Hitlerin savaşında böyle hırçın davranmasının tek sebebi yalnız olmasıydı. Hep diyoruz ya 7 duvelle savaştık diye... Bu adam Rusya, Amerika, Avrupa ülkeleri gibi büyük güçlerle tek başına savaştı hem de her cephede... Yahudiler biraz akıllı dursaydilar da Almanya da ticari lobiler açıp, Alman endüstrisini ele geçirmeye çalışmasalardı. Amerikan kuklası olmaları, onların bunu ağır ödemelerine neden oldu.
Evet senelerce bunun mücadelesini verdim azınlıkta ve diasporatik kişilerden birisiyim führer zihniyetinde her kim varsa yerin dibine girsin. Yahudi yakınımın büyük soyları orada katledildi ırkçı söylemler gerekiyosa en iyisini ben yaparım. Sabun köpüğü gibi köpürtecegiz naralari atanlar mümkünse diasporatik topluluğa kucak açmasın iyi niyet dileklerine ise hiç ihtiyacımız yok
dünyanın bugüne kadar gördüğü en büyük psikopat, cani ve en acımasız katili.6 milyon museviyi gaz odalarında öldürdü nerdeyse bir ülkeyi yok etti. bu adamı savunan insan olamaz. sebep olduğu baskılardan hastalıklardanda ölenlerle toplam 85 milyonun katili. vikipedia alıntı bu rakam. ben bir arıyı bile öldüremem. insan bunlar
Değil yahudi ya da düşman olsun. babani öldürse bile bir insanı yakmak mümkün değildir. Yakmak Allah a mahsustur. Kimse böyle bir cezayı hak etmez. Hitler sorunlu bir insandı ama ne oldu halk ısrarla onu seciyordu. Halkı. miksede halk yine Hitler diyordu. Almanlar celladina aşık olmuşlardı işte
Sinirden titriyorum şu an. Zamanında kimler neler yapmış. Suçsuz günahsız insanlara. Ülkemizde de yapılmış. Suçu sadece o an ordan geçmek olan. Çok uzak tarih değil. Düşünüyorum da içinden çıkamıyorum bu kadar vicdan sahibi olmam hatamiydi.
İncitiyor tabi kötü bir şeyi savunacak değiliz. Fakat 4000 yıllik yahudi tarihinde şuda bir gercektir ki hep aşağılanan sürgün edilen yahudilere dünya tarihinde islam peygamberi muhammet, endülüs ispanyasında ibni rüşt, birde osmanlı gelin bizde yaşayın kardeşimiz olun demelerine rağmen bugün filistinlilere yapılanlarıda hoş göremem ve hitlerden hiç bir ayrım görmem. Bu arada filistini siyasi anlamda sevdigimide söyleyemem, fakat kötülük kötülüktür. Görmezden gelemem!
Yahudiler... Hiçbir zaman ders almayacaklar. Musa bunlarla uğraştı, Muhammed'i uğraştı. İsa'da bunlarla uğraştı. Yetmedi Führer Adolf Hitler bunlara unutamayacakları dersler verdi. Hâlâ da unutamıyorsunuz işte. Tanrı ise hâlâ uğraşıyor sizlerle.
Üzerinden yıllar yıllar geçmesine rağmen, elin Arjantin'inde yakalanıp aman dillettirilen, salya sümük yalvarmasına rağmen yakılıp külleri de Akdeniz'in ılık sularına verilen avaneyi ziyaret ediyor musun peki?
arastırmadan karambole konusuyorsun emın ol benım kadar 2 cı dunya arsıvı ıncelemıssındır yahudiler hak ettıklerı bir durumdu onuda hakketıklerıne ınanıcım tam