Allah'a inanmayanlar hakkında.. ?

ben Allah'a inanmıyorum ama cok iyi bir insanım diyenler hakkında ne düsünüyorsunuz? iyi bir insandan kastı:ben zekatımı veririm, sadakamı veririm, cimrilikten beriyim, hırsızlıktan korkarım yapmam, kul hakkına girmem, insanları kandırmam vs.. işte iyi insan sıfatları bunlardır?
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada müslümanım diyenlerinde bazıları iyilikten hak yoldan uzaktır. hatta bunlar namaz kılmalarına ragmen böyledirler cunku cogu kuranı acıp anlıcagı sekilde okumamıs bile..

Allah söyle buyuruyor : (Ey Muhammed!) Dini yalan sayanı gördün mü? Öksüzü kakıştıran, yoksulu doyurmaya yanaşmayan kimse işte odur. Vay o namaz kılanların haline ki: Onlar kıldıkları namazdan gâfildirler. Onlar gösteriş yaparlar. Onlar basit şeyleri (ödünç) dahi vermezler. maun suresi.
Güncellemeler
+1 yıl
Allah'a ve âhiret gününe inanan bir topluluğu, Allah'ın ve Peygamberinin sınırlarına aykırı hareket edip onlara karşı gelen birisini sever bulamazsın ve isterse onlar, babaları, oğulları, kardeşleri, ya da aşîretlerinden olsun; onlar, öyle kişilerdir ki Allah, gönüllerine îman nasîp ve mukadder etmiştir ve onları, kendinden bir ruhla, îmanla kuvvetlendirmiştir ve onları, kıyılarından ırmaklar akan cennetlere sokar, orada ebedî olarak kalırlar.. mücadele suresi 22. ayet.
Allah'a inanmayanlar hakkında.. ?