Konuştuğum kişi araç tamiri yapıyor öncesinde çalışan çocuklardan biri parçayı kırmış çok sinirlendim onunla uğraşıyorum diye anlatıyordu bende biraz kendine hakim ol sakin kal demiştim sonra üstüne bunu atmış ama anlayan biri değilim bunu biliyor zaten de bana açıklayacak olan biri lazım yine de.. çünkü fotoyu açmadım ve daha ne yazacağımı bilemiyorum.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
aracın motoru conta yaktiysa iyi uğraşacak bence piston kollarını çıkartıyor galiba
Ya biri de demiş ki motorda sorun yok bak çok megulüm demek için atmıştır sana bunu dedi
Bunu da soru olarak paylaşmazsın ya. İnsanlar delirdi yemin ederim yaktılar iyice saksıyı sjkfhjsfhs
Ya ne alaka? Burası soru sitesi kurallar dahilinde sormak , danışmak istediğim şeyleri yazabilirim tabii ki.. ve belki ben bilgi almak istiyorum cidden olamaz mı? Bilmiyordum şimdi yazanlardan biraz öğrenmiş oldum en azından. Ne saçma kuruntularınız var yahu. İlla derdim olması mı gerekir buraya sorabilmek için.
heeey hişt fıstık çıkı çıkı.
Manyak 😃
motor üst kapağını sökmüş niye sökmüş bilemiz resimden tabi
Enjektörleri sökmüş ateşleme sorunu ola bilir arabanın
Anladım kırılan bir parçadan bahsediyordu işte yanında stajyer çocuklar da çalışıyor parçayı kırmış vs. Diye anlatıyordu görselde öyle bir durum var mı? Yoksa onu atmamış mı?
Fotoğrafta kırılan bir parça görmedim dökerken kırdıysam parçayı bilemem ama şu an fotoğrafta kırılan bir parça yok bozuk parçaları sökmüş zaten
Motoru üstten açmışlar hayırdır neyi soruyorsun
Bende bir bilsem dönen muhabbeti yazdım üstüne bunu attı bende tekrar ne yazsam bilemedim o yüzden sorayım dedim.
Kolay gelsin sonra konuşuruz de adamın işi var bellii ki
Diyoki motor pohu yemiş temizlemek bana düştü
Peki ben bu fotoğrafa karşılık ona ne yazsam?
Kolay gelsin srn yaparsın falan de
Yani mantıklı teşekkürler
Snaa sende bu işi öğren diyir 😃
Abii gelmişim 23 yaşına.. o çocukluktan girmiş bu işlere ee bir de bunun gitmiş eğitimine de almıi sonra iyi bir yerde çalışıyor şu an şimdi ben birkaç bilgiyle nasıl öğrenebilim 😀
Onun girdiği sınavlar , uygulamalı eğitimler gördüğü yaptığı arabalar.. ben aşçılık okumuş bir insanım ben yemeğin dıdısının dıdısını anlarım herkesin ustalık alanı farklı
Ya şaka yapıyorum 😃
Yaptığı parçanın öneminden bahsediyor
Motor kolu kırmış galiba bu araba eski
Motorda sorun yok blöf yapıyor
Şimdi kim doğruyu söylüyor yorumlarda başka şeyler yazanlar var?
Çocuk bence bahane uydurmuş biraz sanki çok işi varmış gibi bu fotoyu atarak kendisinin meşgul olduğunu ispatlamaya çalışmış ben onu anladım yine de sen bilirsin
Parça kırılmış onunla uğraşıyorum olayı yalan mı yani?
Aynen öyle motordan anlamadığın için bu resmi atarak bak çok işim var meşgulüm demeye getirmiş