Yahu yorumlara bakma sen. Bu zorlu yolda 3 Aşama seni bekliyor:
1. Felaket katmanı: Ayakkabılarını makinaya attır.
2. Ölüm geçidi: Antibakteriyal koku yapmayan çoraplar var onlardan al.
3. Bu katmanın adı aklıma gelmedi: Çoraplarını günübirlik değiştir.
Koku yaparsa gel paranı geri al.03 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yapıyorum aşağı yukari
Soran+1 yılTamam :))
En İyi Cevaplar
+1 yılboş bir leğenin içine kaynar suyu al bir paket tuz dök 1 tanede limon sık iyice ovala ve sonra bana dua ediceksin :) aynısını banada oldu bir arkadaşım dedi yaptım etkisini gördüm ama 1 hafta boyunca yap hem nasıl rahatlıyor ayakların anlatılmaz yaşanır o derece
139 Yorumla
Soran+1 yılTuzlu su deniycem limonu duymamistim ama onuda sıkarım fazlası olsun eksiği olmasın :)
- +1 yıl
denemekte fayda var ondan sonra bana bol bol dua edersin :D
Soran+1 yılEderim hiç üşenmem:D
- +1 yıl
eğer olmazsa gel burada eksileri bas abla :D
Soran+1 yılSeni bu sitede mimlerim :D
- +1 yıl
yalanım varsa üzerimden karınca geçsin :D
Soran+1 yılYalanın yoksa aynı karıncayı giyotinle öldurürüm bu kiyagimi unutma :D
- +1 yıl
:D:D:D toplu iğneyle delik teşik edelim onu :D
Soran+1 yılAyağı kokuyosa benim Leğende yüzme öğretiriz:D
- +1 yıl
kokudan zehirlenmesin :D :D :D
Soran+1 yılAşkolsun ya :/
- +1 yıl
şaka yaptım affet beni nolursun :P gel o ayaklarını öpücem :D
Soran+1 yıl- +1 yıl
oldumu :D ben link atamıyorum 2 xper olmam lazımmış eic falan almam lazımmış
Soran+1 yılAl :D
- +1 yıl
vallahi varya ver elini öpücem :D
Soran+1 yılYok estağfurullah :D
- +1 yıl
gizli kullanıcı favorimsin ama kim olduğunu özele yaz arkadaş olalım :D
Soran+1 yılAyağı kokan kız olarak sonsuza kadar kafamı kumdan çıkarmıycam :/
- +1 yıl
ben seni her halinle kabul ediyorum :D sorun değil dostluklar zor günde belli olur :D
Soran+1 yılBelki başka bir gün başka bir konuda olur :D
- +1 yıl
nerde bulucam seni öldürseydin daha iyidi :D
Soran+1 yılYa bulunur sorun değil :D
- +1 yıl
:( nasıl ama ben bulamam ki seni
Soran+1 yılMerak etme :D
- +1 yıl
facebook com / cagripoyrazogluu bu face adresim
- +1 yıl
sende unutursun diğerleri gibi beni kesin :(
Soran+1 yılUnutmam merak etme ama bu şekilde tanışmayiz en azından :D
- +1 yıl
sen olda ne şekilde olursa olsun sorun değil :D
Soran+1 yılSabret ya biraz bu ne :D
- +1 yıl
çok sabırsızım ya :D
Soran+1 yılAslında bende sabırsızimdir da benlik bişey yok şu an :D
- +1 yıl
hayır herşey senin elinde be :D
Soran+1 yılOlmaz :D
- +1 yıl
neden :D
Soran+1 yılSorumdan dolayı
- +1 yıl
ne olucak alla alla bişi olmaz :D
- +1 yıl
Arkadaş söylediğini test etmiş, onaylamış. Onu dene bir.
Birde bazen ayak değil, ayakkabı kokar bundanda bilgin olsun. Puma'dan, Nike'dan ayakkabı alırım kokmaz. Adidastan ayakkabı alıyorum kokuyor. İçine bir ayakkabı keçesi yerleştirdim kokudan eser kalmadı. Buda aklında bulunsun bayan ! - +1 yıl
Unuttun beni :)
+1 yılOnlar. bez aayakkabı ve muhtemelen çabuk eskimiştir. Mantar riskine karşı sabunlu suyla bol bol yıkamalısın. Geçmiş olsun...
01 Yorumla- +1 yıl
Askerde öğrettikleri en güzel üç şeyden biri ayakkabı ve çorapları sabunla asla yıkamamamızdı. Sebebi yeteri kadar durulanmazsa ayakta mantar yapması.
Şimdi söylediğin resmen mantara tüm parasını cebinden verip davetiye bastırmak :D
+1 yılAyakkabından veya çorabındandır canım. Ayağını terletiyor veya ayakkabı hava almıyorsa kokar çok doğal.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılKonazol alıyorsun prospektüsüne göre belirli bir periyot kullanıyorsun, olası bir mantar sorununu ortadan kaldırıyorsun. Tıbba ve bana teşekkür ediyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibiler çok az biliyorsun :)
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum insan hali dert etme:)
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbenim ayaklarım 30 gün önce ölmüş köpek gibi kokardı bir leğenin içine 1 çay bardağı sirkeyi dök 5 dk beklet güzelce ovala parmk aralarını felan sonra soda ile durula gün aşırı 5 defa yap 1 senedir ayağımda gram koku yok.(leğen bulaşık leğeni bu arada )
04 Yorumla
Soran+1 yılŞirkeyı denedim ama bir kere yaptığım için etkisini göremedim. Sanki ayağım kokmuyoda ayakkabı kokuyo gibi değişik bir durum var. şu an ayağım mis gibi mesela. ayakkabı giymediğim sürece kokmuyo anlayamadım ben bunu.
- +1 yıl
ayağında bakteri oluşmuş dediğim şeyi ya ayakkabınada uygula 5 fa yap gün aşırı hiç bişey kalmaz ben denedim faydasını çok gördüm
Soran+1 yılbir süre sırf ayaklarımla ugrasicam. artık hangisi gecirirse
- +1 yıl
kolay gelsin inşallah geçr
- Diğer konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılOncelikle o giydigin ayakkabilari bir daha giyme koku bir bakteriden veya mantardan kaynaklaniyodur muhtemelen antibakteriyel ve antifungal kremler var onlardan kullan ve ayagini hep kuru tut nemli olmamasina dikkat et kurtulursun gecmis olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekürler :(
- +1 yıl
Rica ederim ;)
Kokan ayaklabıyı önce yıka kurut giymeden önce bir tatlı kaşığı karbonatı ayaklabının ikisinede dök bir gece beklet bakterileri öldürüyor kokuyu alıyor arkadaşın dediği limon ve tuz ile Yıkama işinide yaparsan hiç bişey kalmaz
00 Yorumlayorumları okuyunca salatadan sogudum kardesım doktor ne sıkıme yarıyor sgortandamı yok ver * hesap nonu 50 tl gondereyım bır doktora gorun hee ben doktordan korkuyorum dıyorsan senı bı hocaya yonlendıreyım okuyup uflesın ayaklarını..
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim hertürlü sigortam var ayrıca paraya ihtiyacım yok hatta ihtiyacın varsa ben sana veriyim para git kendine beyin al.
+1 yılbaşkasının terliğini falan giydinmi ya da misafirliğe gittiğinde çıplak ayakla arkadaşlarının falan terliğini giydinmi? Ayaklarında kaşıntı varmı, parmak aralarında beyazlama çatlak falan. Mantar olmasın yani
08 Yorumla
Soran+1 yılAyağım da hiçbişey yok aslına bakarsan. yikiyorum ve ayakkabı giymediğim sürece kokmuyo. Ama ayakabida veya çorapta kokuyu alabiliyorum.
- +1 yıl
bendede aynı sorun var. ucuz ayakkabılarım vardı ayağım kokuyordu pahalı marka ayakkabı aldım yine koku var. bende mantar var ayaklarımda. doktora çıktım 3 tane krem verdi ama yine fayda etmedi. çoraplarım kokuyor şu an daha dün giydim o zamanda kokmaya başlamıştı. kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş çaresini bulursan banada haber et:)
Soran+1 yılAslında şorbik asit diye bişey okudum çok etkili diyorlar. Benimki o kadar ileri bir seviye değil ama herseyi deniycem için bunuda yapıcam.
- +1 yıl
asite falan bulaşma. düzelince bana haber et
Soran+1 yılTamam ederim
- +1 yıl
görücez bakalım sözünde durabilcekmisin
Soran+1 yılben türkiyede kokan ayak bırakmam bir formülü kesfedersem
- +1 yıl
edison bile ışığı bulmak için 10000 yolunu denemiş sende bulursun formulünü deneye deneye elbet:)
+1 yılMantar olabilir. Ona bir bak. Ayakkabilarinin icine koku giderici spreyler var onlardan kullan ya da yika hepsini.
00 Yorumla
+1 yılcevabin bnde hazirmisin anlatiyorum kesin ve net cozum :))
05 Yorumla
Soran+1 yılHerseyi yapıyorum gördüğün gibi :)
- +1 yıl
İlik su ile karbonati karistir aksam eve gelnce ayaklarin icinde kalsin. Ayakkbiyida buzdolabina koy mikroplari olsun. Bunu bihaft duzenli yap. Koku btsin
Soran+1 yılŞaka gibi ama çok mantıklı aynı zamandada
- +1 yıl
Bna guven ;) ins gcer canım kolay gelsin
Soran+1 yılÇok teşekürler:))
sabah akşam yıka bir şey olmaz , zombi değilsin sonuçta
06 Yorumla
Soran+1 yılYikiyorum ama ayakkabı giyiyorum 1 saat geçmeden başlıyo
Soran+1 yılEvet oluyo. bugün yeni bitane daha aldım temiz bir başlangıç yapmak istiyorum
Soran+1 yılBu olaydan sonra birçok kere yıkayıp ayakkabılarımı ama yeniden olusuyo
Aynı ayakkabıyı her gün üst üste giyme. Çorabını sık değiştir. Eğer ayakkabıların eskiyse de çamaşır makinesinde yıkamanı öneririm.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyakkabılar eski değil ve bir kaç tane falanda degil baya çok var ama genelinde bu sorun oluyo.
bekar evne gidiyorsan veya öğrenci yurduna gibi gibi ordaki koku senin ayağına bulaşır sende ayakkabıya bulaştırırsn ve böylece kurtulamazsn
02 Yorumla
Soran+1 yılBulundum bir kaç kere maalesef
ayakkabını değiştir muhtemelen sıkıntı onda diycem de erkeklerde ki gibi tek tük ayakkabıyla dolanmıyosunuz kı sız kac tane vardır kım bılır :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok var ama sadece babet tarzi olanlarda olmuyo alamıyorum kokuyu
Sık corap degistirdicem ama sanirim bunu yaoiyorsun.. bence acilen kina yak ayagina cok faydali kesin olumlu sonuc verir diye bilirim mutlaja uygula. kaliteli kina olsun. gecmis olsun..
00 Yorumlapamuklu coraplar gıy ayakkabılarda her gun aynısını gıyme devamlı yıka pudra dok kremle kokulu olanlarla
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğiştirsem de aynısı oluyo sanki niye böyle bişey oldu anlamadım ya
- +1 yıl
ewet tuzlu suda ıyı gelır strestende olabılırmıs https://nedenolur.net/ayak-kokusu-neden-olur/ hormonların degısımıde olabılırmıs
Soran+1 yılHormonal benimki galiba doğum kontrol hapı falan kullanmistim o sira
+1 yılbende diyom buralar neden kokuyor böle anladım şimdi =)
02 Yorumla
Soran+1 yılO kokan senin ayağındir benimki şu an mis gibi.
- +1 yıl
benim ayağım kokmaz ki ben ayakkabıcıyım =) icabına bakarım hep
Uzuldum cnm, benim cok sukur oyle bir problemim yok, ayakkabilarindan geliyo olamazmi? Bilmiyorum gercekten bir doktora da sorabilirsin
00 YorumlaAyakkabi seçimini dikkatli seç, olmadi komple kes. Kokusu buraya kadar geldi be insafsiz
09 Yorumla
Soran+1 yılşu an kokmuyo saçmalama. Sadece ayakkabidayken ben koku hissediyorum huylandigim için.
Soran+1 yılDirek aldığımı söyleyemem ama hissediyorum. Etrafımdakileri rahatsız edecek derecede değil çünkü bunu engellemeye çok çabalıyorum. ayakkabımi koklayan sadece parfüm kokusu alır. Ama ben kendimi bildiğim için, kendime saygım açısından bunu kökünden bitirmek ve bunla ugrasmak istemiyorum
Soran+1 yılTamamen geciremesemde idare ediyorum günlük hayatta ama taman rahatda olamıyorum o şekilde yani. ama bence herkeste olan bişey değil en azından bende yoktu önceden
Soran+1 yılYeni Ayakkabı aldım onla bir deneme yapıcam başarılı olursa hepsini yenilerim
Soran+1 yılUmarim
Diğer konusunda 908 cevap paylaştı. Ayakların kokmuyorsa, terli ayaklarla ayakkabıyı bir defa dahi giysen o ayakkabıyı atacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni ayakkabiyla yeni bir baslangic yapıcam yarın hadi hayirlisi
Diğer konusunda 523 cevap paylaştı. Bence ayaklarini tuzlu suya sok sorunu kökünden hallet ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılHallolur mu kesinn :( denize falan girdim yine devam ediyo koku
Soran+1 yılOo korktum biraz:/ ama yapıcam herseyi mecburum
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılİçi sentetik ayakkabı giymeyin. Gümüş içerikli çorapların faydası olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ayak fetişistiyim ve keşke benim sevgiliminkide koksa
00 YorumlaBenim 15 senedir kokuyor :) çağresi hergün yıkamak bana göre :)
00 Yorumla
+1 yılayakkabını degiştir... ayakkabının derisi kumasındır
00 Yorumla
+1 yılayakkabı tarzını değiştir converse lerin ucuz çakmaları kokar zaten her tarafı adi naylon çünkü
05 Yorumla
Soran+1 yılÇakma olduğunda nerden çıkardın öyle bişey söylemiş miyim.
- +1 yıl
hayır ne cevap istiyorsun başka? orda yazmışsın işte sorununu ilaçla ilğili diye. kliniğe git o zaman burada cevap bulamazsın ki? burada sadece görünür nedenler düşünülür çorap ya da ayakkabı şeklinde.
Soran+1 yılNe istediğimi en iyi cevaba bakarak görebilirsin.
- +1 yıl
iyi o zaman ısmarlama cevap istiyorum diye belirtseydin sitenin kuralı böyle çalışmıyor malasef. ne istediğin umrumda değil, buraya soru sormussan cevaplarına katlanamayı öğren..
Soran+1 yılBu sitenin nasıl çalıştığını bana sen mi öğreticeksin Xper1? Herkes anlamış sen anlamamissin bide üste çıkmak için debeleniyosun yok ismarlama cevap bilmemne. ben öneri istemiştim soruda bu kalkmış ayakkabın sahte diyo pehhhh. ayrıca eic seçilmiş soruya cevap veriyorsan bunun tek sebebi Xper kasma çabasıdir bunuda herkes bilir. daha bilmediğin çok şey var zamanla öğrenirsin. ama şimdi sana sorsan guru sundur da bu 2. 3. Hesabın falandir kesin. Bu sitenin % 80ini böyle alışkın olmadığımız şey değil.
+1 yılMidemi bulandırdın pisliksin gerçekten erkeğim bugüne kadar bir kere dahi kokmadı !!
04 Yorumla- +1 yıl
Artık insan o senin pisliğinden oluyor ! Her eve girdiğinde hemen ayaklarını yıkayıp iyice kurulamazsan hergün aynı ya da sürekli aynı bir kaç ayakkabı giyersen gün içinde ayaklarını havalandırmaz veya temizleyip yeni çorap giymezsen böyle kokarsın utanmadan sağlık sorunu diyor bide o pisliğinin sorunsalı !!
- +1 yıl
Tamam sen temizsin öyle titizsin ilk kez karşılaştım böyle bişeyle garip insan ;-)
- +1 yıl
Tamam kusura bakma biraz sert ve ağır çıkıştım insanlık hali kokabilir Özür dilerim ve sitede ilk kez birinden bu şekilde Özür diliyorum hafif ılık suya bir günlük demlenmiş çayı Dök kap içerisinde ayaklarını 10 dk beklet bunu akşamları yatmadan yap
- +1 yıl
Ve yukarıda yapmadığın gibi söylediğim şeylere de dikkat et tekrardan Özür dilerim ;-)
+1 yılHergun ayni ayakkabiyi giyme. Giydigin ayakkabiyi aksam balkona koy havalansin ya da birde kaliteli corap giy. Yikamaya da devam et... burnumun diregi kirildi.
01 Yorumla
Soran+1 yılInternet üzerinden koku alan tek insansın heralde
Çay için demini dökmeyin onunla ayağını yıka.
01 Yorumla
Soran+1 yılIlginc ama deniycem
+1 yılayaklarını tuzlu su ile yıka
06 Yorumla
Soran+1 yılYapıcam teşekürler
- +1 yıl
rica ederim
ama ayağında yara filan olmasın yoksa yanar
Soran+1 yılKim takar ya yanar yansin
- +1 yıl
aynı zamanda parmak aralarında pişik kaşıntı varsa onlara da iyi gelir
fönlüm uslandı
sana zar zor dayandı
tabi bende üzüldüm
ama yandıysa yandı
diyosun yani :)
Soran+1 yılÖyle diyorum. çünkü daha fazla dayanamam
- +1 yıl
hmm
neyse artık kurtuluyorsun bu dertten
ayakkabı pudrası al eczanelerd bulabilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılIlk defa duyuyorum alıp kullanicam hemen
Soran+1 yılBen kendim nefret ederim ilk başta. bu yüzden bile başıma gelmiş olabilir. yüzüm falan bebek gibi ya hiç beklemezsin tertemizim nasıl oldu bu hayret.
Soran+1 yılBu rezılık olmasaydı olabilirdi ama mumkun degil
Soran+1 yılIgrenc bişey ya. bana yakışmayan bişey kesinlikle :(
+1 yılkarbonatlı suda beklet ya da pudra
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyakkabı degistirsen demi aynı?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ayakkabılarım bir arada duruyo birbirinden mikrop falan geçmiş olabilir belki bende anlamadim
- +1 yıl
Neyse şu eic veren arkadaşın dediğini bir dene bakalım
Teşhis koymak icin kohlamak lazim
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok iğrenç ya kendimden igreniyorum
Soran+1 yılSus ya daha 18 im hayatımı kararına
bir yolu vardir mutlaka
Soran+1 yılAyakla aklın ne alakası var sen sorudan iyice koptun.
ayaklara ilgim azalmaya başladı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten saçma, iyi olmuş.
+1 yılAyaklarını Bileğinden Kes :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKafani keserek bana öncülük edicek neden olmasin:)
- +1 yıl
Kafamı kesince gidecekmi ayak kokusu?
Soran+1 yılYok ben onu senin iyiliğin için dedim.
- +1 yıl
:)))) çok iyisin ya çok sağol
+1 yılKör testere var mı evde?:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmmmmmmm ayak kokusuna bayılırım çek içine kokla
00 Yorumla
+1 yılÖpim geçsin :(
04 Yorumla- +1 yıl
@biriyim yok bea şirin geldide söyledim sapıkça bir niyet yok
- +1 yıl
Ey Vallah:)
+1 yılayakların kaç numara
011 Yorumla
Soran+1 yıl37 numara
- +1 yıl
hmm kaç yasındasın
Soran+1 yıl18 im
- +1 yıl
hmm tamam ayakalrının kokusunu gıdermek ıcın kür yapabilirsin ve sık sık corap deıstır. zamnla gecıyor :) vee bana ozelden mesaj atarmısın
- +1 yıl
_?_?
Soran+1 yılSorudan dolayi mesaj atamiyorum başka bir soru olsa atardim
- +1 yıl
nasıl anlaamdım _
Soran+1 yılBen açıklayamam yani kim oldugumu
- +1 yıl
senın kım oldugunu ogrenemk ıstemıyorum sadece ayakalrını gormek ıstıyorum 37 dıyınce ılgımı cektıde :D
Soran+1 yılBunlarla idare et :D
cdn.komikler.com/.../...anneler_dayanamaz_d580.jpg- +1 yıl
hehhe :D pislik..
+1 yılMantar
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilitesi var
Ayakkabini değiştir
00 Yorumlaevde kaldıysan artık kokmaya baslarsın tabı :D
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 18
+1 yılne alaka
00 YorumlaBı bayanında ayağımı kokarmış : ))) soğuma sebebı
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler ölü köpek gibi o kokuyla geziyo ve bu normal karsilaniyo. Ben bu kokuyu bastırıp yok etmeye çalışıyorum en yakınlarım bile anlamayacagi kadar bastiriyorum bu suç tabi. işte çeşit çeşit insan var kimi bu sağlık sorununa care arıyo benimle birlikte, kimileride kelimenin tam anlamıyla hayvan.
Mantar olabilir.
00 Yorumla
+1 yılİyyyk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamaz kılmayanın ayağı kokar
13 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım ayağım 17 seneden fazla bir sure kokmadı. O zamanda namaz kılmiyodum. Alakasız şeyleri kafanıza göre dinle bağdastirip ateistlere dalga konusu olmayın lütfen. Ateist değilim ama olsaydim sebebim bu olurdu heralde.
Kına yak kına
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçermi ki ya:(
Soran+1 yılEvet bu fikir güzel aslında :)
+1 yılIyyy pasakli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne