Kuzenim her bulduğu fırsatta bana sarktığını anlıyorum ve uyarıyorum ve bana sürekli ne olmuş felan diyor onu kırmak ta istemiyorum ama her seferinde daha da ileri gidiyor elle dokunmalar felan üstelik yaşıda benden büyük.Ailemiz felan duysa görse kavga gürültü kopar.yardım edinde kendimden soğutayım şunu.
Cevabın nedir?
+1 yılBana hiç inandırıcı gelmedi. Sen ciddi ciddi bir tavır koyacaksın o da daha da ileri gidecek he ! Yemezler kusura bakma. Adam gibi kızgın bir vaziyette anlat bak hala yanaşabiliyor mu ? İnsanları kırmayalım diye de bile bile günaha girmesine izin mi verelim yani ? Bu ne yapmacık haller, kendiniz olun ve kendinizce gerekeni yapın.
27 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım benim burda bi çevrem var ben bi kıza 1 tane fıske vursam duymayan kimse kalmaz memleketen soguturlar adamı.
- +1 yıl
Kızın ağzını burnunu dağıt demedik. Daha sert bir kimliğe bürün dedik.
Soran+1 yılfıske dedim bende saten baggırsam bide kuzenime saten benden büyük 2 3 yaş bide ablana sen nasıl bagırıyossun diye babam eniştem dayılarım felan...
- +1 yıl
Sen minareyi çalmışsın kılıfın da hazır. Burada bizden destek bekler gibi bir havan var. Nasıl biliyorsan öyle yap kardeşim.
Soran+1 yılBen saten nasıl soguta bilirim dedim.Şikayet etmeye kalksam ve sert davrancak olsam çekerim bi köşeye bagırırım cagırırım ama bu kız arsız diyorum kapıdan kovuyyosun bacadan giriyo.Sınırlenince dahada çokk çekici oluyosun diyo kafasını koparasım geliyo.Anlata bildimmi sen bana bi kız nelerden hoşlanmaz onları söyle ben uygulayam.
- +1 yıl
Ben anlamam o işlerden. Sen tecrübelilere sor onu
Soran+1 yılBİde kız arkadaşım var.Okulun hatta dünyanın en güzel kızı benide çokk seviyo ama aldatıldıgını düşünsün hayatta ulaşamam ona konuşmaz bile.Ondan en iyisi anneme söylücem ne olursa olsun gitsin annesile babasıla konuşsun olmadı polise derim 15 metre yasagı koysun beni göremesin hiçç.:))))
En İyi Cevaplar
+1 yılensest ilişki tehlikeli sular
ramazandayız de 1 ay rahat et21 Yorumla
Soran+1 yılaynen çokk iyi fikir.
+1 yılsırasıyla uygulanacaklar:
1-biz kuzeniz kardeş sayılırız de
2-başka birisinden hoşlandığını söyle, bi kızın resimlerini filan göster,mecnun ol
3-devamlı sarhoş taklidi yap,öküz gibi ol, cemiyetin huzurunu bozan insan pozu kes
4-gay olduğunu söyle11 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşım var deli gibide sevdigimi de biliyor.Eger diyo kız arkadaşın olmasadı seni ben alacaktım.Okuzluk felan bana ters sogutacam diye kaRIZMAYI ÇİZDİREMEM.
onun yanında tiksinç şeyler yap ne bileyim, burnunu karıştır geğir falan. :D o da olmadı sevgilim var de. üçüncü yol ona bir sevgili bul gitsin ona sarsın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim var dememe gerek yokk saten biliyo.Dünyaları degişmem saçının teline diyorum ben beklerim diyo ama ben anneme söylücem.İftira felan atar ugraşamam.olmadı 3 yolu denerim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
Arkadaşım git konuş ciddi ciddi olmaz böyle de. Olmadı annesine söyle.
05 Yorumla
Soran+1 yılFarkındaysan kırmakta istemiyorum.Annesine söylersem büyük yanlış olur.
Soran+1 yılNeler söylemem lazım bana bi yaz hade be arkadaşım.
Soran+1 yılNeler Neler o degil son zamanlarda terbiyesizleş ti iyice.
Diğer konusunda 639 cevap paylaştı. kır incit onu. böylelerine ancak bu az bile
04 Yorumla
Soran+1 yılDövcem saten sonra memleketi terk edicem kız arkadaşımıda yanıma alıcam gidicem bu diyardan sırf onun bu inadı yüzünden.
Soran+1 yılSapıtmış tabi salak manyak deli inatcı.Ama bugun son anneme sahurda söylücem iftira felan ata bilir şerefsiz.Sonra daha da konuşmaz her halde.inşallah. amin de.:))
höh yok artık var mı hala bölesi ya
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılArsız odama felan izinsiz lak diye dalıyo ne oldu deyincede seni çıplak yakalarım diye ümitlenmiştim diyo.bu na daha ne yapılır.Dövücem desem dövemem elim kalk maz.Off off.
Soran+1 yılNasıl bi zor kullanmadan bahsediyosun?
Soran+1 yılEger bidaha girerse sikerim.dermişim:))
Soran+1 yılsevgilimi öyle çokk seviyorumki aklıma bile gelmez.
Soran+1 yılAynen
Soru başlığını okuduğumda yere düştüm.
06 Yorumla
Soran+1 yılKafanı kırsaydın.
Soran+1 yılSana bişey dicem annesi babası felan akşam yemegine felan geldiginde geliyor odama.Ne oldu dedigimdeyse aynen şöle bi cvap geliyor.Seni çıplak yakalamak istemiştim.diyo nerdese gel yatalım dicek.Çokk sıkıldım Kız arkadaşımıda çokk seviyorum hayatta aldatamam.Sen söle nasıl kurtul cam
Soran+1 yıl<iyi fikir yarın gelicekler miş iftara hallederiz yarın bi çarşıya çıkam hassas mıkrefon felan alam.
+1 yılkaç yaş büyük senden?
05 Yorumla
Soran+1 yıl3 4 yaş kadar olsa gerek ben 18 o 21 22 felan.
- +1 yıl
heyecanlı oluyo be valla
Soran+1 yılŞapşala bakk ya :))
- +1 yıl
muah
Soran+1 yılAşagıdaki yorumları okursan neler neler koparsın valla.Bu gun istedigi şeyi duysan benden.Kah kaha atmaya başlarsın.
açık ve en onemlisi kesın bi dille ifade et
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen şöyle dedim.Kız arkadaşım fark edicek bakk dedim.Annene felan söyler rezil olursun bakk.Komple izmire rezil olursun dedim.daha ne diyeyim sen söyle.
Soran+1 yılSert olamıyorum ben hiç bir kıza karşı.Ama denicem bakalım.Olmadı annesile konuşucam herşeyi O degil kız arkadaşımı da çokk seviyorum aramızı bozdu şerefsiz.
Annene söyle.
061 Yorumla
Soran+1 yılKırmak ta istemiyorum anneme söylersem onun da annesi duyar.Kırılır düşman kesilir başıma saten bir sürü varr.
Soran+1 yılHarbdende ha bunu hiç düüşünmedim ben ya.SAGOl
Soran+1 yılHa bide şöle bişey var eger anneme söylersem.Sapık gece odama gelmiş yan yana fotolarımızı çekmiş bende üzerim de bişey yokktu.Uyurken gelmiş.
Soran+1 yılSöylücem de nasıl bi dert aça bilirki?
Soran+1 yılOha ya okadarını da yapmaz herhalde.Kız milleti bu istedigini alamayınca dermi der ben kesin annemle sahurda konuşam.Sürekli elimi felan tutuyo dayılarım yanında felan ne oldmuş ablan yolda araba çarpar diye seni koruyo diyo yaşım 18 bana böle diyo amk cahillik ya.
Soran+1 yılSaol teşekkür ederim.Ellerini benim için öp okadar yazı yazdı.:))
Soran+1 yılSenin yaş kaç baya tecrübelisin bu tür konularda.
Soran+1 yılselam bu gun de bişiler sorucam müsait misin.
Soran+1 yılBu sefer bana benimle 1 kere birlikte ol dedi vazgeçicem dedi.:))Off annemede söyledim annesi ile konuştu.Annesi saten biliyorum demiş.Bna anlattı demiş.:(( anlıcan oda işe yaramadı.
