Rüyada peygamber annesini gördüm napabilirim anlatmalı miyim?

Yillar önce odamda uyuyorum yatağımdayım gozumu açtım bi kadın havada duruyor üstünde nurdan beyaz bi elbise giydirilmiş bedeni parıldıyor ilk başta anlamadım kıpırdamaya çalıştım sanki felç olmuşum gibi hiçbi tarafımı oynatamadim konuşmakta bile çok zorlandım kendi kendime dedimki bu kadın kim karşısında ağzımı açıp konuşmakta bile çok zorlaniyorum dedim aşırı güçlü kim bu hani. Sen kimsin dedim Hz. Muhammedin annesiyim dedi oan okadar korktumki anlatamam. Ama o konuştuktan sonra kalbimde daha önce hiç hissetmediğim bi huzur aşırı bi rahatlık hissettim üzüntü olsun stres olsun kötü bi duygu hiç hissetmedim. Gel benimle diye ellerini uzattı senle gelirsem ailem çok üzülür dedim oda sen yetimsin gelmezsen çok acı cekeceksin dedi şaşırdım çünkü yetim değilim hani. Cok ısrar etti. Yinede gelemem dedim uyanır uyanmaz yüzünü unuttum ama bedeninin parıltısını hiç unutmadım. Aileme korkarak anlattım dedim anne bizim başımıza iş gelecek ki melek gelmezsen acı cekeceksin dedi dedim. Yillar sonra babamın üstüne iftira atarak yalanla cezaevine soktular bi buçuk sene orada kaldı ve cıktı. Dolandirixi yüzünden arabamızı kaybettik. Babam bana babalık yapmaktan vazgeçti yetim kalmis oldum. Okadar üzücü şeyler yasadimki ama meleği gördüğünü saklıyorum anlatırsam insanlar benden korkarlar uzak dururlar dışlanmak istemiyorum hani gordugumede eminim çünkü sesi bana aşırı huzur verdi bazilarida inanmıyor insanların bunu göreceğine diyorki yalan söylüyor ondan cesarette edemedim yüzünü gorursen ermiş olurdun diyolar. Bilmiyorum ne doğru ne yanlış yaşım çok genç. Kucuklukten beri rüyalarımda çıkıyor insanlara rüya konusunu anlatınca vücudum çöküyor nazar değdiğini hiseidyorum anlatamıyorum herzaman. Birinin çocukları konuşamıyordu rüyada bu çocukların kardeşi çok iftira atıyor insanlara oyuzden günahının bedelini kardeşleri odedi dendi o kişi nezaman insanlarla helâlleşti ondan sonra çocuklar konuşmaya başladı. Birini gördüm daha çocuğu doğmadan önce bana dendiki bu aile kumarda hileyle insanların parasını yediği için çocukları sakat ve hasta olucak hiçbi çocuğu sağlıklı olmicak dendi aynen öyle oldu Allah onların para kazanmasını engelledi resmenKımin öleceğini, kimin evlenecegini gördüğüm oldu. Ölulerin azap çektiğini ya da yerinin iyi olduğunu gördüğüm oldu. Sizce insanlara anlatmalı miyim anlatmamalı miyim? Ve bende ermislik olabilir mi bu tarz şeyler gordugum için düşüncelerinizi merak ediyorum.

Rüyada peygamber annesini gördüm napabilirim anlatmalı miyim?