Zenci bir eş istiyorum. Gambiya, mozambik, togo , uganda ne biliyim gine fildisi sahili olur yani müslüman olan afrikalı nerden bulabilirim?
Türkiyenin en cok hangi sehrindeler?
Türkiyenin en cok hangi sehrindeler?
böyle bir soruyu sormakta ciddimisin yoksa şakamı yapıyorsun belli degil. hani bazen soruyorlar ciddi ciddi cevap veriyorsun sonunda şaka yaptım bu kadar ciddiye alacak ne var diyorlar. soru ciddi ise bende sana sorayım neden böyle bir tercih yapıyorsun. bunu sonuçlarının çok iyi degerlendirmen şart. sosyolojik sonuçlar var çevresel sonuçlar. birde dogacak çocukların yaşayacakları ykımlar ne olacak acaba. şakaysa şaka de ciddi isen vaz geç bu işten
Yemin ederim ciddiyim. Getir o zenciyi evlenicem diyorum off
Yorumlarınızı okudum seks hayatı demişsiniz iyi olacağını düşündüren nedir seks hayatınızın penis boyumu o şansa bağlı işte hem fazla büyük penisle acı dolu bir seks hayatınız olur fetişseniz bilemem ama bu işler renkle olmuyor emin olunuz ha takılma amaçlıysa bu soru eyvallah.
Yok gercekten ciddiyim. Arkadsiniz varsada tanistirabilirsiniz icimde sempati var siyahi insanlara
Yok hayır tam zenci diyorum fildisi sahili tam ideal mesela
Kibrista binlerce var hemde universite öğrencisi okumus yaniii ama turkiyede ac kalirsiniz kpssnile atanamaz nede olsa iki saniyede kpss nefretimi kustum gidiyorum
Daha duyarlı ve anlayışlı oluyorlarmış valla doğruysa ben de istiyorum
Kabile dinlerindeki insanlar kadına tapıyor :) cok harika birsey
Daha duyarlı oluyorlarmış pehh :) İlginizi bunun çektiğine hic inanasım gelmiyor
Ya yemeyin bizi daha duyarlı ve anlayışlı olmaları değil derdiniz herkes anladı neden istediğinizi sıkmayın canınızı ;) Duyarlılık isteseydiniz daniskası var bizde ama görmek isteyene
@Cansuca asla rus kızı diye kendimi yırtmadığım için bizim kızlarımızın da zencilere özenmesini hoş karşılamıyorum. Sokaktaki Türk kızını istediği kadar güzel olsun başka bir memleketin kızına değişmem. Ünlü ya da mankenle de değişmem sokaktaki sade vatandaş olsun ben beğeneyim yeter ;)
Cevap
197Cevap
Yeni uyandım bir gözümü açtım, bu soruyu gördüm...
Aslında da zencilerin Türkiyeyi tercih etmelerinin tek nedeni sözüm ona, Zenci fantazisi bu ülkede ciddi boyutlar da olmakla birlikte , ülkemizdeki zenci sayısı her geçen gün artış gösteriyor zenciler bu kariyer fırsatının bilincin de!
Yabancı hayranlığı tavan yapmış nedir bu ya, kendinizi kullandırmayın nokta
yürübe +1 güzel konuşmuşsun :D ama hani kanka sana sana çok tatlı bir zenci hatun buldum tanıştırim mi desem koşarakta gelirsin itiraf et :D
Kimliğini gizleyerek böyle sorular sorman sana zevk veriyor. Korkakligin burdan belli zaten. Bide 30 cmlik büyük penis istiyorsun. Hele aynaya bak bir boyun kaç cm? Biraz insan ol. Kendi irkindan birine aşık ol. Fazla p*rno film seyrediyorsun
Kendi irkimdan birine asik olmak zorunda degilim. Boyum 165. İnsan oldugum icin irk ayrimi yapmiyorum. Baska sorun?
Bikere zenci değil! Siyah ayrıca buralarda hep siyah kaynıyor özel üniversitelerde birçok Afrika'nın zengimlerinin çocukları okuyor oralardan bir şekilde iletisime gecersin
Ayrica hangi şehirdesin önce onu söyle de canım o na göre yazayım?
İzmir
İzmir de siyah bulamıyosan yuhh vede bu soruyu saçmalık için soruyorsun bence öyle bir şey istediğin yok ~_~
Bucadayim burada tek tük var ingilizce bile bilmiyolar
Bucanın nresi?
Hasanaga bahcesinin orlarda @eyehill3598
@eyehill4589
Oha yaaa @eyehill3589 ne boktan isim *
Sanamı sorcaktım isim koyarken?
Bu neyin atarı
Atarla alakası yok öyle bşey yazmşnki cnım skıldı. zor bir isimmş desen neyse o yazdğın ne öyle
Antalyada da çok var. Bizim İngilizce hocamız herhangi bir yabancı bulup konusun dedi. Biz de direk zenci adamı gördük yanına gidip direk hello dedik adam türkçe biliyormuş. Ayrıca müslüman. Burada oturuyormuş simdilik filan öyle dedi. İstersen gel burada bol bol var :)
Onlar uluslararası antalya Üniversitesinde okuyordur muhtemelen orda yabancı çok
Evet o da olabilir pek bir bilgim yok hep geliyorlar.
Antalyada siyahi köy var zamanında Osmanlıların köleleri cumhuriyet ten sonra özgürlüğüne kavuşuyorlar. Yerleşiyor. Çok denk geldim :)
Kadına taptıklarını düşündüğün için istiyorsan bu fanteziye girer. Hindistanlılar da hayvanlara değer veriyorlar o zaman bizim milletimizin Hindistanlı insanlara ihtiyacı var.
Laleli ve aksaray civarında sürü halinde yaşarlar. Aynı otellerde kalırlar. Bir odada 20 kişiye kadar barındıklari bilinir.
Birçoğu sokakta saat ve cüzdan satar. İstanbul'da isen kolayca bulabilirsin.
Türk erkeklerinin suyu mu çıktı ne siyahi erkeklere ilginiz bizde rus kız diye tuttursak kabullenmezsiniz ama bir kaç tane siyahi erkek arkadaşı benzin döküp yakmak istiyorum o kadar gıcık gittim arkadaş sorun alet boyumu nedir anlamadım gitti
Konya'dayım ben kardeş burada siyahlar sokağı var ama sen en başta hata yapıyosun zencinin anlamını öğren önce eskiden kölelere zenci denirdi siyahi demeyle başla işe veya çikolata severim falan de :D
galata köprüsü ve emin önü civarında seyyar saat satıcıları var , haitili, mozambik , gambiyalı olanlar , hem çok iyi insanlar , tavsiye ederim.
sosyete pazarına gelcekmiş canım haftaya bir bak istersen :D:D
çorum sungurluya gideceksin orda çok :)
https://www.youtube.com/watch?v=-OpF5PbqLSw
buda olabilir
Cok tatli <3
Tamam da neden özellikle zenci? Sebebini öğrenebilir miyim?
Aslında aklıma bosey geliyor ama acaba diyorum !!! Heee doğrumu düşündüğüm ;)
Hemcinsim olman utançlarıma bir yenisini katıyor. Sırf troll niyetine ne iğrenç sorular soruyorsunuz.
Şaka bir yana bazı zenci kızlar inanılmaz şeer oluor bazen bende senin gibi hissediyorm, ama erkekleri pek yakışıklı değil, ama senide anlıorum =)
Okumak için turkiyeye geliyorlar araştır bakalım ben görüyorum genelde antalyada
Ukraynada çok var gelebilirsiniz bulana kadar yardımcı olurum
İstanbul aksaray, yenikapı, kumkapı
ama bizim buralarda saat satan zencilerde var istersen onlarada bir bak :D
burada çok var. istemediğin kadar. sende de mi büyük takıntısı var
Hahah cok iyi.
Evet büyük seviyorum ben
Sahibinden. com turkiyede aradigin hersey orda :) haha pardon ya haha;)
teninin rengi mi önemli? sikinin boyutu mu ;) dürüstçe cevapla
Gel gebzede çok saatçi var ama gerdek gecesinde denalık geçirebilirsin :)
Bizden nerden bılelım ki?
Neyse yardımcı olayım sana, bir zenciyle karsılastıgında, sol elini sağ elinin iç dirseğinin üstüne koy ve sağ elını ılerı gerı salla, mesaj yerıne ulasıcaktır :)
hic geleceğim yoktu :)) erkekler rus kizlar zenci ister oldu. siz gercekten ask mi arıyonuz acaba baska bisey dusunmek istemiyorum çünkü :)( istekler cok manidar çünkü. insallah bulursun :)
malawi, senegal, sierra leone, gabon, eritre, kamerun, benin.
Eskişehir'e gel bizim fakültede dolu hatta bölümümde de var
Canım Beyazıt, Kumkapı, Gedikpaşa zenci kaynıyo sen gel ben sana burdan bulurum bir tane seç beğen al :D
büyük zabazingo için zenci aramaya gerek yok madem amacın cinsel büüyük bişeyler arıyorsun sütçü beygirlerininki seni anca paklar beygir bul bitane :)
Kültür farklılığı çok fazla ama yok illa birini istiyorsan İstanbul olabilir öğrenci yani. Ben şahsen kültür olarak hiç uzlaşamıyorum. Şaka dahi yapamıyorsun ya.
Napcan zenciyi yaa. Getir iki boya boyiyim kendimi.
Aksarayın ara sokaklarına dal :) ama önce tadına bakmak isteyeceklerdir :)
Seferihisarda zenci koyu var :))
Neden bu zenci hayranligi?
Buyuk sevmekten kaynakli mi yoksa?
İstanbul'da her üst geçitte saat ve güneş gözlüğü satıyorlar iyi insanlar namusları ile para kazanıyorlar hırsızlık yapmıyorlar
Sen Turkiyesin büyük düşün derken cok ciddiye almış olmalısın, ayrica zencilerin teni kotu kokar demedi deme...
