Bir çok özellikleri vardır ama başlıca özelliği nedir sizce? Bir Yahudiyi neyinden anlarsınız?
Cimridirler
Irkçıdırlar
Zengindirler
Yalancıdırlar
Okumuş adamlardır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
cimri,ırkçı,dolandırıcı dediğiniz insanlar yahudilerin münafıklarıdır arkadaşlar. masum filistinlileri öldürenlerde yahudi değil, yahudi münafığı. yeryüzüne gelen 3 ilahi dini, kurallarına uyarak yaşayan bir hristiyan,yahudi veya müslüman kötü insanlar olamazlar.Medyanın bize gösterdikleriyle yetiniyoruz.Gözümüz o olmuş artık.Ama şu bir gerçek ki malesef bu dinlere inananların %90 ı inanmakla yetiniyor.
Gelgelelim sözün özüne.Dinini gerçek anlamda yaşayan bir hristiyan yahudi veya müslüman kötü insan olamaz. Fakat dini maske yapanlardan korkmak gerekir!
Eğer sıradan senin benim gibi insanlardan bahsediyorsan bizim gibidirler. Yerler, içerleri komiktirler. Ancak acayip bi ego vardır bu adamlarda, kendilerini üstün ırk saymalar. Gerçi o biraz bizim halktada vardır övünmeyi severiz. Gel gelelim sıradan olmayan versiyonlarına bunları tarihin her köşesinde her savaşta her paranın gezdiği yerde görürsün.(ör.netanyahu israil başbakanı). Bunun dışında bicok bilim insanıda cıkarmıslar(newton,einstein,freud gibi)
Ticarete kafalari cok calisir , zenginlerdir !
Viyananin en zengin bölgesinde yasarlar sinagoglarinda 24 saat polis nöbet tutar , cocuklari özel okullarda okur , yabancilarla arkadaslik kurmazlar , Devlete hic bir sekilde vergi ödemezler !
ne demisler iki yahudi bir araya gelir sirket kurar iki türk bir araya gelir devlet kurar :)
Niye kopuyorsun git biraz tarih oku ama anlayarak oku... kaç devlet kurmuşuz ve niçin yıkılmış...
Kopmana gerek yok, bu söz Çin atasözü çünkü :D ayrıca dünyadaki Yahudi'lerin %80-85'inin soyu Musevi Hazar Türk'lerine dayanıyor zaten.. ayrıca Yahudiler ırkçı değil bazıları aşırı Radikal dincidir tıpkı Türkiye'de her Hristiyan-Yahudi'ye kafir diyenler gibi.. birde Museviler hakkında genelleme yapmaya gerek yok sırf Nikola Tesla zeki diye bütün Sırp'ları zeki yapcak halin yok ya :D...
Cevap
17Cevap
namaz ayincilerinin en belirgin özelliği yahudi takıntısı.normal vatandaşın yahudilerle problemi yok.transeksüel'in kocasının da en belirgin özelliği homoseksüel takıntısı.sürekli homoları aşşağılaması.normal vatandaşın homolarla da bir problemi yok.
Cimri değillerdir. Yalancılık ? Kasıtlı bir soru bence.
Cimri değillerdir öyle zannedilirler, haketmediğini düşündükleri şeylere para vermezler. Asla ucuz takılmazlar. Millete para yedirmezler. Cimrilik kendi kültüründe ısmarlama durumu olup da 3-5 kuruşun hesabını yapan adama denir. Adamların kültüründe zaten yoksa cimrilik olmaz. Milyon dolarlık evlerde arabalarda otururlar. Giydiği kot 500 dolardır. Gördüm biliyorum adamları.
zamanın birinde nazilerin yahudilere yaptıkları için çok üzülüyordum ama Eziyet çekmiş,acıların büyügünü yaşamış,ızdırab nedir iyi bilen bir millet nasıl olurda şimdi suçsuz günahsız müslümanları katleder(Filistin) ? HITLER maalesef dunyanin basina musallat olmus bu pisligi yeryuzunden silemeden yahudi siyonistin komplosuna kurban gitti.ama tekrar söylüyorum HEPSİNİN CANI CEHENNEME
Maddi çıkarlar uğruna, katledemeyecekleri kimse yoktur. Bu onların en belirgin özellikleridir.
sinsidirler..her zaman iyi olarak görünürler fakat fırsatını yakaladıklarında kötü düşüncelerini açığa vururlar..
insanların kendi ırklarına hizmet için varedildiği saçmalığını düşünen, faşist, cimri, ve zengin ırk yinede hepsi böyle deyip ön yargılı yaklaşmaya gerek yok çoğu böyle demek iyidir..İyi yahudiler olabilir bkz:(can bonomo)
Genelde dövmelerinden tanırım. Ya ibranice yazılar vardır (kollarında) ya da göz amblemi vardır vücudunda.
Bunun dışında boyun bölgesinde sakalları vardır. Gelenek mi bilmiyorum ama öyle bırakıyorlar. Geçenlerde amcam bana demişti "Yahudi gibi sakalın var" diye. ^.^
Zamanında iyi yerler kapatmışmışlar. Ya boğaz kıyısında oturuyorlar ya Bağdat Caddesi boyunda.
Şimdiki zamanda çocukları hovarda ama büyükleri sıkı, çalışkan ve ticarete kafası basan cinsten.
C. demek istiyorum.
Bu dünyada cennet'i yaşıyorlar, öteki tarafta Allah yardımcıları olur mu bilmem.Şık olarak hepsi.
Bir yahudi tanıdığım var.Hem zengin, hem cimri :) Ne demişler İki Türk birleşince devlet, 2 Yahudi birleşince şirket kurarmış.Yalnız Türkiyedeki yahudiler çok iyi insanlardır.Çok severim.
Irkçıdırlar. Kendi ırklarından olmayanları 2. sınıf insan sayarlar.
ticaretten iyi anlarlar. parayı güzel değerlendirirler. pederin sektördeki tüm başa oynayan firmaların sahipleri musevi.
alber isimli olanlarını çok seviyorum
Genelde acayip beyaz tenli oluyorlar ve sakalları çene altından oluyor.
Hayır bıyıklarından tanıyorum onları
ben tanımam şahsen cimri olan ırkçı olan zengin olan ve yalancı olan bir sürü millet var
adı soyadından zenginliğinden giyiminden konuşmasından
Zeki olurlar. Bütün bilim adamları yahudi kökenlidir.
üstün zekalı olduklarına inanıyorum parayı kontrol etme yeteneklerine hayranım
Aynen zekalarına hayranım. Nerdeyse bütün büyük firmalarda hisseleri var adamların
Sevdiği insanı çok iyi tutarlar.
zengindirler pampaa :D
Zalimliklerinden.
Çalışkanlardır. Ayran gönüllü değillerdir.
Sakalından
Yahudi kadıları da mı sakalından tanıyorsun ? :O
Ben de bunu yazmaya geldim.
sinsidirler
ırkçıdırlar
Irkçıdırlar
İnsandırlar .
Irkçıdırlar diye seçenek koymuşsunda sende ırkçılık yapıyorsun...
insan olup olmadıklarından emin değilim ama insanları daha fazla toprak için öldürdüklerini ve kimsenin sen dahil bir şey dememelerini hayretler içinde izliyor ve lanet olsun diyorum...
Zamanında da binlerce yahudi öldürüldü hatırlatırım. Ayrıca genelleme yaparak çok yanlış yapıyorsun ve merak etme neler olup neler bittiğini biliyorum ve görüyorum. Ama unutma şu an dağda PKK terör örgütünde bulunan adamlardan da kendine müslüman diyenler var onlar günahkar diye bunu tüm müslümanlara yükleyebilirmisin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar