Hak ediyor bu millet. Bilgi veren yazı koymayacaksın önüne. Cahil kalsınki iyi yönetilsin.
Kediim çok agrasif, ne yapmalıyım?
Hak ediyor bu millet. Bilgi veren yazı koymayacaksın önüne. Cahil kalsınki iyi yönetilsin.
Linkte videosunu attım. Sonra siyah erkekle gitti. Uyardım getirdim. Safkan van kedisi

Dört minnak beyaz yavru olsunda yavrularıyla oynasın dedik ama facebook gruplarındaki erkek kedileri hep kısırlaştırmıslar. Uygun erkek bulamadım kediyi evlendirecek. Siyah miyah zenci derken mecbur bir sokak kedisiyle çiftleştireceğim. Biri van kedisi çıkarsa da yeter. Irkı koruma altında olan bir kediyi ne akla hizmet kısırlastirmislar anlamak güç gerçekten. Kardeşim besleyecek uygun yeriniz yoksa beslemeyin. Besliyorsanızda hayvanın doğasına dokunmayın.
Cidden öyle üst düzey becerileri olan özel ırk ki bu zavallının gözleri onun esaret altına alınmasına neden olmuş. Yani öyle evde dursun istediğimde seveyim gibi bir tür değil. Biraz asosyal ve vahşidirler. Yapılan araştırmalarda en saldırgan ve agresif ırkın van kedisi olduğunu doğrulamakta.
Onun dışında ağaçlarda gece yaptığı akrobasiler nasıl bir avcı olduğunu gösterirken insan hayretler içinde kalmakta. Bir süre sonra kedi dedikleri meğer buymuş diyeceksin. Kendini çaldırmaz asla. Çalma denemesi yaptılar. Tek bir defa uyardı ikincisinde vahşice saldırdı. Köpeklerle karşılasinca bile geri vitesi yok. Hatta bir köpege saldirdi diye veterinerde yattı 10 gün. Komşular köpeklerini bizim kedinin bölgesinden geçirmiyorlar hatta fino sahipleri köpeklerini burdan geçerken kucaklıyor😀
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Bende de iki kedi var biri 13 yaşında tekir beli sakattı eve aldığımızda , bir tane de 1,5 yaşında simsiyah bir kedimiz var sokaktan aldım çok temiz çok akıllı ve kibar sevecen candan bir can ikisi de dişi. Nerede ise konuşacak kadar akıllı her istediğini farklı bir sesle anlatıyor. Belki mübalağa gelir anne baba diyor.
Cevap
2Cevap
Bence oyun oynayın kedinizle
Sen bana getir o kediyi bizde erkek kedi var ama korkum şu senin kedi benim kediyi parçalamasın 🙄
Senin kedin çiftleşmeye hazır değil ki zavallı kedi kaçıyor 🙄
Kedi serbest zaten. 15 saat kapılar açık şirkette. İstediğinde çıkıyor yorulunca geliyor. Zaten korkum birinin bunun ırzına geçmesi sokakta. O yüzden ben bulayım da bari yavrular boncuk gibi birer van kedisi olsun. Şirkette bu ırkı çoğaltmayı düşünüyorum. Şirket sokağını neyaz van kedileriyle doldururum. Çok masrafsız bir hayvan. Hem yeni yavruların doğalarına dokunup evcil birer mutlu köle haline getirmeyi düşünmüyorum. Birer avcı olacak yavrular. Ağaçlarda gece çok çevik bir ırk
Ne uzun yazmissin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?