Diğer Geceniz nasıl iyi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor cümleyi ters düz ettim aynı soruyu sormuşmuşum😒😒Nelerle meşgulsünüz? Geceniz nasıl iyi mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aslıhbenn Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Neyle melgul olduğumu buda soylerzem bütün abazalar toplanir😀 0 1 Yorumla Efsanegeridöndü34 +1 yıl Söylesen daha iyiydi sanki kimse anlamadı böyle deyince sanki Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Uyumak istiyorum uyuyamıyorum 😅 0 0 Yorumla
Epoch Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 559 cevap paylaştı. Müzik dinliyorum 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Eh işte. 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Küsüm ben sana Yorumla BloodyGamer +1 yıl Niyekine? Yorumla Soran +1 yıl Küs olduğumdan söyleyemem 😔 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Sebebini bilmezsem affettiremem kendimi 👀 Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok affa 😔 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Alala naptım ki küstürecek Yorumla Soran +1 yıl Söylemek istemiyorum Yorumla BloodyGamer +1 yıl Hep küs mü kalacan böyle? Yorumla Soran +1 yıl Evet.. sende eksiklik yaratacak biri değilim.. Yorumla BloodyGamer +1 yıl Alala naptığımı bilsem şey edecem de. Trip yiyorum durduk yerde gizli üyeden. Yorumla Soran +1 yıl Yok trip atmıyorum denk geldi dile getirdim öyle boş ver.. Yorumla BloodyGamer +1 yıl Boşvermem, içime dert olur şimdi Yorumla Soran +1 yıl Dert olacak bişey değil.. iyi geceler Yorumla BloodyGamer +1 yıl İyi falan değil geceler, söyle ya. Yorumla Soran +1 yıl Mesajıma cevap alamadım kırıldım amacım sadece sohbetti 😔 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Ne mesajı ya? Yorumla Soran +1 yıl boş ver işte önemsiz bişey Yorumla BloodyGamer +1 yıl Buradan mı attın? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla BloodyGamer +1 yıl Diğere düştü o zaman, ondandır. Yorumla Soran +1 yıl Her neyse işte.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Neyle melgul olduğumu buda soylerzem bütün abazalar toplanir😀
Söylesen daha iyiydi sanki kimse anlamadı böyle deyince sanki
Uyumak istiyorum uyuyamıyorum 😅
Müzik dinliyorum
iyi senin nasıl gidiyor
İyi değil gelde iyi olsun
Eh işte.
Küsüm ben sana
Niyekine?
Küs olduğumdan söyleyemem 😔
Sebebini bilmezsem affettiremem kendimi 👀
Gerek yok affa 😔
Alala naptım ki küstürecek
Söylemek istemiyorum
Hep küs mü kalacan böyle?
Evet.. sende eksiklik yaratacak biri değilim..
Alala naptığımı bilsem şey edecem de. Trip yiyorum durduk yerde gizli üyeden.
Yok trip atmıyorum denk geldi dile getirdim öyle boş ver..
Boşvermem, içime dert olur şimdi
Dert olacak bişey değil.. iyi geceler
İyi falan değil geceler, söyle ya.
Mesajıma cevap alamadım kırıldım amacım sadece sohbetti 😔
Ne mesajı ya?
boş ver işte önemsiz bişey
Buradan mı attın?
Evet
Diğere düştü o zaman, ondandır.
Her neyse işte..
Can sıkıntısı ile geçiyor
Kendimle mesgulum