Diğer Cevabını almak istediğiniz en büyük sır nedir? TugbAnas99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Doğrusunu veya gerçeğini öğrenmek istediğiniz sorular da olabilir tabii. Ütopik ve fantastik şeyler de olabilir bunlarr.Mesela ben bizim bildiklerimiz dışında diğer gezegenlerde ne tür elementler var veya var mı çok merak ediyorum. Cevabını almak istediğiniz en büyük sır nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 150 milyar dolar nasıl kazanılır sorusu 1 6 Yorumla TugbAnas99 +1 yıl 150milyon neyse de milyar da çok bee Yorumla Oluştur +1 yıl Elon abide 200 milyar var, 200 milyar da illegal parası vardır. 400 değil 150 yeterli bana Yorumla TugbAnas99 +1 yıl Gözün çok yükseklerde değil ne güzel 😄 Yorumla Oluştur +1 yıl Mütevazı ve huzurlu bir yaşamdan başkasını arzulamıyorum :D Yorumla TugbAnas99 +1 yıl 150 milyar cidden çok mütevazı bir rakam ne eksik ne fazla. Mesela 151 olsa abartı derdim Yorumla Oluştur +1 yıl Net Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Evrenin oluşumu 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. https://www.gazeteduvar.com.tr/goktasinin-icerisinde-iki-yeni-mineral-kesfedildi-haber-1591599 0 0 Yorumla
Winterstayed Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl @TugbAnas99 iyi akşamlar, yeni üyeyimde bi soru sordum kaldırıldı. ilk seni gördüm yazdım. rica etsem yardımcı olur musun dm atamadım xper yetmiyormuş 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 302 cevap paylaştı. Işık hızından daha hızlı olarak geleceğe ya da geçmişe gidilseydi ne olurdu 0 1 Yorumla TugbAnas99 +1 yıl Işık hızından daha hızlı gidip geçmişi görebilir, ancak değiştiremezsinizz Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Marsta hala yaşam arıyor abde. Bence yalnız değiliz 1 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kıyametin tarihini Allah bilir. Böylesine gizemli bilgiyi merak etmişimdir 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Periyodik tabloda olmayan bir element yoktur bence 0 10 Yorumla TugbAnas99 +1 yıl Neden olmasın kii? 2016da bile 4 tane yeni element keşfedilmişti Yorumla Desuyonee +1 yıl Nerde ve nasıl keşfedildiğine bağlı. Sen gezegenden bahsediyosun. Yorumla TugbAnas99 +1 yıl Dünyada da keşfetmediklerimiz olabilir tabii Yorumla Desuyonee +1 yıl burada varsa başka yerde de vardır. burada yoksa başka yerde de kalmamıştır. Yorumla TugbAnas99 +1 yıl Bilemeyizzz. Yorumla TugbAnas99 +1 yıl O yüzden öğrenmek istedim 😅 Yorumla Desuyonee +1 yıl Sen, ben ve gezegenin geri kalanı, bunu asla öğreneyeceğiz. Yorumla Desuyonee +1 yıl *öğrenemeyeceğiz. Yorumla TugbAnas99 +1 yıl 🥲🥲 Yorumla Desuyonee +1 yıl Neden ağlıyosun? Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl ölünce ne oluyor kesin bilgi lazım gkcjg 0 0 Yorumla