Harikalar diyarı değil zaten gözleri gerçeği görünce belki de saçma geldiği ve anlayamadığı için bu ismi koymuştur. Ben gerçek Dünya'ya ne zaman gideceğim ve gerçeklere daha net gözlerim açılacak?
Ben gözlerimi açsam da ışık yakan olmayınca, karanlıkta tam olarak görmek zor oluyor. Ayrıca lambanın yerini bilsem ben yakacağım ama... Lütfen lambayı yakacak kişiler ne zaman gelecek onu söyle?
Gözün bi müddet sonra karanlığa da alınacaktır etrafı daha iyi seçeceksin ve görmeye başlayacaksın. Önemli olan böyle görmek değil mi? Herkesin göremedigini görmek, çabalamak. O ışık açılınca senin gördüğünü hepsi görecek ve bir anlamı kalmayacak. Sorun sandığın şeyler kendini keşfedebilmen için bir lütuf.
Etrafı seçebiliyorum zaten az çok, mesele o değil. Karanlığın içinde olmak istiyorum. Aydınlıkta gördüğüm gibi görmek istiyorum karanlıkta ve karanlık tarafta olmak istiyorum. Bunun için tarih istiyorum zaten. Kendi kendi olan bir şey olsaydı sadece, zaten çoktan ben hallederdim.
Mesuliyet olarak değil, bana sadece doğru bildiğini söylemeni istiyorum. Doğru bildiğini söylersen seni suçlamam ama söyleyememe durumu adına mesuliyet diyorsan tamam sorun yok, teşekkürler yine de :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yo sen yanlış görüyon kurt adamlar çıkıyor
İlginç...
Ya meğersem ülkücüymüş host dedim
Beni şüpheye düşürdün şimdi...
Demin dışarıda ülkücü yavrukurt grubu gördüm önümden geçtiler :)
Sen bir şeyler biliyorsun galiba, lütfen bana da anlat. :)
Ocağa hos geldin desene çıldırıyorlar
Evet biliyorum alice harikalar diyarına hic bir zaman gitmedi sadece hayal dünyasıydi.
Harikalar diyarı değil zaten gözleri gerçeği görünce belki de saçma geldiği ve anlayamadığı için bu ismi koymuştur.
Ben gerçek Dünya'ya ne zaman gideceğim ve gerçeklere daha net gözlerim açılacak?
Görmek istemeyene hakikat yok. Görmek için gözlerini arala biraz gayret et göreceksin.
Ben gözlerimi açsam da ışık yakan olmayınca, karanlıkta tam olarak görmek zor oluyor.
Ayrıca lambanın yerini bilsem ben yakacağım ama...
Lütfen lambayı yakacak kişiler ne zaman gelecek onu söyle?
Gözün bi müddet sonra karanlığa da alınacaktır etrafı daha iyi seçeceksin ve görmeye başlayacaksın. Önemli olan böyle görmek değil mi? Herkesin göremedigini görmek, çabalamak. O ışık açılınca senin gördüğünü hepsi görecek ve bir anlamı kalmayacak. Sorun sandığın şeyler kendini keşfedebilmen için bir lütuf.
Alışacaktır**
Etrafı seçebiliyorum zaten az çok, mesele o değil. Karanlığın içinde olmak istiyorum.
Aydınlıkta gördüğüm gibi görmek istiyorum karanlıkta ve karanlık tarafta olmak istiyorum.
Bunun için tarih istiyorum zaten. Kendi kendi olan bir şey olsaydı sadece, zaten çoktan ben hallederdim.
Ocağa hoş geldin mesaj mıydı yoksa?
Ocak ayında mı?
Ay diil , yavru kurtları gördüm dedin ya onlar için dedimdi
O zaman biliyorsan ki bana öyle geliyor, ne zaman olduğunu söyle lütfen?
Aslında söylendi ama güveneyim mi bilmiyorum...
Hic bir şeyin mesuliyetini alamayacak kadar kendi kabugumdayim artık, o yüzden ben söyleyemem.
Mesuliyet olarak değil, bana sadece doğru bildiğini söylemeni istiyorum.
Doğru bildiğini söylersen seni suçlamam ama söyleyememe durumu adına mesuliyet diyorsan tamam sorun yok, teşekkürler yine de :)