Diğer Nörüyonuz hayat nasıl gidiyor 🙄? SweetPsycho Takip Et Xper 5 Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar nörüyonuz :)) ben daha 31.12 ye kadar emekliyim sonrası Allah Kerim 😬😂🧐 Güncellemeler+1 yıl Yiğit Mahzuni- Gelseydim dünyaya yine severim bir daha yanarım bir daha uğruna kıymetlim ❤️ Nörüyonuz hayat nasıl gidiyor 🙄? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
xoneda Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Nörüyüm abla Allah'ın izniyle uyuyacağım 😂Bu arada Kayserili misin 0 3 Yorumla SweetPsycho +1 yıl 😂 yok Ankara Yorumla xoneda +1 yıl Kayserilerde nörüyon felan derde 😂😂 Yorumla SweetPsycho +1 yıl 🙃 hehe Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl B*k gibi gidiyor aslına bakarsan ama herkese iyid işte nolsun diyoruz 😃 0 0 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oh keyifler matiz bizim daha 25 sene var 1 6 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Ama çıkmak istiyorum ve elimden geleni yaptım bakalım 🤔 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Haber ha geldi ha gelecek 😂 Yorumla _PƎRA_ +1 yıl Gelir gelir olur o iş Yorumla SweetPsycho +1 yıl Ay çıksam da kariyer yapsam:) Yorumla SweetPsycho +1 yıl 😂😬🧐😉 Yorumla _PƎRA_ +1 yıl Sjsjsj al bir yazlık yatagit ne uğraşcan. Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Nörek turku dinliyok kafa karisik sen noruyon 0 2 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Keyfim keyf :) Yorumla Beyyza66 +1 yıl Oh daim olsun Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 10b cevap paylaştı. Evdeyim oturuyorum hanımefendi 0 1 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Maşallah 🧿 Yorumla
acexx Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. İdare ederim 0 4 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Neden🫤 Yorumla acexx +1 yıl Hayat işte zor sen ne yaptın 31 12 de evlenin mi Yorumla SweetPsycho +1 yıl Yok emekli malulen o yüzden:) Yorumla acexx +1 yıl Him hiyirli olsunyas 100 doğru dikek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nörüyüm abla Allah'ın izniyle uyuyacağım 😂
Bu arada Kayserili misin
😂 yok Ankara
Kayserilerde nörüyon felan derde 😂😂
🙃 hehe
B*k gibi gidiyor aslına bakarsan ama herkese iyid işte nolsun diyoruz 😃
Oh keyifler matiz bizim daha 25 sene var
Ama çıkmak istiyorum ve elimden geleni yaptım bakalım 🤔
Haber ha geldi ha gelecek 😂
Gelir gelir olur o iş
Ay çıksam da kariyer yapsam:)
😂😬🧐😉
Sjsjsj al bir yazlık yatagit ne uğraşcan.
Nörek turku dinliyok kafa karisik sen noruyon
Keyfim keyf :)
Oh daim olsun
Evdeyim oturuyorum hanımefendi
Maşallah 🧿
Kaç yaşındasın ki emeklimi olucan anlamadimda
Kazak sen
İdare ederim
Neden🫤
Hayat işte zor sen ne yaptın 31 12 de evlenin mi
Yok emekli malulen o yüzden:)
Him hiyirli olsunyas 100 doğru dikek