Ben anlamadım bu kızların hasta olmaları bende dahil hasta olmak saçmalık bence ped parasını kızlar nerden buluyor meslek sahibi olan kızlara demiyorum onların zaten parası olduğu belli öğrencilere diyorum parayı nerden bulup alıyorlar kafam ona takılıyor ha ben okumuyorum ben bayram parası ile alıyorum bu arada onuda dolusuyla alıyorum rezil olmayım diye üstüme başıma bir şey alamıyorum öğrenci parası ile yetinmiş olsam yine yetmez bayram parası desem oda zor aha ailemiz bayram parası vermedi ya kızlarda okuduğu halde çalışacak ya da Baba sürekli para verecek oda baba çok cimri paragöz değilse ya da diyorum ya kızlarda okumalı ya annemiz keşke okuyup meslek sahibi olmalı gerçekten okuyalım meslek sahibi olalım kızlar kızlarımız olursa onları rezil duruma düşürmeyelim bir ped yüzüne kızlarda meslek sahibi olmalı kesinlikle gerçekten insan olmak zor heleki kız olmak daha zor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Görende altın ped alıyor sanacak pahalı geliyorsa en kalitesini almaya çabalamayın sizde bimin şokun pedi ne güne duruyor yetmiyor mu size
Şahsen yıllardır BİM pedi kullanıyorum bi zararını görmedim idare ediyor beni fiyatı da uygun
Bu ne sacma yorum belki kızın hiç parası yok ya da ona harcayacağına başka şeylere harciyordur vs. Rabbimizden bir ayet var hatırlatmak isterim
Doğrusu Rabbin dilediğine rızkı bol verir, dilediğine de az verir. Şüphesiz O, kullarının durumunu en iyi bilen ve onları hakkiyle görendir. Allah'ın gücü herşeye Yeter kıza fazla üstelenmeyin.
@edanur46 aşkım bimin pedi en son 8 lira falan dı bi ekmek olmuş 4 lira zaten bu zamanda 8 lira masraf bile sayılmaz onu da bulamayan aç geziyordur heralde
Bu kızda bir anormallik var o zaman bir ped bile alamıyorsa yuh gerçekten okuduğumuz halde bile kızlar çalışması lazım tabi her kıza diyemem belki parayı bulan var bulmayan var bulamayanlar ise çalışarak para kazanması lazım para gerçekten herşeyden önemli ve herşeyde zamlanıyor ve sadece kendisi için değil ailesine de destek olması lazım.
Herkes halinden memnun. Sen siödi sorsak yine Tayyip dersin. O zaman ağlamayacaksın
Ona da para bulamıyorsan atlet koy kuloduna
Peçete tıkıyoruz asko
Eski usul😁
Ped ne kadar ki
Devletin bize aylık ped parası ödemesi lazım bence
O kadar çok kullanılıyor mu ya
Bu nasıl soru knk 😅
Bilemem