ama onlar beni beğenmiyor. nasıl bulup evlenebilirim yardım edin
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılya parası güzel diye evlenen bile var, burası türkiye asklarda paraya endeksli tabi, ha bir de 112gizem denen kendini bir bo bokk sanan arkadasa sölüyorum, zaten yaptıınız bir şey yok yattınız yerden para kazanıosunuz bir de utanmadan egoistlik yapıosun, sen de diğer meslektasların gibi kaşar mısın:))
06 Yorumla
Soran+1 yılbabamda böyle söyleyip hemsire olmama izin vermemişti. demek haklıymış:)
- +1 yıl
Arkadasim ben meslektaslarimi savunmadimki ya da mukrmmeller demedimki. bende goruyorum cok var hastanelerde polis asker gorunce peslerinden kosan ayrilmayan evde kalmis bhemsireler ya da uniforma delileri. e askere polise sorsa onlarda hemsirelerle evlenmek istiyo eskiden beri gelenek olmus artik. maasi var isi garanti nobetler falan uygun diye herkes mantik evliligi yapiyo. cogu zaman sizlere hak veriyorum ama bir konuda cok yanlis dusunuyosun yattiginiz yerden para kazaniyosunuz diyosun. bizler siz evinizde rahat uyuyun diye nobet tutuyoruz cogu zaman siz aileniz hastalandigi zaman bos bos bakarken biz hayatlRini kurtariyoruz e tabiki uyucaz bizde insaniz robot degilizki bizimde dinlenmeye ihtiyacimiz var.24saat ambulans tepesinde ordan oraya kosturuyoruz. her ay sizlere daha iyi hizmet vermek icin egitiliyoruz sizlerle iletisim kurmak icin tedavi etmek icin.
- +1 yıl
Calisma sartlari esnek cok rahatlar deniliyo sen hic 24saat hic uyumadan araba icinde seyahat ettinmi ya da gecenin 3unde kolu bacagi kopmus beyni dagilmis birine dokunabildinmi otobanin ortasindan goz toplayabildinmi. hic tanimadigin biri kusarken ona poset tutabilirmisin. bizler sizlrr icin canimizi ortaya koyarken nedir bu bencillik. okudum egitimimi aldim hakkimla sinavimi kazandim ve calisiyorum bu kimssnin umrunda olamaz o kasar dediginiz hemsirelerin bazilarida ozel hayatunda oyle olabiir beni hic ilgilendirmez ama islerini en iyi sekilde yapmaya calisirlar arada curuk elma tabiki olucak tek bizlerde degil. yok mu senin isyerinde cevrende boyleleri.
- +1 yıl
ama insallah bigun hasta olursun ya da ailenden cok yakin birinin bize ihtiyaci olurda dort donersin ambulans ambulans diye o zaman bize dualar edersn o zaman anlarsin bizi. Biz sizlerin bir duasiyla mutlu olan kisileriz nasil boyle ayip seyler soyleyebilirsin. sizin bir gulumsemeniz òlen birinj yasattigimizda ve sizin bir duanizla mtluyuz
- +1 yıl
Bizler evlerimkzde annelerimizi babalarimizi eslerimizi cocuklarimizi birakarak geliyoruz hic tanimadigimiz insanlara hizmet ediyoruz. Hic bilmedigimiz insaatlara ormanlara mezarliklara gidiyoruz sen esini kardesini kizini boyle yerlere yollayabilirmisin. sizlerin ateslenen cocuklarini hastaneye gotururken kendi hasta cocuklarimizi evde birakiyoruz empati kurmadan kesinlikle konusma. ama diyorum insallahh birgun bize o kadar cok ihtiyacin olurki sen hic bosey yapamazsin ve yine bizden yardim istersin
- +1 yıl
Ayrica soruyu soran arkadasta demisya babam oyle soylemisti izin vermemisti hakliymis diye. canim benim demekki baban sende o potansiyeli gormus benim kizim hemsire olursa kasar olur demis ve izin vermemis sana. en dogrusunuda yapmis gerci hemsire olmamissin ama subay delisi olmussun tebrikler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılOrduya katil
41 Yorumla
Soran+1 yılpuanlar çok yüksek kazanamıyorum
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. hadi ya bende istemiyorum ama geçenlerde pilot yüzbaşı vardı görücü falan geldiler bir süre flört ettim onun annesinin zoruyla, kurtulana kadar neler çektim ya, f-16 yla bizim evi bombalamazsa iyi :)
00 Yorumla
+1 yılBak canim esim subay ama tavsiye etmem sana hem herkesi begenmezler pat diye :( insallah gonlundeki olur
04 Yorumla- +1 yıl
Goreve gittigi oluyo sinirleri yipraniyo ister istemez yansiyo banada
- +1 yıl
:) :) :( :(
- +1 yıl
Bulup ulasamamak
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaracı olursa 4 5 yılda bir tayin jandarma olursa 2 yılda bir tayin ve memleketin her köşesine. Denizci ise gemi hizmeti (15 ya da 20 yıl) bitene kadar 2 3 ay belki daha uzun süren seyirler, havacı olursa uçuş riski gene en iyisi havadır ama... aralarından seç işte :)
00 Yorumla
+1 yılhep bir hemsire ile evlenmek istedim bende
ama arkadas evlendi gördüm rezilligini.. yok nöbeti oluyor gidiyor filan fistik
dedim yok almim
özet
istediklerimiz olmuyor00 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılPolis olmazmı onlarda çirkin çok alıyor alan çıkar seni
02 Yorumla
Soran+1 yılolur tabi. ama ben çok güzelim
- +1 yıl
Enteresan bir soru işaretin var güzelsindir :) yakışıklısıda vardır hepsi çirkin değilya sonuçta tabancasıda var hem düğünde havaya sıkarsınız
+1 yılben varım ama askeriyede psk danışmanın (üst tegmenim )
00 Yorumlaevi olsun arabası olsun döşü gıllı olsun. Ha bide subay olsun
00 Yorumlawww.subaylaevlenmekistiyorum.com a gir bak
00 YorumlaÇok zor bir meslek neden subay gece nöbeti var acil görevi ve asla kırılmayacak bir hiyerarşi bence tekrar düşün.. Meslek değil kişiyi insanı baz al evlilik gibi kutsal bir kurum için daha mantık daha sağlıklı fikirlerin olsun
00 Yorumla
+1 yılBizim tütk kadınlarindaki polis asker sevdasini anlamıyorum abi sirf meslegi icin evkenmek biraz sakat
10 YorumlaSahibinden. coma gir art bul asksdkkf kısaca benim babam denizci albay ve sürekli stres ve adamın kafasında saç kalmadı hepsi kel bu askerlerin 😊 sen bir doktorla felan evlen
01 Yorumla- +1 yıl
İstisnalar var esim gibi :-) :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzman çavuş filan kesmiyo yani direk subay istiyoruz :)
02 Yorumla
Soran+1 yıloda olur. yeterki üniforması olsun
Cevap sahibi+1 yılAsteğmen yetermi sana? Ama evlenemeyiz hemen. önce bir tanıma evresi lazım :p
+1 yılbende seneye jandarma astsubay okuluna gitmeyi planlıyorumda hayırlısı :D
00 Yorumla
+1 yılBen subay olsam yine bir subay kızıyla evlenirdim. Disiplin ile yetiştirilmiş adamı kaderdaşı anlar :D
00 Yorumla
+1 yılLojman onunde bekle. Lisede serserilerin bekledigi gibi.
00 Yorumlasubayların takip ettği facebook sayfaları var onları beğen yorum yap vs takıl
00 YorumlaNapıcan subayla evlenip? Kapağı mı atmaya çalışıyorsun biryerlere?
00 Yorumla
+1 yılFantazilerimiz aynı.) banada subay baayan bulursan haber ver.)
02 Yorumla
Soran+1 yılbitane vardı havalıydı ama:)
- +1 yıl
Sen yönlendir ben havasını alırım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenmemekte haklılar subay eşleri özeldir basit değil. .
12 Yorumla
Soran+1 yılsaçma.. nerde bitane el altında kalmış, onla evleniyorlar
Cevap sahibi+1 yılEl altında kalmış değil, subay seni aşar bu yüzden seni beğenmemişler ya. .
+1 yılAskeri personelin çoğu psikolojik sorunludur haberin olsun:)
00 YorumlaBuralarda vardi ya 1 kac tane tavuguna kişt de gelirler
00 YorumlaSabah akşam bot giymekten ayakları tuvalet gibi kokacak bence iyi düşün :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hadi l*n senin ayagindan iyi kokmuyorsa keserimben bu ayaklari
Töbe töbe napalım zorla kendi beylik silahıyla nikah masasınamı oturtalım
00 Yorumlaerkek mi kalmadı ille de subay
11 Yorumla
Soran+1 yılama onlar daha sert ve çekici
Subayla evlenmek istiyosan hemsire olmalisin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbankacıyım
- +1 yıl
Bende hemsireyim esim subay :-) :-) :-) :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsci temizlikci olarak siz iceriye gerisi senin marifetin :))
00 YorumlaYıldıza merakın var sanırım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılevet hemde çok
Onlar genelde yetimhanelerden evlenir.
