Yerde yatmak zararlı mı sizce yer yatağı değil ama ince bir polar ve battaniyenin üstünde yatmak. Yumuşak olmuyor yani rahat değil?

Annem dağınıkmışım diye geniş odadan kiler odasına aldı beni masamı ve koca dolabı diğer iki kardeşime verdi bana da küçük masa ve dolap denilmeyecek kadar küçük bi dolap verdi kıyafetlerim dışarda duruyor şu an. Neyse yatağım da başka odada ben de inadına orada uyumuyorum. Her şeyi aldı zaten yatağı da naparsa yapsın dursun orada boş boş. O kiler odasında uyuyorum ama yere açacak bi şey bulamadım annemden de istemedim istemem de ama rahat olmuyor yer. Sağlık açısından sorun olur mu sizce kış zamanı gerçi biraz soğuk da olabilir ama rahat olmasa da sorun etmiyorum pek

Güncellemeler
+1 yıl
Gece uyumaya giderken wifinin de fişini çekiyor zaten allahım kafayı yicem artık. Yapmak isteyen her türlü yapar alttaki dükkandan internet isteyen ben.. tabi zar zor çekiyor 🥲
Yerde yatmak zararlı mı sizce yer yatağı değil ama ince bir polar ve battaniyenin üstünde yatmak. Yumuşak olmuyor yani rahat değil?