sol beke hangi rol verdiysen o rolün özelliklerine göre oyuncu arat hangi sayılar arasında olmasını istiyorsan örnek: 12 15 arası gibi bu şekilde arat kendi bütçene uygun olanı al.
Anladım Teşekkür ederim
Anlamadiğim birşeyler var dostum ya kafam karişti benim bu bek konusun da @UDixon2
neyi anlamadın
Ya adamın profiline giriyorum şu an mesela
Örneğin Philipp Lahm
Orta Yapma 16 Hız 16 Hızlanma da 16 Top Kapma Özelliği ise 12
Neden düşük Top kapma özelligi bu kadar bek bir adam değil midir bu peki?
Her bek aynı değil ki hücumcu bek demek oluyor bu rakamlara göre. Defansif özelliği daha zayıf
Nasıl yani bunun sebebi nedir? Adam ofansif bek demek ki. 5-3-2 de oynayan kanat bek işte. Top kapmaktan ziyade hücuma çıkma görevi üstleniyor.
Tamam ama Nasıl anliyabiliriz bu bek işini tam olarak
DL nin görevi nedir tam olarak peki
Bir de üstelik Top kapma ozelliği yüksek hızı düşük orta yapması da düşük bu hangi bek nasıl anliyacağiz peki biz
DL Defender left. Yani sol defans. Günümüz futbolunda her mevkiyi oynayan çeşit tıp oyuncular var. Misal Bayern Alphonso Davies. Sol bek ama ağırlık olarak hücum yönünü görür. Kanatta oynayabilir. Ya da Trent Alexander Arnold. Sağ bek ama modern tip. Yani genelde çift yönlü görüyor oyunu hem hücum hem savunma. Eski model bekler genelde sadece defansif görev üstleniyor.
Dostum anlayamadigim noktalar var da
Bana biraz daha açikliyabilirmisin senden rica etsem acaba
Ben Bek ariyorum lakin bek aranacak ozellik de adamı durdurucak bir bek arıyorum açikcasi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!