02 Yorumla- +1 yıl
Yetimhane niye
Gizli Üye(30-35)+1 yılsubay çocuğuyum olur mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim de kardeşim stresli meslektir haberin olsun..
Soran+1 yılmazoşistim. askeri seviyorum strese ve acıya dayanıklıyım
Cevap sahibi+1 yılanladım..
Diğer konusunda 677 cevap paylaştı. çapkın oluyorlarmış kız napcan boşver
00 Yorumla
+1 yılBeğenmiyosa yapçak bir şey yok kakki
00 Yorumlasubaylar öğretmenlerle evlenir bilesiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Vallami hemsireyim ama evlendik
amacın kişi değil işi
02 Yorumla
Soran+1 yılbende bankacıyım ama
+1 yılAsker genelde kafayı tirlatmis oluyo lar dikkat et
00 YorumlaNe yapcan subayi bosver
00 Yorumlasana benim arkadası ayarlayım ama uzman çvş o :D
00 YorumlaAnlasildi bunun üniforma fantezisi var genjler ;)
10 Yorumla- Diğer konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılBenim amca ogluna alalim semi ust tgmen
00 Yorumla Mehmetçiğe katıl onlar seni bulur adjjfs
00 Yorumla
+1 yılSiparişle oluyormu bu işler yaw
00 Yorumla
+1 yılyaw arkadaş biride demiyoki NİYE?
08 Yorumla- +1 yıl
sonra buraya yazar kocam göreve gitti gelmiyo sıkılıyom.. yok 3 gün sonra görevden geldi dötünü dönüp zıbardı falan..
- +1 yıl
binbaşının karısı içeri girince hepsi ayağa kalkıp tek bir ağızdan hoşgeldiniz sayın hamfendi diye bağıracak.. bakınca toz pembe ama bimez dibi kahve rengi :)
- +1 yıl
kocası terfi etmezse kesin boşar..
- +1 yıl
Hayir yani o degil bu adam doguya hakkariye gittigindw bu bankaci arkadasimiz o yollarda mini etekle ve topuklu ayakkabiyla yuruyebilecekmi cook merak ediyorum :))) kocasiyla doguya gitmese anasinin evinde bklese bu adam onu aldaticak bunun ruhu duymcak :))) isi cook zor :))) oyle istanbuldaki gibi şık giyinip tak tuk topuklularla gezmek gibi degil hakkari sirnakta mardinde yurumek
- +1 yıl
anlamadığım şu cevizin içini değilde neden kabuğunu yerler.. bakıyorum genel olarak yakısıklı olsu karizması olsun parası olsun vs vs bunların hepsi bir zaman sonra kaybolup gidecek iyi bir adam bul evlen huzurun olur enazından .. huzur en pahabiçilmez varlık...
Soba Anladım be : dsafsada
00 YorumlaHahaha rahatsiz şu hatunlar ya :)
00 YorumlaNetten subayların grubunu bul takıl
00 YorumlaNiye rütbemi seyapicak seni
00 Yorumla
+1 yılİstifa etmeden once gelsen değerlendirmeye alırdım
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni yolda görsen birdaha dönüp bakarsın. asıl ben seni değerlendirmeye alırım
- +1 yıl
Ne dedgini biliyon mu. Beni begenmiyorlar diyen sensin demkki cirkinsin. Diger bir husus aranan sensin biz cok uniformaya tapan gördük
Ordu evinde doludurr birsuru assubay :))
00 Yorumlapara için yapmayacağınız kalmadı mk be
10 Yorumla
+1 yılbende ıc camasırı mankenı arıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
yuzbasıyım ben ne eksılıosn)
Subay kalmadi astsubay verelim
00 Yorumla
+1 yılAskerlik Şubesine git
00 YorumlaDiğer konusunda 677 cevap paylaştı. bende
04 Yorumla
Soran+1 yılaynı ben :)
Soran+1 yılyok daha neler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen senin her türlü işini gorurum
10 YorumlaÇavuş olmaz mı :D
00 Yorumlaast mı subay mı?
02 Yorumla
Soran+1 yıluzmandan üstlerine kadar:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye silahıylamı orgazm olucan:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam dovelim diyorsun
00 Yorumlanasıl bır subay
04 Yorumla
Soran+1 yılsıradan ve doğal
Soran+1 yılbankacıyım
+1 yılHarp okullarına git
00 Yorumlasüper mini giycen...
00 YorumlaDiğer konusunda 523 cevap paylaştı. 4 sene bekle baby.
01 Yorumla- +1 yıl
4yila senin yaşında çocuğu olur la kadının:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılmimar olsa
01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz:)
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?