Güncellemeler
+1 yıl
Gece uyumaya giderken wifinin de fişini çekiyor zaten allahım kafayı yicem artık. Yapmak isteyen her türlü yapar alttaki dükkandan internet isteyen ben.. tabi zar zor çekiyor 🥲
Annem dağınıkmışım diye geniş odadan kiler odasına aldı beni masamı ve koca dolabı diğer iki kardeşime verdi bana da küçük masa ve dolap denilmeyecek kadar küçük bi dolap verdi kıyafetlerim dışarda duruyor şu an. Neyse yatağım da başka odada ben de inadına orada uyumuyorum. Her şeyi aldı zaten yatağı da naparsa yapsın dursun orada boş boş. O kiler odasında uyuyorum ama yere açacak bi şey bulamadım annemden de istemedim istemem de ama rahat olmuyor yer. Sağlık açısından sorun olur mu sizce kış zamanı gerçi biraz soğuk da olabilir ama rahat olmasa da sorun etmiyorum pek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Orada hasta olursun malum kis ayi sabaha beton gibi donmus kalkma
Bi şey olmaz ya kalın bi şeyler açarım soğuyunca
Bari altina 2 kat battaniye ser
Polar var ince bi battaniye daha. Sonra bi de üstüme örttüğüm battaniye var onun bi kısmını yere açtım bi kısmını da örtüyorum öyle
Uzerini bari siki giyinseydin
Evet evet bugün o da geldi aklıma annem normalde hırkayla falan uyumayın der bize küçüklükten beri ama aklıma şey geldi hırka giyersem bi kat daha fazladan olmuş olur dedim fksldk hem üşümem giydim o yüzden. Neyse ne gerek vardı bunu sormaya bilmiyorum ama sorduk artık bi kere
Fikir alisverisi yapmis oldun iste😁😁 hirka iclik tayt falan giy yinede
Aynen öyle yaparım
Ev sobali degildir umarim
Hayır ya değil zaten şu durumda olmam maddi durum sıkıntısından mı sence. Detayları okumuş muydun
Ben maddiyat kast etmedim ki.
Kalorifer varsa en azindan kilerde olsa sicak olur anlaminda dedim
Soba deyince artık en kötü hali düşünüyoruz gibi oldu. Evet var oda yazın zaten cehennem gibi ama yer soğuk maalesef. Alt kat dükkan olduğu için. Bi de yan dairenin lavabosuna bakan bi penceresi var. Orayı ben açıyorum annem kapatıyor soğuk geliyomuş diye e dışarı da bakmıyor bu oda nasıl havalanacak benim için en büyük sorun karanlık olması sabah uyanırken çok zor oluyor gece mi sabah mı belli değil. Aydınlık olunca kolay uyanıyordum
Senin isin baya zormus priz varsa gece lambasi falan taksan korkarsin falan gece
Korkma değil gece karalık olabilir xaten sabah zor uyanmak
Surekli karanlik olunca belli olmaz sabah oldugu is okul yoksa sal gitsin sende
Okul var sabahın köründe yoksa sorun değil
E uykunda yok sanirim
Uyurum birazdan
Uyu bencede yatagini isit iyice vur kafayi yat
Öyle yaparım
Uyumazsan konusuruz sikilmazsan tabi
Uyurum ya geç oldu teşekkürler
👍 .
Beton çeker hasta olur derler
Umarım olmam
Umarım olmaz evet
Olmaz olmaz
Olmasın olmasın
Üşütürsün kanka yapma
Daha kalın bi şeyler açarım belki
İddalaşma yüzüne degmez yazık valla
Haklısın ama yeter yani her şey onların istediği gibi oluyor
Haklısın olabilir ama bu hastalık inat ugruna bence yapma tamam mı
Ne hastalığı
Hasta olabilirsin, inat ugruna degmez demek istedim de "," koymadım için yanlış anlam ifade etmiş
Tek sorun odanın zifiri karanlık olması cam yok çünkü. Yan dairenin lavabo boşluğuna bakan bi cam var. Sabah uyanmak zor oluyor aydınlık olmadığı için
Kesinlikle öyle, haklısın ışık olması bi yansıma olması lazım
Neyse artık yapacak bi şey yok
Sen git yataga yat tamam mı
Yok oda komple taşındı bi oraya bi buraya mı gidicem olmaz
Tamam iyi örtün o vakit
Öyle yaparım
yıllardır yerde yatıyorum fakirlik işte başka birşeye benzemez vurur adama :D fakirliğin hamına koym
Yer yatağı sorun değil benim elimde bir şey yok şu an yer yatağı yapacak yorgan vs
bir şey olmaz
İyi o zaman
sobalı evimiz soğuk vuruyor. bölge olarak gaz merkezindeyiz hala sobaya devam ediyoruz yazık bu insanlara
Evet kimileri de varlık içinde bu halde oluyor
Kışın üşürsün
Kalın bi şeyler açarım ya o zaman
Yine üşürsün istersen döşek aç yine üşürsün tecrübe esaslı
Döşekle de mi öyle. Alt katta biri otursa sıcak olurdu aslında kışın da dükkan var
Alt katta birisi otursa bile üşürsün
Her türlü üşürsün
Bence deneyimle göreceksin
Yapacak bir şey yok ya
Öyle bir anlatıyorsun ki annen senin düşmanın mış gibi arda bir yanlış anlaşılma var gibi onu bir düzeltelim istersen
Öyleyiz zaten
Annen WiFi fişini çekiyor çünki gece geç saatler kadar uyumadığını biliyor sabahta işe gideceğini ya da okula gideceğin için sana kıyamıyor ayrıca bir erkeğin odasıl kadar dağınık olacağını düşün müyorum odanın
Değil zaten değil. Kadın masada kitap olmasına bile dayanamıyor. Hayır öyle değil yazın da böyle çekiyor fişi. Ertesi güne yetişmesi gereken bi ödev sınav falan olsa Bile dinlemiyor ayrıca fişi çekse bile uyumadığımı biliyor
Tmaam işte sana kıyamıyor kalbini de kırmak istemediği için fişi çekip oyalandığın şeylerden uzaklaştırıyor anneler cennettir be oda seni öyle korumaya çalıyor
Hepsi aynıymış gibi konuşkyosun yemek vermeyecek duruma geldi artık ocakta su bile kaynatamıyırum ben orayı yeni sildim napıyosun su lekesi bile görmicem burada yemek yapamazsın diyo. Bugüne kadar yediğin yemekler zıkkım olsun gibi laflar sarfederek baskı uygulayarak mı kalbimi kırmak istemiyor
Merhaba dünya bu şekilde olgun laşıyor insan merak etme annen seni çok seviyor aslsds bırakmaz başına bişey gelde en çok o üzülür
Ne diyosun abi çocuk mu avutuyorsun nedir
Kaç yaşın dasın sen onu söyle abi dediği işn merak ettim
Sen kaç yaşındasın
29
Doğru demişim
Tmam kaç yaşın dasın ona göre cevap vericem sana
20
Ona göre ne alaka
Ergen gibi konuşursun o yüzden meral ettim
İyi
Annen doğru yapıyor sürekli sevgi görmekte iyi bişey değil inan bana
Sevgi görmüyoruz zaten aynen sen de öyle bi baba olursun bb
Evlenmek istemiyorum şayet çocuğum olsaydı öyle büyürdü
Doğru karar çocuğa da yazık olurmuş
Aynen
Annenim yaptığı çok yanlıs bir davranıs
Aileyi değiştiremiyoruz maalesef. Masanın üstünde kitap olmasına bile dayanamazdı. Sürekli söylerdi söylerdi dediğini de yaptı aldı her şeyi şimdi kitaplarım kıyafetlerim ortada öyle
Annenin yapmak istediği otorite TArzı yanlıs ama o şekilde kesinlikle olmaz böyle bir şey yüzünden taviz vermeliydi sonucta doğanda olan bişi gerçi bende dağınıklıktan nefret ederim ama demkki kendin öylesin
Dağınık dediğim çok değil öyle ama her konuda böyleler
Git odanda yat lütfen yoksa üzülürüm valla öyle şey mi olur
Oda mı kaldı 2 yatak duruyor orada oturacakmış televizyon falan da aldı. Salonu da kapatacakmış gündüzleri. Misafir falan gelirse temiz olurmuş dağınık olmazmış
Omurga için faydalı diye biliyorum
İyi o zaman
kac yildir boyle yatiyon
Geçen haftadan beri
yaş kaç senin
Neden sordun
merak ettim
20
hmmm okuyon mu
Napıcaksın
her soruyu sorgulayacak misin
konusalim iste