Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar ölüyom asla normal degil normal diyip duruyo kadin 5 gun boyle suruyo lazerden sonra. Her gittigimde böyle mi olacak cok kotu
Güncellemeler
+1 yıl
Boyle olmasinin sebebi ne
1 seansdada böyleydi. Bugun 2 seans oldum tuyler azaldigi icin dedim belki olmaz dahada. Ama mahvoldum Şu an arkadaslar öliyorum ben nasil dayanicam bu notmalmi herkesdemi böyle yoksa bir bendemi arkadaslar dayanamiyom varya öldüm Şu an kasi kasi koparicam canimi bittim ben mahvoldum ölüyom
tum vucut oldum heryer kasiniyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bapanthol kaşıntı kremi var onu kullan zamanla geçiyor.
Kullanuyomda yine ayni 5 gun suruyi
Düzenli kullan geçer illaki.
Bende 2 hafta önce ilk seansa girdim anlatsam inanmazsın 🥹
Neyi inanmicam
Ya cildim çok hassas benim. Ufaktan yandı hatta. 2 tane krem verdiler lazer yapılan yerden. Biri aleo vera lı epilasyon sonrası kullanmak için bir tane de peeling için aldım.
Bnmde hasasda sende kasinto yokmu ben ölüyim
Kaşıntı yok. Umarım olmaz da daha sonra
Nasil ya bende normal degil mi ozaman
Sormadın mı neden olduğunu? Belki kremi falan vardır
Normal diyo
Buz uygulamasi yap iyi gelebilir
Nasil
Kızarma da oldu mu
Evet hemde nasil sivilcelenme oldu ama normal diyo gidecek diyo
Benim de göğüs kısmimda sivilcelenme oldu kızarma var
Napcaz niye gitmiyo
Ben 7. Seansa falan girdim galiba kızarma falan devam ediyordu ama lazer cihazları bozulmuş ondan dolayı 1 aydır falan gidemiyorum kızarmalar geçti
Sivilce var cok bende
Minik minik dimi
Kirmizi
Evet benim de öyle oldu 1 ay falan lazer yapmayınca düzeliyor rahat ol
Yok ben 1 ci seanstan beri hala vardi
Kaçtasın
2 seansimdi dun
Ya kadin diyo ki alma yuzunu 2 ci seansa kadar iyde böylemi dolanim
Sjsjsjs o kadın 35-40 yaşlarında mı
Evet
Adı Vildan mı acaba
Benimle ilgilenen kadın da öyle söylüyordu da boğaz tarafimdaki sakallar için
Yok vildan degil nihal. Ee gitti mi peki
Evet ben gidiyorum ama boğaz kısmıma yaptırmıyorum 2 gün ztn sakalları toparlamasam olmuyor düşünsene 3-4 hafta almadıgımı insan içine çıkamam
Ya benm biyik kismina diyo... napcm bilmiyom bir bucuk hFta sonra yine gitcem yuz icin oraya sence almim mi fonitenle kapat diyo
Ben boğaz kısmım için ne yapabiliriz diye sordum Vildan dedi ki sen boğaz kısmına 3 güne bir gel her gelmende kısalt 3-4 kere öyle yaparsak cildin biraz yıpranır ama ancak öyle bitirebiliriz dedi