Diğer Neden uyuyamıyorsunuz? Ateshliyim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilmiyorum :( Güncellemeler+1 yıl +++× Neden uyuyamıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Uyku düzenim kötü 0 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gün içinde bedenimiz yeterince yorulmadığından olabilir.Parlak açık beyaz led ışıklar "uyku hormonumuzu" kaçırdığından olabilir.Gündüz geç kalktığımızdan olabilir.Kafamıza taktığımız bir çok çeşit sorunları düşünmekten olabilir.Vs. vs. 0 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ülke sorunları vs işsizlik ekonomik ve mental olarak çöküş sınavları düşünme uzar gider okadar çok sorun varki saymakla bitmiyor bir bende böyle sorunlar var galiba diğer insanlara bakıyorum hep gayet mutlu 0 0 Yorumla
Milabeni Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/tnrTN7s-p6Yİnsomnia durumu Uykusuzluk rahatsızlığı Düşünceler uyutmuyor 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ateşli olduğun içindir tatlım, bir erkeğin ateşini alması lazım o zaman uyursun. 0 4 Yorumla Ateshliyim +1 yıl Ziktir git lan g. t kılı Yorumla SadrazamPower +1 yıl düzgün konuş lan gevşek Yorumla Ateshliyim +1 yıl Hakettigin gibi... Yorumla SadrazamPower +1 yıl Ben bunları hak etmedim, sadece sevilmek istemiştim... Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çünkü desyrel içmedim. Laneti içmek istemiyorum ama içmeyince de uyuyamıyorum. 0 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Öğlen taşınıyorum topla topla bitmedi eşya daha var uyuyamadım 0 0 Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Yatmadan önce duş al duştan öncede ınının ınının 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Bende bilmiyorum ki bi bilsem 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Uyumaya çalışmadığım için. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Daha erken o sebepten uyuyamıyoruz 0 8 Yorumla umutcan3434 +1 yıl Millet 5 ci rüyasını gördü 🤣🤣🤣 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Milletin oralar kış saati uygulamasına geçmiyor 😅 Yorumla umutcan3434 +1 yıl Vallah benim için yaz kış önemi yok ben her gece uykusuzum her gece uyumuyorum Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :) umarım uyku düzeni tutturursunuz Yorumla umutcan3434 +1 yıl Sence ne kadar düzenli olabilir ki gece çalışan bi insanım sonuçta Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hayırlısı diyelim o vakit 🙄 Yorumla umutcan3434 +1 yıl Aynen peki senin uyuku ile problemin ne Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İlaç saatimi bekliyorum beyfendi :D müsaadenizle. Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uyku gelinceye kadar bakınıyorum buralara 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Uyku bozukluğum var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Uyku düzenim kötü
Vs. vs.
Ülke sorunları vs işsizlik ekonomik ve mental olarak çöküş sınavları düşünme uzar gider okadar çok sorun varki saymakla bitmiyor bir bende böyle sorunlar var galiba diğer insanlara bakıyorum hep gayet mutlu
İnsomnia durumu Uykusuzluk rahatsızlığı Düşünceler uyutmuyor
ateşli olduğun içindir tatlım, bir erkeğin ateşini alması lazım o zaman uyursun.
Ziktir git lan g. t kılı
düzgün konuş lan gevşek
Hakettigin gibi...
Ben bunları hak etmedim, sadece sevilmek istemiştim...
Sevgilimle sohbet ettik.
Çünkü desyrel içmedim. Laneti içmek istemiyorum ama içmeyince de uyuyamıyorum.
Öğlen taşınıyorum topla topla bitmedi eşya daha var uyuyamadım
çünkü uyuyorum
Yatmadan önce duş al duştan öncede ınının ınının
rahatlama olmadi o yuzden
Bende bilmiyorum ki bi bilsem
Uyumaya çalışmadığım için.
Daha erken o sebepten uyuyamıyoruz
Millet 5 ci rüyasını gördü 🤣🤣🤣
Milletin oralar kış saati uygulamasına geçmiyor 😅
Vallah benim için yaz kış önemi yok ben her gece uykusuzum her gece uyumuyorum
:) umarım uyku düzeni tutturursunuz
Sence ne kadar düzenli olabilir ki gece çalışan bi insanım sonuçta
Hayırlısı diyelim o vakit 🙄
Aynen peki senin uyuku ile problemin ne
İlaç saatimi bekliyorum beyfendi :D müsaadenizle.
Uyku gelinceye kadar bakınıyorum buralara 🤷🏻♀️
Ben de
Bende bilmiyorum
Bilmiyorum
Uyku bozukluğum var.
Keyfimden
Alev uyutmuyor
Uyku yok
Ahhhh bir bilsem
Ufaklık uyutmuyo