selam 1. sorum şu, Mecidiyeköy Mah. Eski Osmanlı Sokak, No:1 Şişli/İstanbul (Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Giriş Kat) bu adrese nasıl giderim ataşehirden önce kadıköyemi gitmem lazım kadıköyden neye bineyim acaba?
2. sorum fotoğraflar 1 tane en geç 6 ay önce çekilmiş olan ve arka fonu beyaz olan vede aynı pasaport fotoğrafı gibi kabul gören biyometrik fotoğrafmı olmasımı lazım vesikalık resim olmuyormu
3. sorum da ben 50 tl halkbankasından atmden yatırmıştım ama egmden aldığım müracaat çıktısında 65 tl yatırılacak diyor oda vezneden olması lazım denmiş egm çıktısında öyle yazıyor konu hakkında bilgisi olanlardan cevaplarını bekliyorum iyigünler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cevaplar: 1 Uzuncayira gidip metrobüs ile Mecidiyeköy e gidebilirsin. 2- Biometrik şart 3- Kimlik kartı ücreti 65 tl yatırman gerekir.
Birde bulundugun ilce ozel guvenlik sube ara bigilerini guncelle sonra kart ücretini yatır daha sonra bu işlemi e-devlet üzerinden yapabilirsin. Yani oraya gitmene gerek yok.
uzunçayır metrobüs kadıköyden biniliyor dimi iett nin yanındaydı hemen yanılmıyorsam ve tcdd istasyonuda vardı orada bu metrobüsün numarası var mı acaba otobüsden dahamı iyi olur sence?
ben e devletten denedim olmadı benim yenileme olduğu halde sağlık raporu şartı çıkıyor halbuki yenilemede sağlık raporu istenmiyor ondan mecburen fiziki olarak evrakları teslim edeceğim yaani
Kadıköy den gideceksen Söğütlüçeşme den metrobüse bin. Asıl tarif ettiğin yer burası. Uzunçayır E-5 üstünde Akasya Avm orada
akasya avm bu şişli ilçe emniyet müdürlüğü özel güvenlik şubeye yakın sanırım İNŞALLAH bulurum :):)
Akasya Anadolu yakasında Umraniye de senin dediğin Profilo avm
34 as metrobüs avcılar söğütlüçeşme buna binip 37. durak mecidiyeköyde ineceğim buda oraya gidiyor sanırım
haa tamam profilo avm şişli ilçe emniyete yakın dimi okey
iett nin sitesine baktım 26. cı durağa düşmüş mecidiyeköy şişli...
Ataşehirden hangi araçlar kalkıyor söyle sana en iyi tarifi vereyim.
teşekkürler hallettim googleden baktım ve birde buradaki yorumları değerlendirdim sonra kendime bir yol haritası çizdim gidiş ve geliş 1 metrobüsle ve bir otobüsle işimi bitirdim yaani
Geçmiş olsun şimdiden.
neden ki?
Hayırlı olsun anlamında dedim.
haa sağol :):)
Seni tek yumrukta tahtalı köye yollarım senden olmaz özel güvenlik
nerden çıkardın bunu şimdi? :):)
Şaka yaptım canım ya çok sabirlisin
güvenlik işi zaten sabır işidir önleyici hizmet sonuçta bizim işte anlayıp dinlemeden sorunları çözemezsin iyi bir gözlemci olman lazım ve devamlı nazik olmalısın ama karşı taraf artistlik yapıp sorun çıkartıyorsa ve sana direnç gösteriyorsa görevli memura mukavemetten sende orantılı güç kullanarak şahsı etkisiz hale getirip kelepçeleyip muhafaza altında tutup emniyete bilgi verip gelen ekibe bekçi veya polise teslim etmen lazım sonuçta 5188 sayılı yasa bize bu yetkiyi vermiş
Ayn senden iyi özel harekat polisi olur canım
çok teşekkürler sağol ALLAH seninde kalbine göre versin İNŞALLAH AMİN...
Ben hukuk okuyorum teşekkür ederim inşallah amin
başarılar dilerim iyi bir avukat olursun umarım ya da kim bilir belkide savcı hakim bile olabilirsin yaani tabii o işler öyle göründüğü gibi kolay değil ama neden olmasın sen istedikten sonra ve kaderindede varsa olur tabiikide...
Çok teşekkür ederim 😊😊
Metrobüs ile git. İsterden gotureyim
metrobüs otobüsden dahamı iyi diyorsun yaani?
Evet yas kaç seni
24
İstanbulu bilmiyorsun sosyal hayayin 0 heralde. hic gezmemissin. yaz bana
yaa gittimde her günde şişliye gitmiyorum ki daha önce gitmiştim bundan tam 6 sene önce falan unuttum tabii haliyle karşı tarafı pek bilmem çünkü napıcam ben orada işim yok tanıdığım yok vapurla karaköy eminönü adalar falan yaptım ama dediğim gibi iyi bilmem oraları ama anadolu yakası desen kadıköy ataşehir falan özellikle oraları iyi bilirim...
Tkp et yaz bana
tamam sağol 34 as metrobüs avcılar söğütlüçeşme 26. durak mecidiyeköy şişli umarım bulurum bakalım :):)
Yazsana bana
ne yazim sana?
Yemicex ya ne ilgincsin