Soran+1 yılSevgilim ailesiyle tatile gitti.Ondan rahat davranıyo baya.Annesine tüm duygularını anlatmış.Anneside destekliyo sanırım belkide nasıl beni etkiliyicegi konusunda ona yardım bile ediyodur.
Soran+1 yılOnun beni etkilemesi için önce benim canımdan çokk sevdigim canım aşkımı sevmekten vaz geçmem lazım ve sence vazgeçiçek gibi mi duruyorum.Bence ben bunları polise verem.Kız arkadaşımın başına bişi gelicek diye sürekli gözümün önünde durmasını saglıyorum.Sürekli mesajlaşıyorum.
Soran+1 yılevlerimizin arasında 200 300 metre felan va akşama kadar bizde utanmasa beni evlatlık alın dicek.O gelince kız arkaşımı eve getiriyorum ve odamda vakit geçiriyoruz.Ve onun sınırden kendini paraladıgını görüyorum tuvalete çıktıgımda 1 kere yakaladı ve koluma öyle bi yapıştıki dövücek sandım.Ve o kızı içeride bi öpmeye felan kalkış.İçeri dalarım o kızı öldürürüm demesi ile saten başladı bende bu korku.
Soran+1 yılSıfatını bi görsen bu kız asla öyle bişi yapmaz dersin.Hanım hanımcık tatlı güzel dersin ama ne yazıkki bazı insanlar her istedilerini elde edemeyince kafayı yiyolar.Benim şöle bi düşüncem var.Ne istiyosa verem kurtulam.Olmazmı.
Soran+1 yılOff off bugunde geldi bize ve ben duştaydım.Ne yaptı ise kiliti açmış.Girmiş içeri allahtan havlu yanımdaydı.:(( daha da kötüleşiyo durum.Babası ile konuşsam ne olur acaba annesi şerefsiz çıktı.
Soran+1 yılİlk defa karşılaşıyosun deme böle arsız bi kıza.
Soran+1 yılŞükür ya anlaştık sonunda.İleride belki seve bilirdim seni ama bu hareket lerinden sonra olacagını sanmıyorum dedim.Ve geri fites attı şükür ya bidaha yapmıcam dedi.Rahatladım ablaya kaç gündür odamda esirdim.
Soran+1 yılGurur yaptı herhalde.İnşallah deva etmez.Ederse asıl şimdi başlıyo olaya bakk.Herkes memlekete gidiyor.O ve ben tekk kalacakmışız.Ben kendim yemek yapamıyorum felan diye bana yemek felan yapcakmış tam 15 gün aynı evde kalıcaz.Artık yemegime ilaç felan katmaz inşallah.:)))
Soran+1 yılDedim canım da oda evde korkar felan diyolar.Bende kız arkadaşımı davet ettim 15 gün benle kalıcak oda ve aynı yatakta uyuyacagımız için odama gizlice gelemez.:)))
Soran+1 yılYa şöle işte kız evde tek başına kalıcak yoksa.Burada tecavüz olaylar daha neler neler var ondan yani annemler dedem öldü mecbur gidicekler.!5 gün felan kalırlar.!5 gün kıza neler neler yaparlar bi düşün.Bende kız arkadaşımı çagırdım yapcak birşey yokk.Babamlar eniştemler felan diyo birlikte kalırlar diyo korkmaz diyo hem kız.Bizimde bıçaklı saldırı olsun sopalı saldırı olsun egitimimiz var.Adamın elindeki biçagı dolandırır ona monte ede bilirim.Anlıcan bende mecbur evet dedim sonuçta.
Soran+1 yılValla annem dedi kız arkadaşını da çagır yokksa olmaz dedi.Annesi felan izin vermeye bilir dedim.annem ben konuşurum annesile senin bana anlattıklarını dedi.Kız arkadaşım bi duysun saten beni öldürür.Biliyo onun bana karşı ilgisi oldugunu hem de ilk o anladı onun bana aşık oldugunu anlıcan kız arkadaşımı çagırıcam dedim kızın annesi baba sı bozuldu sence neden bozuldular ki.
Soran+1 yılGeçenlerde kızı istemeye gelenler olmuş.Kızına sormuşlar istiyomusun istemiyomusun diye istememiş.Ve göndermişler..Beni öyle parmakta oynatıcaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar.Hemen dedim bende kız arkadaşımı çagırıyorum diye yapıştırdım valla Nasıl bi suratları bozuldu bi görcen.! erkegi 10000 kişi ister 1 kişi alır oda belli saten.Ona birşey olsa dünyayı yakarım valla.Bide sevmedigin bi kişi sana ne kadar mutluluk vere bilirki.bu arada adım Mert
Soran+1 yılValla onların düşüncesini az çokk anlaya biliyorum.Kesin bunlar bu fırsattan istifade bizim kız bunun aklını başından alır gibi bişey düşünmüşlerdir.Ama iyi oldu kız arkadaşımla uyanıcam kahvaltı edicem 15 gün beraber gezi cez tozucaz off daha neler neler:bence o da avcunu yalar beşkide dayanamaz evine gitmeye felan karar verir ama izin veremem Off nese onu bi odaya kapatırız biz salonda filmimizi izleriz takılırız anlıcan bi yandan da iyi oldu.Belki bizi beraber görünce vaz geçer bu sevdadan :)
Soran+1 yılNasıl başara bilirki bunu.
Soran+1 yılValla ben kız arkadaşımın elini 1 saniye bırakırsam yanaşsın.1 saniye beni yanlız yakalasında görelim.Sen bilmiyosun bizi biz öyle seviyozki birbirimizitam bir bütünüz sanki.2 sene oldu valla sevgilimle beraber.Ama ilk defa aynı evde kalıcaz kaynanam beni sever.Kocasına güvenmez bana güvendigi kadar.Gece hırsızların bizim mahalleye dadanacagını duydum biz 3 kişi başladık nöbete 8 kişi geldi mahalleye ve 1 kattaki evlere giriceklerdi sevgilimin balkonuna çıkarken yakaladım valla birini.oneden güvnir
Soran+1 yılNeden sen bulamadınmı birini?
Soran+1 yılOff off bu yapılmaz sana be seni kaybetmiş mal ya ne oldu neden böle birşey yaptıki.Aşık olsa birkere böle birşey yapmaz yapamaz.Sevgilisini aldatanları anlamıyorum.
Soran+1 yılOhh valla rahatım abla ne geliyo ne gidiyo.Bi yandanda içime bi kurt düştü o bukadar çabuk pes edecek birisi degil.Fırtına öncesi sesizlik olmasın bu.:))
Soran+1 yılYine aynı oldu bu kız.Daha beter oldu bu sefer.Sonunda ben uyurken üzerini cıkarmış felan benimde üzerimde sadece boxer var.Ole sabaha kadar sarılarak bana uyumuşus.Off off ne ara geldi bu kız bize anlamadım saten.Gece anahtarımı çaldıki bu kız evin.Şimdi ne halt edecem ben abla bi yardım et hayrına sevaba gir.
Soran+1 yıldaha gitmedilerki annemler daha yarın gidicekler bu pisikpat anahtarı çalmış bizim evin gece gizlice gelmiş.Yarın sevgilimide alıyom yanıma.
Soran+1 yılValla gece çalmış anahtarı gizli gelmiş.Ama bişi olmamış:))) Düşünüyorumda bende birini seviyorum onu görmeden yapamıyorum.Oda seviyosa gerçekten ondan kendine hakim olamamıştır.Ama sevgilimi yarın alıcam yanıma olmaz böyle.
Soran+1 yıloh valla abla rahatım kıskanıp duruyo kız arkadaşım yanımda.Evde bi o bide biz varız.Film izliyoz.Valla tatile gidemedim ama bu bana yetti dogrusu sevdiginle olmak gibisi yokk.:))))
Ulan ben kuzenimi sikmeye çalışıyorum adama bak ya
20 YorumlaYuuh
03 Yorumla
Soran+1 yılKime yuhh
Soran+1 yılBana ne eziyetler çektirdigini bi duysan küfredersin resmen.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım