Diğer Bana hem sempatik hem gıcık diyolar tebrik eder misiniz adfgg😂? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkisini aynı bünyede barındırıyorum ilginç bi kombin teşekkürler ssfghkkkşnmSiz nasılsınız sizce. Bana hem sempatik hem gıcık diyolar tebrik eder misiniz adfgg😂? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yousef1 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben hep etrafımdakileri birbirine düşürürüm 😄sonrada kenara çekilip sigaramı içerim tabi yalnıs anlasılmasın öyle ufak tefek şeylerden tabi büyük kavgalara sebeb olmuyorum yani 😄 0 0 Yorumla
dvtszmisafir Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 587 cevap paylaştı. Sempatik ve gıcıklık bence bir birine çok yakın kavramlar ikisinin birleşmesi çok normal geldi 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi mi. Ben farklı diye düşünmüştüm:) Yorumla dvtszmisafir +1 yıl En azından benim için gerçekten yakın iki olgu insan İçin mesala sende gözümde biraz canlandın bu iki kavram doğrultusunda Yorumla Soran +1 yıl Nasıl canlandım :p Yorumla dvtszmisafir +1 yıl Hım sarı saç 160 küsür boy tiz ama derinden bir ses 😑 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar zıt olur:) esmerim 1.67 boyum sesim ince ama tiz değil hahaha Yorumla dvtszmisafir +1 yıl Yeni tam batırdım 😑 Yorumla Soran +1 yıl Ahajahafdghhj😂😂 olsun:) Yorumla dvtszmisafir +1 yıl Fazla şekilcilik idi zaten yaptığım şu an kendime kızdım Yorumla Soran +1 yıl Aaaa değiiil :) sadece merak ettin bence. Yorumla dvtszmisafir +1 yıl Merak ettim galiba ettim… ama başka şekilde canlandın gözümde esmer 1.67 olarak Yorumla dvtszmisafir +1 yıl Saçlar omuzda 🤪 Yorumla Soran +1 yıl Omuzda bak bunu bildin :)) Yorumla dvtszmisafir +1 yıl Demek ki yeni çanlandırma başarılı kilo 50 civarı Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Cadı, cimcime falan da diyorlar mı kanka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet. Sıpa diyolar 😂😂😂🤣🤣 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ben de öyleyim bi gıcık bi sempatik değişiyor😇 0 0 Yorumla
Ǥнσsτts Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Tebriklerr👏👏👏 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙂😝 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben hep etrafımdakileri birbirine düşürürüm 😄sonrada kenara çekilip sigaramı içerim tabi yalnıs anlasılmasın öyle ufak tefek şeylerden tabi büyük kavgalara sebeb olmuyorum yani 😄
Sempatik ve gıcıklık bence bir birine çok yakın kavramlar ikisinin birleşmesi çok normal geldi
Ciddi mi. Ben farklı diye düşünmüştüm:)
En azından benim için gerçekten yakın iki olgu insan İçin mesala sende gözümde biraz canlandın bu iki kavram doğrultusunda
Nasıl canlandım :p
Hım sarı saç 160 küsür boy tiz ama derinden bir ses 😑
Bu kadar zıt olur:) esmerim 1.67 boyum sesim ince ama tiz değil hahaha
Yeni tam batırdım 😑
Ahajahafdghhj😂😂 olsun:)
Fazla şekilcilik idi zaten yaptığım şu an kendime kızdım
Aaaa değiiil :) sadece merak ettin bence.
Merak ettim galiba ettim… ama başka şekilde canlandın gözümde esmer 1.67 olarak
Saçlar omuzda 🤪
Omuzda bak bunu bildin :))
Demek ki yeni çanlandırma başarılı kilo 50 civarı
Cadı, cimcime falan da diyorlar mı kanka
Evet. Sıpa diyolar 😂😂😂🤣🤣
Kendi halinde diyorlar bana :d
Ben de öyleyim bi gıcık bi sempatik değişiyor😇
ben sadece gıcığım
Tebriklerr👏👏👏
Teşekkür ederim 🙂😝
Aaa synı bixim müdür