duvardan gelen seslerinde sebebi buhtemelen yine fare malum bu kemirgenler duvarı bile deliyor :)))
yardımcı olmaya çalışanlar için teşekkür ederim.
Musallat yaşıyorsun yardımcı olabilirim ama sunu bil ki kesin büyk bir günah isledin ve ancak Allah a tevbrle kurtulursun
kardeş sana dua atıcam ne hissettigini yaz bna
3 5 defa icten bir sekilde bunları yap ve okurken sasırır darlanırsan bana söylersin : Allah'ım işlediğim günahlardan dolayı gelen şeytandan sana sığınıyorum..
Allah'ım anne ve baba tarafından adak adanıpta yerine getirilmediğinden dolayı gelen şeytandan sana sığınıyorum..
Allah'ım anne ve baba tarafından edilen bedduadan dolayı gelen şeytandan sana sığınıyorum.
Bina temeline oturuyor olabilir , o zaman gelir bu sesler ancak bina cok eskiyse bence bir saglamlik testi yaptirin.
Tabiki de bina , bakma sen cin diyen insanlara. Zamaninda icine cin kacti diye psikolojik hasta olan insanlari icine cin kacmis diyen ve onlari ölduren veya cesitli cin cikarma sandiklari eylemlerle kalici hasarlara neden olan insanlarin torunlari bunlar. Binana kac yillik? Eger 15 ten fazlaysa ve yakin zamanda deprem olmadi ise kesinlikle bir kontrol yaptirin , zemin kontrolu de yaptirin. Bunlar onemli seyler.
Yeni bina yazmissin gormedim pardon , sesler cok normal bina temeli zemine oturmaya basliyor bu cok iyi birsey.
tirstimm
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar