Bu güzel kızı besledim az önce çay ocağında otururken biri tekme attı baya bağırdık bir abiyle ses etmedi tekme atan. Benim gözümü kan bürüdü ne yapsam içimdeki siniri atamıyorum elimden bir kaza çıkacak bir de 60 yaşlarında otobüste yasli diye yer verirsin elim ayağım buz gibi soğuk ter döküyorum ya rabbime havale edeceğim ya da elimden kaza çıkacak sürekli aklıma geliyor
Ben kediye tekme attı diye 19 yaşında bi çocuğu evire çevire dövdüm sonra abileri de beni dövdü karakolluk olduk. 😀 O kedi hamileydi yavrulardan birisi sakat doğdu ve 2 hafta önce o sakat yavruyu bi köpek boğdu, kaçamamış, evimde kedim olduğu için alıp bakamadım da... Bunları böyle gördüğün yerde komalık edeceksin sakat bırakacaksın anlayacaklar sonra. İnsan dünyayı sadece kendisi için yaratılmış sanıp öyle yaşıyor ya sinir oluyorum a*k.
Evin içinde dolaşıp duruyorum sinirden gözlerim kan çanağına döndü gidip saçma yağdırıcam pompalı ile savrotin 90 gramı atacagim üstüne Rabbım bana sabır eyle
Sakin ol hocam boş ver, benim de yapacağım şeyler değil tersim çok pis iyi günümde değildim kendime hakim olamadım da kavga gürültü içerisine girdim. Evet hak ediyorlar ama anasının babasının çevresinin hatta kendisinin veremediği eğitimi koca insanlara biz mi vereceğiz? Kendi halindeki hayvanlara durduk yere tekme atanlar yemeğini dökenler suyunu dökenler falan zaten sorunlu insanlardır, belalarını başkalarından bulsunlar boş ver. Sen güzel bi adamsın belli, sana yakışmaz.
Dostum gerçekten icime dert oldu bu durum rabbime havale ediyorum Rabbım bildiği gibi eylesin Rabbım mutlaka beni bu adamla bir yerde karsilasmami eylesin diyeceklerim bu kadar