AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir bardak soğuk su eşliğinde orflex 2,5 mg var. Sence?
Beklentim zaten yuksek degildi desem alinir misin
Bilakis, memnun olurum
:)))
Antidepresan mi o?
Antidepresansa eger bigun getir deneyelim ickiyle beraber guzel kafasi varmis😂
Sayılır, uyku ilacı demek daha doğru olur benim gibi bir deli için
Derdin ne gı anlatabilirsin buradan degil tabi
Dertler kimde yok. Deliyim işte, bunun kullanana akıllı demiyorlar. Herşeyi görüp duyduğumuz için bunu veriyorlar, sonra ne görüyorsun ne duyuyorsun bir daha 😊
Akilli desinler diye mi deli numarasi yapiyosun 😂
Akıllı numarası yapıyorum. Arada görüyorum birşeyler dersem korkup kaçıyorlar
Ne goruyosun evladim😂
Kan görüyorum hocam, vahşet görüyorum
Kanka ruh esi oldugumuzu dusunerek seninle playlistimdeki en degerli sarkiyi paylasmak istiyorum https://youtu.be/loZPPMb47ho
Sende bence iyi degilsin
Teşekkürler. Hiçbir zaman iyi olmadım ki. Dediğim gibi akıllı numarası yapıyorum
Taam la bokunu cikartma sende
Smirnof vodka var 50 lik
Afiyet olsun
Büyüyüp küçülen bir şey var
Togg nasıl ama?
İçme guzum
Sebep :d
Haram
Eskiden cok dikkat ederdim biliyo musun agzima surmezdim belim agriyana kadar namaz kilan biriydim simdiyse bambaska bi insanim
Anlıyorum knk olabilir. Ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin o yüzden seni bir gram bile çok görmüyorum peki sonra ne oldu?
Sonra uzaklastim dinden namazi biraktim sunnetleri biraktim sogudum tabi hayatimda beni derinden yaralayan sarsan travma yaratan olaylar yasadim. Bir dahada donesim gelmedi bu kadar mi gururlusun o derece gururluyum inan ki. m
Anladım iyi geceler
Iyi geceler sanada
günah knk
Gunah ama napcan gunah diye sen butun gunahlari islemekten uzak mi duruyosun
Kimseye karismiyorum kendi halinde bi insanim kanka ama beni kara zora zorlayan bi hayat var icmeyeyimde ne yapayim bana soyler misin ucurumun kenarindayim tam manasiyla?
inançlı biri misin merak ettim ben Müslüman olarak bile isteye günah işlemiyorum :d
Evet inancliyim muslumanim agzima surmezdim de ickiyi
noldu peki sonra
Kanka hayatimda cok zor olaylar yasadim normal bir insani 5 kere delirtecek sikintilar bende kafami dagitmak icin ickiye basvuruyorum cogu zaman bu boyledir
Anladım ama bu dünya da ki dertlerini unutmak için öbür dünyanı da yakıyorsun bunu unutma. Ayrıca herkesin hayatta sıkıntıları olur belki sende çok büyük olaylar yaşamışsındır ama imtihan dünyası burası. Peygamberler bile bir sürü sıkıntı çekmişler ilahiyatçı gibi konuştum fhfjfh
Kanka dediklerin dogru ama sana kendimi soyle anlatiyim ben gibi kafasi guzelken boyle konusanida zor bulursun bu arada soylemek istedim nedense. Diyesim geliyo ki Şu an hic bitmesin lan bu kafa diye diyim sen anla beni
tamam hadi alkol öyle diyelim dövmeleri de mi dertlerini unutmak için yaptırdın fhjfhf bu arada amacım asla seni yargılamak değil yanlış anlama bende kusursuz değilim :d
Dogrudur tabi hicbir beşer kusursuz degildir :). Dovmeleri ilgi cekmek icin yaptirmistim kanka amacima da ulastim tabii sjxjsjxjsj
Zevkine yaptirdim hep kafamda vardi😂
Bende yaptırmak isterdim de abdest geçirmiyor :// kaldı öyle o fikir hdjdhd
Hayir o yanlis. Simdi deri dedigin sey katman katmandir. Dovme ise o kadar derine islenmiyor. Tabi merdiven alti kalbur alti yere gidersen eleman amatorse derine de isleyebilir. Prof birine yaptirirsan o isini bilir. Abdest gecirmiyo diye bisey yok fetvalari bi dinle derim
knk valla bilmiyorum bu konu çok karışık herkes ayrı bir şey diyor neyse alkolün haram olduğu kesin en azından fhjdfg benim diyeceğim şey şu anlık keyif ve rahatlama hissi için bence diğer dünyanı da yakma madem bu dünya da çekiyoruz bari öbür dünya da çekmeyelim yaww hakkımız dhdjgd
Abdest gecirmiyo soylemi bilgisizce cahilce bi gorustur. O yanlis bilinen bisey. Dedigim gibi eger dovmeci cok derine sokarsa igneyi dedigin gerceklesebilir ama en derine sokmasi lazim igneyi. Isin ehli olmayan birisi dusun. Abdest ve dovme konusunu arastirabilirsin bu boyledir. Ama dovme yaptirmanin sirke soktugunu duydum iste bunu arastir. Bunda bende Şu an bilgisizim
Kanka orasini Allah bilirde ahiretteki akibetimizide bu arada iyi bi insana benziyosun takip atabilirsin arada konusuruz istersen
Ben pek bu siteye girmiyorum şimdi girdim 2 ay girmem salla beni hfjf neyse umarım mutlu olursun doğru yolu tekrar bulursun hayatta başarılar..
Peki kanka teklif var israr yok
Tesekkur ederim ayni swkilde sanada basarilar dilerim bende
Süt var kakaolu
Hahaha