Evet bir insan neden Işid'i destekler. Bu kadar mı merhametsizsiniz?
Evet merhametsizim!
Allah ıslah etsin onları!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunun bikaç sebebi olabilir. Mesela insan öldürmek isteyen psikolojisi bozuk olanlar destekleyebilir. İslamı anlamayan cahiller, aklı karıştırılmış gençler destekliyor olabilir. Herkes bizim gibi insanları sevmiyor maalesef. Bazıları da öldürme, yakma, yıkma peşinde.
IŞİD bir İslam Devleti değildir. Kendilerini mücahit olarak tanıtan öldüklerinde şehit olacaklarını iddaa eden şarlatan bir terörist örgütüdür.
Kafa keserek masum insanları öldürerek onlara tecavüz ederek camii bombalayarak İslam Devleti kurmaya çalışmak ne kadar zıttır öyle değil mi?
Kendilerinden başka kimseyi dinlemeyen bu şarlatanlar halifeliğin bütün müslümanların ortak görüşünün alınarak gelebildiğini bilmeyecek kadar da geri ve cahil yobaz topluluğudur.
Kendi içinizde ayrılığa düşüp kendi kendinizi vurup yok olacaksınız belki bugün değil ama elbet birgün.
"Elhamdulillah Allahu Teala'nın bize verdiği imanla kuvvetle kafirleri yok edeceğiz inşAllah."
"Dawlat al islam Baqiyah!"
Onu bunu bırakta senin beğenmediğin İslam Devleti mücahitleri PKK/YPG/PYD li teröristlerle savaşıyor. Sen kimsin İslam Devletine destekleyenleri sorguluyorsun? Bizim zamanında bitiremediğimiz işi onlar bir süre devraldı.
Cevap
7Cevap
e bukadar kürt düşmanı varken bu ülkde kürtler ayrılmasında devlet kurmasındaa ne yapsın? işid kadar cani insanlar var bu ülkede..
Bilgi. seviyen anletinden anaşılıyor.
Evet-hayırdan ileriye gidemeyecek kadar yüzeyselsin.
Ağxının içi pislik dolu.
Ağzını her açtığında dışarı pislik saçıyorsun.
Ağız ishali olmuşsun.
Küfür acizlerin işidir.
Sende baya acz içindesin.
Yorum yapana o. Çocuğu demek nediyçr sorarım sana.
Bu faşist benim gibi. düşünmeyen ölsün kafasının kafa kesen ışid dan ne farkı var ki?
Cünkü ISID bir Islam Ordusu. Cünkü Seriat ve Islam devleti kurmak isteyen ISIDe karsi olanlar Kafir olduklari icin.
Cünkü ISID Kuranin ve Sünnetin yolunda gittigi icin.
Insanlar bu nedenle ISIDi destekler panpa.
Allah IŞİD e güç versin de şu başımıza dert olan hayvanlardan kurtulalım kırsınlar birbirlerini.
Amin Akhi.
Işid i Allah kahru perişan eylesin. Allah'ın dediği olur.!
Allah IŞİDE güç kuvvet versin de hepsini kessin şu köpeklerin.
Kürtleri öldürmesi yeterli bir sebep demek isterdim fakat desteklemiyorum. Ama kürt öldürdüklerinde mutlu oluyorum.
Allah'ın dediği olur!!!
@FAdlFAzl küfür ağız payı vermekse sana burada küfürün edebiyatını yapabilirim. Ama eğer amaç soru cevaplamak görüş beyan etmek ise kendi yorumunu görelim.
@FAdIFAzI
Allah ıslah etsin
Pkk'yı kurutmak için sanirim
Pkk ile ne alaka Suriye de Irak da katliam var Saddam gibiler
Yok kardeş. PKK'yı kurutmak için olsa Türkiye 1978den bu yana zaten kuruturdu. Uyuşturucu üreten, satan insan ticareti yapan kalleş PKK'lıların İslam ile bir ilişkisi olamaz. Hatta Allah'a havale etmede İslam Devleti mücahitleri yardım ediyor. Allah YPG/PKK/PYD li teröristlere karşı savaşan o İslam Devleti Mücahitlerini korusun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?