Bence işe saat almakla başlayabilirsin. Zenciler saati bileğe takmakla ünlüdürler, özellikle Türkiye'de.
bu işlerin zenciyle alakası yok. ereksiyon halinde 23 cm benim junnior bembeyazım. bence ayak numarasına bak işe yarıyor olabilir çünkü 46.5 giyiyorum :D
İzmir karşıyakada da var mal mal bakıyolar etrafa çok tatlılarrr :D
ne alaka?
etrafta senin gibi malları görünce mecburen mal mal bakıyorlardır
bu arkadaşta akmış tadına heralde talılar diyor:D utndım bu malın ksk olduğunu görünce:))
zenci eş neden altleri büyük ve kalın olmasındanmı sebeb?
İstanbul üstgeçitlerinde bolca bulabilirsin beraber saat satarsınız :D
hahaahahahahahhaha kopardın beni... ALLAHTA seni güldürsün kardeş +1
İmam hatiplerin yatılı yurtlarına bir göz atabilirsin tontişim
5 liraya duvar saati gibi kol saati satan adamlar varya onlara takıl bence :D heryerdeler :)
tabi yazdın googleye en uzun hangisinde var die senı senı senı gidi
ama 25 cm pipileri oluyomuş.. zorlanabilirsin.. acı dolu bir cinsel hayatın olabilir :(
Bizde rus istiyoruz daha bir fedakarlar baglilar :P
bursada var bir arkadaşım muhammet diye namaz kılar falan tanıştırayım istersen
töbe yarabbi kendinle zorun ne senin, ne istediğinin farkında mısın? :D
Ben varım ha uganda ha urfa soyumuzda araplardan gelır olur mu?
New york'da okuyan arkadasımın yanındaydım bundan 1 ay öncesine kadar söyleyimde sana bir gangster bulsun çevresi zenci dolu :D
saat filan satıyolar ya.. git tanış biriyle... türkçede biliyolar... ark olursunuz :)) sonra sevgili sonra evlenirsniz :))
bursa ya arap gelir :) bir ihtimal bulabilirsin. bulursan bir arkadasını da bana ayarla zahmet olcek ama :D :D
Napican zencileri bir boka yaramıyorlar ellerinden hiçbir iş gelmiyor
l*n hayvan herif ben ırkçı falan değilim benim sınıfımda 3 tane zenci var bir tanesi ev arkadaşımdı yarım dönem bizle kaldı çocuk elinden hiç bir iş gelmiyor sen bilmeden ne konuşuyon
@shwayze2
Hadiya :(((((
3 kişi ye bağlayarak bütün dünyada ki zencilerin elinden bir iş gelmez mi diyorsun
dünyanın en atletikleri en zekileri en iyi şarkı söyleyeleri zencilerdir bu bilimsel olarak açıklanmıştır
eğer sen tiksinerek bakarsa ki bakıyosundur ondalarda insanlar çekinir yaptığı işe odakalanamazdlar
@shwayze2 sen dışardan duyduklarınla iddaa etmeyi bırak bence.
Isterse 10 numara şarkı söylesin ve ya koşucu olsun adamlar yaratılış itibari ile gevşek bunu herkes biliyor yemek yemesini bile beceremeyenleri gördüm ben her tarafa döküyordu adam
Kız napsin öylesini
@shwayze2 insan ol ergen kardeşim biraz ağzını topla imanım yerinde allaha şükür lafı nerelere getirdin Hayır sinirlenip yazıcam birşeyler ama değmezsin önce insan gibi konuşmayı öğren
l*n embesil herif sana yarım saattir insan onlar onlara insan gibi bak diyorum "yapamıyorlar beceremiyorlar bir işi ellerine yüzlerine buşlaştırıyorlar" bu ne anlama geldiğini ya anlayamamışsındır ya da kendini kandırıyosundur
kısacası senin gibileri iyi bilirim hatta bir şeyler yazıcam değmezsin lafını da yedirirdim sana
HHaha bizim okulda cok gel bulurum ben sana duyarlısından:)
onlarda ki herseye sahibim ama beyazım benvar olmaz mı :D şaka bir yana artık heryerde var mesela benim yaşadığım sehirde okulda ünide spor salonunda cok görüyorum
e peki o kadar penisi nasıl alıp nerene sokacan sonra yalvarırsın acıyo diye onlar kadar olmasada benimkide farklı boyutta acıyo diye yalvarıyolar benimki böyle ise onu düşünemiyorum bile
başka bir yerine meraklı olmayasın zencinin alamayabilirsinde içine dikkat et davul bile dengi dengine zenci adama zenci kadın gider sana bir boy büyük gelir...:)
İstanbul'da bir dunya zenci saatci var, sor bakalim bir saat bir cakmak ne kadar diye.
Senin ne istediğin belli internetten bulabilirsin😜👍👋
Kank bizim unin orda var istersen aliyim telefon nosunj :D
Zenci ZenciZenci Geldi Efem ZEnciler 5 lira Zenciler 5 lira :Dasfasda
kızım sizde turk erkeklerini ihya ettinizde zenciler kaldı dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar