Diğer Kapalı biri motora binemez mi binince neden değişik bakıyorlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kapalı biri motora binemez mi binince neden değişik bakıyorlar?Kız kardeşimi kpss lise sınavına götürdüm kapalı normalde motorla gittik ve niye değişik bakıyorlar Güncellemeler+1 yıl Güncel Kapalı biri motora binemez mi binince neden değişik bakıyorlar? Cevapla Lise Soruları KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et
l_i_l_i_t_h Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl Binebilir hersey yapabilir kendi kararı. Bazı cahil insanlar var onlar kapali açık bilmeden yargilarlar takma. 0 16 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Ne isi var orada gibisinden Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Cahilelr iste Yorumla Soran +1 yıl Öyle bugün değişik bakıyordu millet normal şeye bile Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Küçük sehirde misin Yorumla Soran +1 yıl Öyle cidden ya annem bile bindirme diyordu Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl boş ver takma kotu birsey yok burada gözlerini seveyim onların Yorumla Soran +1 yıl İstanbul'dayım ona rağmen boyke ama yer varoş 😃 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Belli pis varoslar Yorumla Soran +1 yıl Annem bile bindirme vs diyor ben yinede bindirdim Yorumla Soran +1 yıl Öyle valla annemde onlarla aynı düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Annemde aynı kafada onlarla Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl İyy anneni dinleme allahim kafaya bak Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Sahip cik kardesine o annenle tek kalmasin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dinlemedim hiç baktı öyle Yorumla Soran +1 yıl Annemde varos zaten tek kalmaz ev okul gider gelir hep Yorumla Soran +1 yıl Zaten tek kalmaz kardeşim okul ev iş arası gider odasından çok çıkmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl altında tayt falan varsa ondan bakmışlardır 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Vardı niye ki Yorumla Soran +1 yıl Tayt vs olunca ne oluyor ne olması lazım ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hatları veya iç çamaşırı belli olmuştur vs Yorumla Soran +1 yıl Hım ondan diyorsun ya tayt yok ise Yorumla Cevap sahibi +1 yıl farketmez etek veya pantolonda olsa hatları belli olmuştur tahrik etmiştir insanları Yorumla Soran +1 yıl Başka şey vardı açıktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne vardı Yorumla Soran +1 yıl Çok gizliden Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Binebilir hersey yapabilir kendi kararı. Bazı cahil insanlar var onlar kapali açık bilmeden yargilarlar takma.
Ne isi var orada gibisinden
Cahilelr iste
Öyle bugün değişik bakıyordu millet normal şeye bile
Küçük sehirde misin
Öyle cidden ya annem bile bindirme diyordu
boş ver takma kotu birsey yok burada gözlerini seveyim onların
İstanbul'dayım ona rağmen boyke ama yer varoş 😃
Belli pis varoslar
Annem bile bindirme vs diyor ben yinede bindirdim
Öyle valla annemde onlarla aynı düşünüyorum
Annemde aynı kafada onlarla
İyy anneni dinleme allahim kafaya bak
Sahip cik kardesine o annenle tek kalmasin 😂
Dinlemedim hiç baktı öyle
Annemde varos zaten tek kalmaz ev okul gider gelir hep
Zaten tek kalmaz kardeşim okul ev iş arası gider odasından çok çıkmaz
Neden binmesin
altında tayt falan varsa ondan bakmışlardır
Vardı niye ki
Tayt vs olunca ne oluyor ne olması lazım ki
hatları veya iç çamaşırı belli olmuştur vs
Hım ondan diyorsun ya tayt yok ise
farketmez etek veya pantolonda olsa hatları belli olmuştur tahrik etmiştir insanları
Başka şey vardı açıktı
ne vardı
Çok gizliden
Gizliden çık