Ruyada Ateş yangın patlama gormek nedir bunlar? Lütefn yazdîklarımi okuyup yorumlarinizi yazin?

Neredeyse her gece bir kac gece arayla rüyalarımda sürekli patlamalar göruyorum ilkinde ruyamda karsımda cok buyuk patlamalar oluyodu o kadar cok ses vardı ki kulaklarım çınlıyodu etkisinde kalmistim uyandiğimda bile kulaklarim çinliyodu o sesleri unutamiyorum. Ikinci ruyamda da iki araba kazası oluyordu arabalar birden patliyordu benim yanimda ama bana hic bisey olmuyodu sonra tam karsimizda kardesim arabayla carpiyodu bu sefer o patliyodu arkadaslarimda kardesimde yaniyodu ama hic birine bisey olmuyor. En son ruyamda da ülkeye surekli bombalar atiyolar savaş gibi oluyo yanimizda bomba patliyo ama bize bisey olmuyo surekli bomba dusuyo etrafimiza bu ruyayi daha oncede gormustum arkadaslar. Yani her ruyamda ateş yangın patlama goruyorum. Uyandığimda da çok korkuyorum uyuyorum tekrar ruyayi yine goruyorum. Bütün bunlar ne demek anlamlari ne surekli bunlari gormemin bilgisi olan varsa cevap yazsin lutfen?
Ruyada Ateş yangın patlama gormek nedir bunlar? Lütefn yazdîklarımi okuyup yorumlarinizi yazin?