Sorumun altında yatıp kalkıyo yazık xd
Bu kediyi evden nasıl attırabilirim?
Sorumun altında yatıp kalkıyo yazık xd
Kedi benim değil, ev arkadaşımın ama her yere girip çıkıyor bu sabit durmuyor ayrıca benim de kuşum var tedirgin oluyorum onu yer diye bu çok düşüncesizce sinirimi bozuyor. Kediseverler linçlemesin tekte atarım hepinizi.

Kediden rahatsız oluyorsanız başta ev arkadaşınızla bu konuyu konuşsaydınız keşke, eve alışan bir kedinin sokak hayatına dönmesi kötü olur. Ev arkadaşınızla konuşup mümkün olduğunda muhabbet kuşunun olduğu ya da sizin çok zaman geçirdiğiniz alanlara kediyi girdirmemesinde anlaşabilirsiniz. Daha çok arkadaşınızın tarafında takılırsa size de sorun olmaz.
Aşkım kedi evin sahibi artık. Bu işin raconu budur. Onu atamazsın, atmamalısında zaten. Seni severim biliyorsun ama bu durumda gitmesi gereken kişi sen gibisin gibi geliyor bana. En iyisi hepiniz çıkın o evden. Gürültü yapıp hayvanı rahatsız etmeyin
Yorumunun her cümlesi kelimesi kelimesine çilekli milkshake tadı veriyor
O yüzden ben bir tek sana ikna oldum ve sakince geri çekiliyorum.
Kedi hazretleri ev senindir❤️🔥😼💅
Şimdi düşündüm ve onlar kim hepsi evi terkedip sana bıraksın diyorum. 💅🛐🗿💗
Yiaaaaağ büssürü kalpppppsss
🦭🤍🤍🤍
O kediyi atamazsın memnun değilsen sen çık evden! Tekte atarmışmış hadi canım sağdan sağdan tek ol! Yaptığının düşüncelerinin en ufak karması bile döner dolaşır seni bulur ilahi adaletten kork!
Teyze seni ciddiye alamadım kb akgkrkkf
Sende eve köpek al
Yaa. o da evin orta yerine s1çar
O zaman kediye zincirle odana gelemeyecek sekilde dolassın
Cevap
12Cevap
Bence birine verin bunun yerine
Apartmanda imza toplayın ve avukata verin. O size hukuki süreçlerinizde yardımcı olacaktır.
Teşekkürler beyefendiciğim
Rica ederim hanımefendicik
Yazık günah değil mi ne vicdansız insanlarsınız ya dilerim Rabbimden aynısı size yaşatılır
Kolaydı öyle hayvan attırmak zaten hiçbir zararı yokken siz hayal aleminde yaşamaya devam
@cileksarisi sakin olur musun abla, altıüstü bir espri yaptık. benim de evimde kedilerim var. Papağanım var.
Ne esprisi ya espri görsek anlarız merak etme
Birde fotoğrafta ne dikkatimi çekti arkada başörtülü bir bayan portresi var. Hepiniz mi aynı olursunuz ya ne vicdansızlıklar ne iğrençlikler çıkıyorsa hep şu başı örtülü tiplerden başı örtün ama her türlü iğrençliği savunun.
Ya o kadar kudurmuşsun ki Görseli bile baş örtülü kadına benzetmişsin gözünde kör qidcwljgmemfnkr
Öhöm neyse ne diyorduk max sarışın xd
Yazık günah çocuğun ne zararı var sana aynı şeyi senin kuşuna yapsalar hoşuna gider mi?
Sizin gibi insanlardan bıktım valla çok acımasızsınız
Ya şimdi acımasız dersen ben bunu iltifat olarak alırım
Aha bi kinci lincır daha kazandım xd
salona kakanı yap, suçu kediye at, bir hafta tekrar et bunu. Arkadaşın kediyi sahiplendirir.
Oha kurban olunur buna paspas olurum altında paspas
dışardakiler gibi hayatta kalmayı öğrenemedikleri için, ev hayvanlarını sokağa atınca ölüyorlar yalnız.
kedini evde istemiyorum de. o zamn o da ayrı bi eve geçer. ya da sen ev değiştir.
Tabi efendim
Sahibinin yatağına sı. çsın bak nasıl yaka paça atıyor
Muğa goydumun kedisi masanın altına zıcmış zaten
🐭
Ya ne o. rospu çocuklarısınız siz varya o hayvan sizden daha temiz ve biliyor tuvaletini nereye yapması gerektiğini. Sen kimsin ki kızım küçücük hayvana küfür ediyorsun sen versene bir ev arkadaşının bilgilerini bak ben nasıl arayıp konuşuyorum nasıl bir o. rospu ile yaşadığını anlatıyorum ona.
Hem sana da çözüm olur bak kökten istemediğini söylerim arkadaşına! Yiyorsa o * . cığın ver arkadaşının bilgilerini
Sen benim anneme küfür etme hakkını nerden buluyorsun? Bana bak fazla haddini aşma
Ederim senin gibi ş. erefsiz yetiştirdiyse ederim. Toplunmda senin gibi hayvan düşmanı kadın düşmanı doldu her gün görüyoruz gına geldi
Annen sana sevgiyi merhameti öğretemediği için şu yorumu yaptın. Böyle o. rospuların gö. tünü kaldıran * . canım tiplersiniz sonra ağlıyorsunuz Türk kadını neden burnu havada diye
Hayvan düşmanı mı? Sen benim hayvanları ne kadar kolladığımı biliyor musun? Birde kadın düşmanı olduk tüh. Senin radikal kafayı yemiş solcu biri olduğuna emin olabilirim ama kanıtlayamam
Hı hı sen hayvan kolladığın için şu o. rospu ile birlikte şu yorumnları yazdın evet. Ülkede o kadar masum kadın kız öldürülüyor keşke şu kız gibilerinin kafasını duvara sürte sürte gebertseler. Şu kıza da notum : İnşallah o evi o kız tutmuştur anlaşma onun adınadır da attırır seni evden bir an önce
Bana bak haddini aşıyorsun sosyal medyadır diye rahat rahat millete küfür edemezsin. O kız senden kat kat delikanlıdır burada şovmenlik yapma yallah solcu kankalarının yanına
Ya kardeş * . canım alır so. karım senin bir tarafına sen böyle şovmenlik yapınca sana a. m vermicek sakin ol sen
Ağzından çıkan kelimelere bak hadsiz.. Herkesi kendin gibi sanman..
Kendinle karıştırma beni solcu molcu ne alaka şu an zaten senin gibi bir tiplemenin yobaz olduğu belli hiç şaşırtmıyorsunuz hiç şu topluma kötü haberden başka bir b. ok getirmiyorsunuz müge anlıda görüyoruz senin gibi tipleri her gün
Nefretini kusmak için bahane arıyorsun duyar kasıyorsun. Psikolojik desteğe ihtiyacın var
Ve kendisi ilk hayvana küfür etmiş tamam mı şimdi olmayan beynini de al git s. iktiğimin * . canım kaşar köpeği
Bana hakaret olarak hayvan adını kullanıp birde burada hayvanları savunuyormuş gibi yapman 🤭
İlk yorumlarına bakınca kimin nefret dolu olduğu belli. Kendinde yukarıda hayvana küfür edildiğinde kendi emojini atmışsın k. aşar hastası fare seni ekran görüntüsü alıp gözüne mi sokalım
Kendinle çelişiyorsun
Dur şu küfürleri ss aliyim de küfür etmek ne demekmis gör 3.5 atarsın
@ahmetcann16 Knk bu kız eminim babasından izinsiz bakkala bile gidemiyordur.
Asosyal vasıfsız işi bile yoktur sjdjd tanımadığı insanlara bu kadar sanal da kuduruyorsa reel hayatta ona acıdım.
yere süt dök bu kedi yaptı anne de atarlar o zaman
Kedi için 1 dakikalık saygı duruşu
Kıçına bi tekme vur 👊 🙃
Yaa 😂😂 kıyamam sana
bi bakmışsın kuşunu bir lokmada yutmuş :D
Yazik degilmi. kiz ac kalir. olur dkdke
kuşunu kafesinden cikarma bişi olmaz
Kurban ol patilerine
Bak şu an oldum
Kuşunu yoycek bu annecik
Çok tatşı ya 😍😍😍
Sana veriyim?